Játékszabály

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Sunra

borda manager <br><b>Moderátor</b>
Kedves Bordázók!

Idén is megrendezésre kerül éves nagy rendezvényünk, a több héten át tartó "Sztárbajnokság", melynek végén az abszolút nyertes hölgy 1 évig a Borda Királynője címet viseli (képletesen..) Tavalyi nyerteseink Osvárt Andi és Alizée voltak holtversenyben.

Játékszabályok:

Kategóriák, amelyeben a listás jelöléseket lehet leadni:

Magyar Celebek
- énekesnők
- színésznők
- sportolónők
- tv-s személyiségek (bemondónők, műsorvezetőnők)
- modellek és szépségkirálynők
- valóságshow-k szereplői (BB1, BB2, VV1, VV2, VV3, NagyŐ 1 és 2, Kísértés, Survivor 1 és 2)

Külföldi Celebek
- énekesnők
- színésznők
- sportolónők
- tv-s személyiségek (bemondónők, műsorvezetőnők)
- modellek és szépségkirálynőkA Bajnokság menete, ütemezése:

Listás jelölés:
A celebeket először jelölni kell. 1-1 kategóriában mindenki egyszer adhatja le 10 fős listáját. A 10 fő a maximum határ, kevesebbet lehet leadni, többet nem. Az érthetőség kedvéért szép, számozott listákat kérünk, 1-10-ig beszámozva a hölgyek nevét, fentről lefele egymás alatt. A több kategóriába sorolható celebeknél mindig az "eredeti szakmája" a döntő. (pl: Jennifer Lopez számos filmsikere ellenére énekesnő, Bálint Antónia tv-s fellépései ellenére szépségkirálynő/modell kategóriában jelölendő. Ugyanakkor Csisztu Zsuzsa már nem igazán sportolónő, ő és az ilyen már régen szakmát váltott celebek a mostaniak alapján sorolandók be) Kérjük a neveket pontosan írjátok, és kerüljétek a rövidítéseket (JLo, JLH, SMG..)

Pontozás:
Számít a celeb jelölésének sűrűsége is, és az is, hogy hányadik helyen jelölted a listádon. Az 1. megjelölt celeb 10 pontot kap, a 2. 9-et ... a 10. helyen 1 pont jár. Aki 10 nél kevesebb nevet ad le a listáján értelemszerűen alulról számolódik a pontozás (pl 7 fős lista 1. helyezettje csak 7 pontot kap..)

Listát leadni 1-1 kategórián belül a verseny kezdetétől számított 1 héten belül lehet, ezalatt az idő alatt bárki kedvére megváltoztathatja, módosíthatja, visszavonhatja saját listáját, az 1 hét letelte után lezárjuk ezeket a topikokat, és változtatásra nincs többé lehetőség. Összeírjuk a neveket, és összeadjuk kapott pontjaikat. Minden kategóriában a legjobb 16 jut tovább. (Értelemszerűen fentről lefele leszámolunk 16-ot és kész). Ha a 16. helyen pontazonosság áll fent a leadott szavazatok száma alapján a több szavazatot kapott celeb jut tovább. Ha szavazatok számában is azonosság áll fent, akkor az utolsó továbbjutó helyért a kérdéses jelölteket külön egynapos villámszavazáson versenyeztetjük.

Elődöntők:
Itt a kategóriánkénti legjobb 16 egyenes kieséses alapon párosával küzd meg. A játék ezen szakasza már egyszerű szavazással történik. Hogy a legerősebb személyek csak a verseny vége felé találkozhassanak, és izgalmas maradjon a játék a legjobb 16 a következőképpen versenyzik tovább: 1-16, 2-15... 16-1 helyezettel játszik. Ezekre a szavazásokra szintén 1-1 hét áll rendelkezésre fordulónként.

(megjegyzés: amíg listát adunk le nyilván mindenki tudja, hogy kinek a nevét írta a listájára, mert ismeri. Hogy azok számára is megkönnyítsük a döntést a későbbi páros szavazások során, akik esetleg egyik-másik nevet majd nem ismerik, a Borda-team celebenként 1-1 szép, lehetőleg ruhás képet biztosít majd az adott párbaj szereplőiről.)

A párbajok így folytatódnak (elődöntők, középdöntők és kategória-döntők), míg meg nem születik a kategóriák egyes győztese.

Az utolsó játékszakasz:
Mostanra megvannak a kategóriák győztesei. Ekkor szintén egyszerű szavazással köztük dől el, hogy ki a MAGYAR illetve a KÜLFÖLDI Celebek között az abszolút győztes. És végül az utolsó és mindent elDÖNTŐ: a magyar és külföldi celebgyőztesre lehet szavazni, hogy melyikük legyen a végső és abszolút bajnok, aki 1 évig viseli a Borda Királynője tiszteletbeli címet. Erre a két szavazásra 1-1 hét áll a rendelkezésetekre. A magyar és a külföldi döntők természetesen párhuzamosan zajlanak majd.További fontos tudnivalók:

A Sztárbajnokság 2004 rovaton belül a témákat és a szavazásokat a Moderátorok hozzák létre és írják ki, minden tag élhet a hozzászólás, listaírás, szavazás jogával, de kérünk mindenkit, hogy új témát ezen a rovaton belül ne nyisson, nem lesz rá szükség, az esetleges ilyen kezdeményezéseket rossz néven vesszük és töröljük.

Ezek a szabályok adottak, és tavaly (bár akkor kicsit más volt a játékmenet) is elég jól működtek, beváltak. Javaslatoknak, hozzáfűznivalóknak helye nincs. Fogadjátok el őket, mint bármilyen más verseny szabályait is az életben és élvezzétek a játékot. Nem győzzük hangsúlyozni, minél többen játszotok annál jobban örülünk, de semmi nem kötelező.

A Borda vezetősége ezt a játékot nem kevés munkával, készüléssel, odafigyeléssel és szeretettel készítette Kedves Tagjainak. Ezért a Sztárbajnokság 2004 rovaton belül különösen szigorúan fogjuk kezelni az OFFtopik, poénkodó, gyűlölködő, gusztustalan stb.. beírásokat. Aki ebbe az alfórumba belepiszkít, vagy kötekedni kezd azonnali eltiltást kap a játék teljes idejére. Játszani ugyanis nem kötelező, de aki részt vesz benne attól korrekt magatartást várunk el.Ennyit a szabályokról és tudnivalókról.

Minden Kedves BordaTag-nak kellemes időtöltést, szórakozást, listázást és szavazást kíván:

a Borda Vezetőség
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére