Jónás Eszter fejére került a Sió Miss Balaton 2004 Szépségverseny koronája

V-Man

Adminisztrátor
Megválasztották a Balaton új királynőjét!!!

Augusztus 6-án, péntek este hatalmas siker és látványos show-műsor mellett az érdi Jónás Eszter fejére került a Sió Miss Balaton 2004 Szépségverseny koronája, így egy éven keresztül ő képviseli a „magyar tengert”!

A Balaton új királynője húsz éves, és a Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatója. Játszik a Dzsungel Könyve előadásban, készül az Operaház fantomjára, tavaly első bálozóként az Operabál királynője volt. Jövőre szeretne nyelvvizsgázni, és sikeresen lediplomázni, majd táncpedagógia szakon tovább tanulni. A tavalyi Sió Miss Balaton Szépségverseny olyan jó nyári időtöltésnek találta, hogy idén újra jelentkezett a versenyre.

Eszter a Sió Miss Balaton 2004 cím és a korona mellé egy vadonatúj Skoda Fabia személygépkocsit, és a Sió-Eckes Kft jóvoltából egy félmillió Forint értékű utazási utalványt kapott!

A királynő első udvarhölgye a szintén húsz éves, fonyódi Erdélyi Dalma a Gillette Group Hungary Kft-nek köszönhetően New Yorkba utazhat egy bevásárló körútra, melyhez természetesen kötőpénzt is biztosítunk. Eszter második udvarhölgye, a huszonnégy éves, budapesti Molnár Andrea pedig Londonban költheti el azt az összeget, melyet a Gillette márka jóvoltából ajándékba kapott.

A Sió Miss Balaton 2004 Szépségversenyre 130 lány jelentkezett. Közülük 16 lány jutott a döntőbe, akik három fellépő ruhában mutatták meg bájaikat a zsűrinek, és a teltházas Siófoki Szabadtéri Színpad nézőinek.

A királynőjelöltek egy hétig készültek a gálaestre, hogy ne csak szépségükkel, hanem látványos, koreografált show-műsorukkal kápráztassák el az érdeklődőket. Az eredményhirdetés előtt számos kifejezetten értékes különdíj talált gazdára. A fellépő ruhák mellé minden versenyző egy Hewlett-Packard digitális fényképezőgépet kapott ajándékba. Ezen kívül, többek között két házimozirendszer, két balatoni, egy horvátországi, és egy törökországi utazás is gazdára talált.

A verseny közönségdíjasa a huszonegy éves, budapesti egyetemista, Csonka Berta lett, aki digitális fényképezőgépéhez egy fotónyomtatót is ajándékba kapott.

Jónás Eszterre, az idei Sió Miss Balatonra a napokban számos televíziós fellépés, fotózás és interjú vár. A sok modellfellépés mellet a Balaton népszerűsítése érdekében részt vesz a legtöbb Balatoni rendezvényen, kezdve az augusztus 15-i öbölátúszással, ahol ő indítja majd az összes versenyzőt. Reméljük, az egy év alatt rengeteg élménnyel lesz gazdagabb! Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban is!

1. Jónás Eszter


2. Erdélyi Dalma


3. Molnár Andrea


http://missbalaton.hu/
 
Hollár Judit szerintem is a legjobb csaj a Miss Balcsi mezönyben!
Kár hogy nincs több kép fenn róla....
Egyébként Jónás Eszter és Erdélyi Dalma sem rossz csaj, csak én a szökék iránt vagyok oda.
 
Oldal tetejére