Középsuli c. YouTube sorozat csajai

triterpenoid98

Ismert tag
Pont, hogy te nézted el. ;)
Az elért ige egy kicsit régies, archaikus formája a megért igének, ugyanazt jelenti, vagyis "Szana megértette, azt, amit mondani akartam". Az el- igekötő miatt talán tűnhet úgy, hogy a félreért szóval szinoním (és nagyon ritkán ténylegesen használják is így, tévesen), de a lényeg, az hogy azt írtam, hogy megértetted, amit írtam. A sztar.com nyelvtani perceit olvashatták. :D
 

Szana

Moderátor
Fórumvezető
Igaz, csak művészeti diplomám van, nem bölcsész, de én és környezetem az általad fogalmazottak szerint a ritkán használt formáját beszéli. Mi kérünk elnézést! :cool:
 

Garfield

képmester
Azért triterpenoid98 megjegyzésével annyiban teljesen egyetértek, hogy az általad modell átlagmunkának nevezett fürdőruhás megjelenés nem egyenlő azzal, hogy nagytotálban mutogatunk rengő melleket, meg, premier plánban húsos fenekeket!
A topik is azért jöhetett létre, mert felfigyeltem rá, hogy a célcsoport, egy fiatal korosztály arcába tolják a színtiszta szexet, ifjúsági szórakoztatás címen!
Néha az ÉNB szintjét is túllépve.
Annyit látunk "a Középsuliban", mint amennyit egy strandon. :) Csak itt ráközelít az objektív, a strandon meg a pasiknak esik ki a szemük, nem a kamerán keresztül történik. :-D (Ugyan már kérem... A "szex" fogalmától hol a manóban van ez a mai világban...? :) Egy olyan világban, amikor 14-15 évesen már ciki szűznek lenni. Nem azt mondom, hogy ez így jó!!! Csak azt, hogy "Üdvözlet a mai világ valóságában", aminek ez csak nagyon-nagyon light -os része!)
 

Garfield

képmester
Nem szeretnél vele csinálni egy interjút a sztar.com közösségének? Valami beszámoló jó lenne tőle:) Tényleg érdekelnének a Középsulis élményei, illetve hogy hogyan élte meg az egészet. Merthogy okés, amit leírtál az így van (ettől mondjuk nem lesz erkölcsös dolog 14-17 éves lányokat utcán leszólítani, meg félmeztelneül fotózni, de) ha nem élte meg rosszul ezt az egészet és nem volt neki problémás ez a közeg, akkor nincs ezzel semmi gond. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élveztem kifejezetten a róla készült fotókat és nem estem fülig szerelemben. És persze nem is arra gondoltam, hogy zaklatások érték a forgatáson, de Szana elértette, azt amit mondani akartam, vagyis azt, hogy:

Azt szerintem nagyjából mindenki, aki ebben a topikban bóklászik, jól tudja, hogy a Középsuli nem egy sorozat. Egy mindent IS magában foglaló youtube-os hülyéskedés ami egy pillanatig sem veszi magát komolyan és lényegében közpénzt mos tisztára meg a készítőt repíti el a világban mindenhová. Mindez kiegészül (gondolom a nézettség miatt) azzal hogy 18 évhez alulról-felülről közeli lányok testét mutogatják (youtube irányelvek miatt) bikiniben, fehérneműben. Ami a sorozatban megy az vegytiszta tárgyiasítás, abban semmi művészi, vagy szépérzék nincs, csak ráközelítenek egy tangás seggre, vagy egy pusholt cicire és vágás. Lehet, hogy ez még néhány lánynak tetszik is, hiszen mégis csak úgy érezhetik, hogy jelent valamit a testi bájuk, imponál nekik hogy ilyen sokat foglalkoznak az alakjukkal és talán nem is jelentkezik senki a "sorozatba", akit zavar ez az egész, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy mindig minden lány teljesen rendben volt azzal, hogy alapvetően megint csak két mell meg egy fenék kell belőle az "epizódhoz".
A lányok (szerintem) 98% -a tapsikolt örömében, hogy beválogatták ebbe a "színvonalas" műsorba. Szerintem ha azt mondják, kézen is kell állni, azt is megtették volna örömmel. (Sajnos...)
... és igen, a lányok legnagyobb része 18, vagy nagyon közeli ahhoz. (... és ennyi idősen (18) bárki legálisan kemény pornózhat is. Sajnálom, aki ilyesmire adja a fejét, de ehhez képest ezt a bugyutácska "sorozat" maximum szánalmas, de semmi egyéb... :) )
Szandit megkérdezem, van e kedve beszélni a sorozatról, de részben manapság már nagyon más életet él, (aminek sajnos része a 12 órás munkaidővel történő beosztás is) másrészt nem tudom, anno mit irattak alá vele, hogy miről mennyit mesélhet. Ha van kedve, ideje (néha nekem is "sorszámot kell tépnem", hogy ráérjen dumálni velem) és szabad is "élmény beszámolnia", akkor nagyon szívesen "közvetítem" itt a mondandóját! :)
 

Garfield

képmester
Ez nagyszerű lenne. Tényleg érdekelne, hogy hogyan élte meg az ottani viszonyokat, volt-e bármi ami a Középsulis lányokat negatívan érintette. Ha az úgy kényelmesebb neki, akár kérdéseket is írhatunk eklőre, aztán válaszol, amire akar.
Tegyétek ezt, akkor biztosan arra válaszol, ami érdekel titeket. :) (Már ha szeretne róla beszélni. De nem látom okát, miért ne szeretne... :) )
 

Szana

Moderátor
Fórumvezető
Jó ideje nem foglalkoztat már a sorozat, mert annyira gyenge és irritáló, hogy még a vágás idejére sem vagyok hajlandó elviselni.
Viszont ezt a pár HQ és UHQ képet nem hagyhattam a Blikk oldalain! ;)

Bodony Barbara, Horváth Júlia, Demeter Eszter, Eisert Eszter, Kajtár Korinna, Kemény Zsanett, Oláh Zsófia, Paola Torres, Petrényi Réka, Molnár Renáta Alexandra, Várhegyi Flóra, Sick Petra

Horváth Júlia HQ Blikk 1.jpegKemény Zsanett & Horváth Júlia HQ Blikk 1.jpegKemény Zsanett & Horváth Júlia HQ Blikk 2.jpegKemény Zsanett HQ Blikk 1.jpegKemény Zsanett HQ Blikk 2.jpegKemény Zsanett HQ Blikk 3.jpeg
Kemény Zsanett UHQ Blikk 1.jpegKemény Zsanett UHQ Blikk 2.jpegSick Petra Dóra UHQ Blikk.jpegVárhegyi Flóra - Arany Glóbusz HQ 2.jpegVárhegyi Flóra - Arany Glóbusz HQ 1.jpegKözépsuli szereplők - Arany Glóbusz  2.jpegKözépsuli szereplők - Arany Glóbusz  3.jpegKözépsuli szereplők - Arany Glóbusz  4.jpegKözépsuli szereplők - Arany Glóbusz  5.jpegKözépsuli szereplők - Arany Glóbusz  6.jpegKözépsuli szereplők - Arany Glóbusz  7.jpegKözépsuli szereplők - Arany Glóbusz 1.jpegKözépsuli szereplők UHQ Blikk 1.jpegOláh Zsófia_Kemény Zsanett_Horváth Júlia HQ Blikk 1.jpeg
(Blikk)
 

triterpenoid98

Ismert tag
Jó ideje nem foglalkoztat már a sorozat, mert annyira gyenge és irritáló, hogy még a vágás idejére sem vagyok hajlandó elviselni.
Viszont ezt a pár HQ és UHQ képet nem hagyhattam a Blikk oldalain! ;)

Bodony Barbara, Horváth Júlia, Demeter Eszter, Eisert Eszter, Kajtár Korinna, Kemény Zsanett, Oláh Zsófia, Paola Torres, Petrényi Réka, Molnár Renáta Alexandra, Várhegyi Flóra, Sick Petra

(Blikk)
Szőrszálhasogattam vna kicsit, hogy az Eszter szerintem egyik képen sincs arajta, de... ő lenne a hosszú hajú csajszi a csoportképek szélén? :oops: Basszus fel sem ismerem.
 
Oldal tetejére