HQ képek Közmédia napja 2013 - Novodomszky Éva, Dióssy Klári, Erdélyi Claudia, Nagy Tünde, Kalocsai Andrea

tothkovacs

Ismert tag
Lehet ,hogy néhány kép ellenfényes lett mint ahogy mondtad , de egyébként ez a hozzászólásod is fényesre sikeredett. Remek képek. Köszi ftonyo !

:D
 

JCsaba

Ismert tag
Én Kalocsait és Jakupcseket nem vettem mert ép másokat vetem egész nap, annyi prógram volt hogy szinte rohanni kellet egyik helyről a másikra meg is lett az eredménye jó csomó felvétel. Reggel koránkelés aztán odaérve 10-tól 18-ig rohangáltam hulla is lettem a nap végére. Wolf Nagy Tünde igen jó rövid ruhában volt, ő alakította a legnagyobbat ruhailag. Radványi Dóri meg lehet hogy ismer engem mindig átült amikor szembe voltam vele. Napsütés miatt nem lettek tökéletesek a képek. :-( de a hd videók azok jók. Érdekes volt látni egy szőke mtva-s fiatal hölgyeményt mit művelt egy dvd lejátszóval mint aki soha nem láttot volna ilyet. Nem nyílt ki a dvd tálca mert rossz gombot nyomkodott és kézzel akarta kihúzni amikor jó gombot nyomot meg akkor is kézzel rásegítet meghúzta a tálcát. Aztán meg rosszul tette be a lemezt a lejátszó nem ismerte fel. magamban jót nevettem. :) Feltünt nekem hogy milyen sok a nagy darab segytő hölgy az mtva-nál pl lásd az mtva új szóvivőjét de Farkas Beatrix aki már nem képernyős de segítőnek még ott van ő is megemberesedett lekapni nem mertem csak háturól.
 
Utoljára módosítva:

Pópa

Moderátor
Fórumvezető
Ezeket is úgy rakod majd fel mint amit már lassan egy éve igérgetsz? Bár ez hülye kérdés, itt egy szóval sem igértél semmit.
 

orpheusz

Ismert tag
A köszönet mellé jár az elismerés gomb (alá lájk) és a meghajolós szmájli.
És a hölgyek igazán csinosak voltak:hungry:
 
Utoljára módosítva:

zuzmak

Ismert tag
3 megjegyzés:
1: ftonyo nagy köszönet !
2: Nagy Tünde milyen jó nő még mindig és micsoda vádlija van !
3: Erdélyi Klaudiára eddig nem figyeltem igazán, de ahogy most stúdión kívül kinézett, egy új nőt láttam, bombanőt !
 

zuzmak

Ismert tag
Semmi közük egymáshoz, szerencsére
Kíváncsiságból belenéztem Claudia életrajzába, 35 éves. Édesapja- Erdélyi Béla- ismert felvidéki festőművész, Claudia is gyermekkora óta rajzol, fest stb. Most nyáron édesapjával közös kiállítása volt Budapesten. Egyébként korábban rosszul írtam, mert nem K-val, hanem C-vel írva helyes a neve.
 
Oldal tetejére