Ki lesz Magyarország TopModellje 2006-ban?

Beyonce.

Új tag
hát kiváncsi vagyok mien lányok fognak jelentkezni, mien képek fognak készülni... biztos nem lesz olyan szinvonalu a műsor mint külföldön... de azért nézni fogom:D
 

Cler

Új tag
Beyonce. írta:
hát kiváncsi vagyok mien lányok fognak jelentkezni, mien képek fognak készülni... biztos nem lesz olyan szinvonalu a műsor mint külföldön... de azért nézni fogom:D

Remélem nem "amolyan" Go-go girl,meg agyontetovált,ilyen-olyan műnök lesznek,mert akkor ez lesz az első és utolsó műsor,az bizti!:rolleyes:
 

AKIRA

Új tag
Cler írta:
Remélem nem "amolyan" Go-go girl,meg agyontetovált,ilyen-olyan műnök lesznek,mert akkor ez lesz az első és utolsó műsor,az bizti!:rolleyes:
Amazonoklesznek tetoválással :rohog: LOL
És hogy bókoljak még egy kicsit Judit a világ 8-adki csodája:D
 

Good25

Új tag
Talán nem ide tartozik, de tegnap utazott haza az izlandi királynő (lány). Mivel a reptéren dolgozom így közvetlen közelről is láttam hölgyet, valóban gyönyörű, talán még szebb mint az életben
 

AKIRA

Új tag
dominic_26 írta:
a nyolcadik,de a legszebb:eek: .Ha már Akira elkezdte folytatom:D .
Remélem így jól indul a napod Juci: puszi:

Hát ezekután biztos jól indul a napja de Juci privben javasolja :D :koccint:
DE azért folytatom én is :)
Tudjátok van az a könyv a címe: 1000 dolog amit látnodkell mielött meghalsz:1.JUDIT 2.JUDIT 3.JUDIT 4.JUDIT 5.JUDIT 6.JUDIT 7.JUDIT 8.JUDIT 9.JUDIT 10.JUDIT 11.JUDIT 12.JUDIT 13.JUDIT 14.JUDIT 15.JUDIT 16.JUDIT 17.JUDIT 18.JUDIT 19.JUDIT 20.JUDIT 21.JUDIT 22.JUDIT 23.JUDIT 24.JUDIT 25.JUDIT 26.JUDIT 27.JUDIT 28.JUDIT 29.JUDIT 30.JUDIT 31.JUDIT 32.JUDIT 33.JUDIT 34.JUDIT 35.JUDIT 36.JUDIT 37.JUDIT 38.JUDIT 39.JUDIT 40.JUDIT 41.JUDIT 42.JUDIT 43.JUDIT 44.JUDIT 45.JUDIT 46.JUDIT 47.JUDIT 48.JUDIT 49.JUDIT 50.JUDIT 51.JUDIT 52.JUDIT 53.JUDIT 54.JUDIT 55.JUDIT 56.JUDIT 57.JUDIT 58.JUDIT 59.JUDIT 60.JUDIT 61.JUDIT 62.JUDIT 63.JUDIT 64.JUDIT 65.JUDIT 66.JUDIT 67.JUDIT 68.JUDIT 69.JUDIT 70.JUDIT 71.JUDIT 72.JUDIT 73.JUDIT 74.JUDIT 75.JUDIT 76.JUDIT 77.JUDIT 78.JUDIT 79.JUDIT 80.JUDIT 81.JUDIT 82.JUDIT 83.JUDIT 84.JUDIT 85.JUDIT 86.JUDIT 87.JUDIT 88.JUDIT 89.JUDIT 90.JUDIT 91.JUDIT 92.JUDIT 93.JUDIT 94.JUDIT 95.JUDIT 96.JUDIT 97.JUDIT 98.JUDIT 99.JUDIT 100.JUDIT........................................1000.JUDIT
:D asszem ennyi :) (Bár a könyv címét így megváltoztathatnánk: A világ legszebb hercegnői)
(Amúgy most egy hétig nem leszek elvileg de majd jövök még bókolni:rohog: )
 

Cler

Új tag
Fiúk!Engem nem zavar,hogy Juditnak udvaroltok,de légyszíves ne itt és ne ennyire,mert nem szeretném,ha valamelyik modi emiatt lezárná a topicot...
Kérlek benneteket,hogy csak a témával kapcsolatban szóljatok hozzá...
Köszi szépen!
 

Lordan

borda lovag Képmester
Viki lesz a Topmodell műsorvezetője?

Vámosi Viktória nevét szinte senki, arcát viszont szinte mindenki ismeri: ő az a vöröshajú lány, aki például Milla Jovovich-csal mosolyog egy ismert kozmetikai cég hirdetésein. Még Londonban is lépten-nyomon az ő képmása mosolyog a járókelőkre - legutóbb személyesen a híres Harrods áruház tulajdonosa, a tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegnő udvarlójának édesapja, Mohamed Al Fayed választotta magazinjának címlaplányává.

- Dolgoztam már nekik korábban is. Ezek szerint meg voltak elégedve a munkámmal - mondta lapunknak Viki, aki tizenegy éve modellkedik, emellett pedig egy londoni egyetemen tanul táplálkozástudományt. A topmodell egyáltalán nem bánja, hogy itthon kevesen ismerik.


- Járom a világot, így nincs sok lehetőség arra, hogy itthon is megismerjenek - mondta Viki, aki pályafutása alatt szinte az összes nemzetközi topmodellel lépett már fel egy kifutón, és valamennyi nagyobb divatháznak dolgozott.

Viktória neve felmerült a Viasat készülő valóságshow-jának műsorvezetőjeként is, de a topmodell sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az információt.

- Minden olyan feladatot elvállalok, amely szimpatikus és szellemileg kihívást jelent - mondta kérdésünkre.


Forrás: Színes Bulvár Lap
 

rthomas

Új tag
Judit21 írta:
Hát ez szép és jó, de nemá...bírom Évát, de ő nem egy nemzetközileg elismert modell! Itthon nagyon jól bemutatja a legújabb naptárát meg hasonlók, de szakmailag pl. egy Ebergényi Rékához képest sehol sincs! (Bocsi a H.É. fanoktól..de ez inkább szólna a 'maradjunk a Story címlapján'-ról...)

Kicsit tévedsz abban, hogy Éva nem ismert nemzetközileg. CSak nézd meg, hogy mennyi nemzetközi versenyre hívják meg díszvendégként, vagy éppen zsűritagként. Nagy ismeretségi köre révén igen is tudja magát érvényesíteni a nemzetközi porodon, s az ismeretség mint tudjuk mindenhol nagyon fontos!
 

rthomas

Új tag
Judit21 írta:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=449 border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left width=449><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=449 align=center border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top align=left width=15></TD><TD class=full_article_title align=left width=434>Árpa: „Nem kell beszédhibás ex-szépségkirálynő a modellkereső műsoromba”</TD></TR><TR><TD colSpan=2>2006. Július 01., Szombat, 09:05:00</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD width=449>
</TD></TR><TR><TD width=449>Az már biztos, hogy kik nem lesznek a Viasat3 televízió új sorozatának, a Topmodellnek zsűritagjai: Bódi Sylvi, Horváth Éva, Bíró Ica, sőt, még Görög Zita sem felelt meg az elvárásoknak.


</TD></TR><TR><TD width=449>
</TD></TR><TR><TD width=449><TABLE class=imgleft cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left border=0><TBODY><TR><TD>
</TD></TR></TBODY></TABLE>Árpa Attila producer profi, igényes műsort szeretne készíteni. - Naivan azt hittük, hogy meghívtuk az összes olyan lányt, akik szépek és szerepeltek címlapokon. De a castingon már lehetett érezni, ez nem elég. Nem beszédhibás exszépségkirálynőket keresek, és nem is a kis magyar modelltócsának a szereplőit. Ezek a lányok katalógusokba dolgoztak, de nem futnak be hatalmas karriert - véleményezte keményen Árpa az első válogatást. - Olyan műsort szeretnék, amely elveti a gagyi, cikis valóságshow képet. Tulajdonképpen a tökéletes nőt keressük, azt pedig nem könnyű megtalálni. Olyat, aki szép, érett ahhoz, hogy tizennyolc éves lányokat bíráljon, tudjon nyilatkozni, legyen önálló véleménye, és jól mutasson a kamera előtt. Nem elég, hogy valaki egyszer levette a melltartóját egy fotósorozatban. Ma már az is modellnek nevezi magát, aki valamikor szerepelt címlapon, és az is, aki évekkel ezelőtt egyszer szépségkirálynő volt. Azt sem értettem, Bíró Ica mit keresett a castingon. Ha durván akarnék fogalmazni, azt mondanám, lefutottuk a kötelező kört - magyarázta Árpa, akinek még Görög Zita sem felel meg. - Zita gyönyörű, de külföldön nem ismerik. Nem tudná hitelesen képviselni a műsort. Másrészt nem is nyilatkozik pozitívan a modellszakmáról.
És, hogy ezek után kik az esélyesek Árpa szerint? - Ebergényi Réka, Mészáros Dia, Vámos Viki, ők mind szóba jöhetnek. De felmerült Osvárt Andi neve, és Dobó Kata is. Az ő neve még nem elcsépelt a médiában, viszont a színházi elfoglaltságai miatt elképzelhető, hogy nem tudja vállalni a szerepet.
Forrás: Napi Ász


Kicsit sokat képzel magáról ez az ember! Vagy talán az újabb bukástól fél?? :)

</TD></TR><TR><TD width=449>

</TD><TR><TR><TD width=449>

</TD></TR></TR></TBODY></TABLE>
 

Léna

Ismert tag
rthomas írta:
CSak nézd meg, hogy mennyi nemzetközi versenyre hívják meg díszvendégként, vagy éppen zsűritagként.
Hol kell megnézni? Tényleg nem tudom, Éva milyen nemzetközi modellversenyen díszvendégeskedik illetve zsűrizik. Légyszives a teljesség igénye nélkül sorold fel.
Köszönöm.
 

Judit24

borda múzsa
rthomas írta:
Kicsit tévedsz abban, hogy Éva nem ismert nemzetközileg. CSak nézd meg, hogy mennyi nemzetközi versenyre hívják meg díszvendégként, vagy éppen zsűritagként. Nagy ismeretségi köre révén igen is tudja magát érvényesíteni a nemzetközi porodon, s az ismeretség mint tudjuk mindenhol nagyon fontos!

Úgy gondolom akit ide válogatnak majd be, annak ízig-vérig modellnek kell lenni. Mert ő rendelkezik tapasztalattal. Nemzetközileg elismert a divatszakmában, olyan aki rendszeresen dolgozott/ik külföldön (kifutó/fotózás stb...híres ügynökségeknél). Lehet hogy Évát hívják ide-oda zsűrizni, de számomra A MODELL egy Cseh Annamária, Vámosi Viki vagy Munkácsi Brigi, aki igaz fiatal de pl. jelenleg a Replay arca világszerte. Ezek a modellek szerepelnek a Vouge, Elle, Marie Claire stb. divalapokban. Míg Éva férfimagazinokban vetkőzik illetve naptárakat ad ki. Szerintem a kettő nem ugyanaz. Ezért nem szeretem, hogy manapság mindenkit lemodelleznek...van különbség.
 
Oldal tetejére