Ki lesz Magyarország TopModellje 2006-ban?

Léna

Ismert tag
Judit21 írta:
Szerintem a kettő nem ugyanaz. Ezért nem szeretem, hogy manapság mindenkit lemodelleznek...van különbség.

Egyetértek, de azzal a kis különbséggel, hogy szerintem Éva is végez modellmunkát is (divatbemutató,reklámfilm), csak más szinten és más közegben mint az általad említett lányok. Attól függ Árpa Attila melyik modellkategórában gondolkodik a műsor kapcsán.
Ettől föggetlenül Éva egy nagyon szimpatikus nő és biztos sokat tud a modellmunkáról, de úgy érzem, mivel itt most szakmai casting van, nem okvetlen befutó.
 

Judit24

borda múzsa
rthomas írta:
lehet hogy belőlem az Éva iránti szimpátia beszél, tehát legyetek egy kicsit elnézőek velem:)

Nekem is szimpi Évi (bár kezdetben bevallom nem volt az)...de egy kedves aranyos csajszi a megnyílvánulásai alapján! :)
 

ArwenGirl

Új tag
Én Kapocs Zsókát is szívesen látnám,értelmes nő és nem mellesleg gyönyörű mély,búgó hangja van. De ő sem futott be nemzetközi modellkarriert.
 

tory

Ismert tag
Ha Árpa nem akar a műsorának és a licensznek blamázst akkor mindenképp egy kellő nemzetközi rutinnal rendelkező lányt fog választani,ha visont az országos sikerre koncentrál akkor jöhetnek a mindenféle "szupermodell-színésznők" meg "szépségkirálnő-modell-színésznők" meg az összes többi akivel országos szinten jól meg lehet tölteni a bulvárlapokat.
Nem tudja valaki hogy a francia szériában ki volt a műsorvezető?
 

AKIRA

Új tag
Cler írta:
Fiúk!Engem nem zavar,hogy Juditnak udvaroltok,de légyszíves ne itt és ne ennyire,mert nem szeretném,ha valamelyik modi emiatt lezárná a topicot...
Kérlek benneteket,hogy csak a témával kapcsolatban szóljatok hozzá...
Köszi szépen!
Oké igazadvan Cler bocsika:eek:
(Majd privben:D )
 

Judit24

borda múzsa
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470 align=center border=0><TBODY><TR><TD width=470 colSpan=2>Megvan a Topmodell-tévéshow csábos műsorvezetője
</TD></TR><TR><TD class=cikkdatum width=470 colSpan=2><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD>
</TD><TD class=cikkdatum>2006. július 25., kedd, 15:29
|
Utolsó módosítás: 2006. július 25., kedd, 16:01</TD></TR></TBODY></TABLE>
</TD></TR><TR><TD colSpan=2>

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470 border=0><TBODY><TR><TD class=kpn1 width=3>
</TD><TD class=kpn2 align=middle width=463><TABLE cellPadding=0 border=0 cellspacign="0"><TBODY><TR><TD class=betumeret width=140>A cikk betűmérete :</TD><TD width=54>kisebb</TD><TD>nagyobb</TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD class=kpn3 width=3>
</TD></TR></TBODY></TABLE>

</TD></TR><TR><TD width=3 background=/p/kp.gif rowSpan=2>
</TD><TD width=467 background=/p/kp.gif bgColor=#a0bbf0>
</TD></TR><TR><TD><TABLE cellPadding=5><TBODY><TR><TD class=lead id=lead><BEVEZETO>A Viasat 3 ősszel induló modellkereső műsorának háziasszonya a nemzetközileg legtöbb elismerést szerzett magyar modell, Vámosi Viki lesz.
</BEVEZETO></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width=470 align=center border=0><TBODY><TR><TD class=cikk-test id=cikktest width=470 colSpan=2><TABLE class=multibg cellSpacing=0 cellPadding=0 width=170 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
</TD><TD>
</TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
</TD><TD class=ajanlatfejlec2 height=17>
Ajánlat </TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
</TD><TD class=ajanlat background=/p/potty.gif>Topmodell leszek - magyar lányokkal

Árpa Attila remek munkát talált

</TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
</TD><TD class=ajanlatfejlec2 height=17>
Ajánlat </TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
</TD><TD class=ajanlat background=/p/potty.gif>Vámosi Viktória: A modellkedés illúzió

</TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
</TD><TD class=ajanlatfejlec2 height=17>
Képgaléria </TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
</TD><TD class=ajanlat background=/p/potty.gif><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD>Topmodell - a műsorvezetők castingján jártunk</TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD>Vámosi Viktória</TD></TR></TBODY></TABLE>

</TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
</TD><TD width=170 background=/p/vpotty.gif height=1>
</TD></TR><TR><TD width=170 bgColor=#ffffff colSpan=2>

</TD></TR></TBODY></TABLE>Vámosi Viktória karrierje 1994-ben indult, amikor a párizsi Metropolitan ügynökséggel szerződött. 1995-ben debütált a kifutón, a párizsi Fashion Weeken, Nina Ricci bemutatóján. Ettől kezdve Párizs és Budapest között ingázott, és olyan tervezőkkel dolgozott együtt, mint Givenchy, Emanuel Ungaro, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne, Jean Louis Scherrer, Vivienne Westwood, Christian Lacroix, Roberto Cavalli, Krizia vagy Issey Miyake. A bemutatókon testközelből tanulhatott a legnagyobbaktól, hiszen együtt szerepelt többek között Nadja Auermannal, Claudia Schifferrel, Naomi Campbell-lel, Karen Mulderrel és Carla Brunival. A bemutatós szezonok között divatfotózásokon vett részt, megjelent a Hermés, a Revlon, a Benetton és a L'Oréal nemzetközi kampányaiban, utóbbiban Milla Jovovich oldalán.
"Mindig kétségeim voltak a hazai, modellszakmával foglalkozó műsorok minőségét illetően, de most bátran vállaltam a felkérést, hiszen az eredeti sorozat szakmai hitelessége és a legjobb hazai szakemberek bevonása garanciát jelent arra, hogy egy színvonalas műsort készíthetünk. Szívügyemnek tekintem, hogy a nézők jobban megismerjék ezt a hivatást, és szembesüljenek azzal, hogy itt nem csak a csillogásról és a pénzről van szó, hanem komoly kihívásokról és kemény munkáról. Nálunk a 'modellkedés' pejoratív értelmet nyert, míg például Csehországban ez az egyik legelismertebb szakma. Biztos vagyok benne, hogy a Topmodell egy izgalmas és igényes műsor lesz, amellyel a közönség betekintést nyerhet egy eddig csak kívülről ismert és irigyelt világba" - közölte a leendő műsorvezető.
[origo]


Én elégedett vagyok, pont így gondoltam! :)
</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

tthgabor

borda kötekedő
...gondoltam bejövök ide Juci meg Petrus mögé egy szép képpel...
 

Csatolások

  • vámosi_viki.jpg
    vámosi_viki.jpg
    114.9 KB · Olvasás: 42

dragon86

borda sorozatfüggő
Kiszel Tundet zsurielnoknek:koccint: :rohog:
Erre en is kivancsi leszek,hogy sikerul e igenyes musort osszehozni.
Hungarian Unicum Next Modell legyen a musor neve :D
Andinak en is orulnek:)
 

toromon

Új tag
Micsoda modell neveket olvasok. Kész felvilágosító program. Én a fotósra leszek kíváncsi, hogy mit fog művelni a műsorban, mert valahogy szerintem ott hiányoznak az ötletek.
 

dombi1976

borda veterán Moderátor
Fórumvezető
Megvannak a Viasat3 topmodelljei
2006. augusztus 15., kedd, 8:30


<b><bevezeto></bevezeto>
Többször is cikkeztünk már arról, hogy folyamatában hol tart a Viasat3 Topmodell című műsora. A licenc megvétele és a csábos műsorvezető kiválasztása után, már csak a több ezer jelentkezőről kellett eldöntenie a szakmai zsűrinek, hogy közülük kik alkalmasak a megmérettetésre. A tizenhárom szerencsés hétfőn állt először - az egyelőre még szűk - közönség elé: a lányok többsége zavarban volt, Árpa Attila már kevésbé, de mielőtt bármelyikükkel is szót válthattunk volna, el is kezdődött az első forgatási nap. Remek képeket sikerült viszont készítenünk - nézze meg galériánkat!
</b>

Mint azt bizonyára már sokan tudják, a Viasat3 belefogott a tengerentúlon futó America's Next Top Model hazai változatának, a Topmodell-nek az elkészítésébe. A csatorna pár évvel ezelőtti, egyedi valóságshow-i (a Bár és a Farm) óta nem fektetett ennyi pénzt és energiát egyetlen produkcióba sem. De hát mondhatjuk, hogy biztosra mennek, hiszen szép nőket mindig szívesen néz a közönség: a férfiak éppen azért, mert szépek, a nők pedig azért, mert talán kiderül, hogy mégsem olyan szépek. Még izgalmasabb a helyzet, ha a szép nők egymással versenyeznek - így előbb-utóbb minden nézőnek akad egy kedvence, akiért izgulhat.
A sorozat hazájában egyébként igen sikeres: a Tyra Banks, volt topmodell által kitalált eredeti verzió már a hatodik évadjánál tart. Máshol is jól megy a műsor, magas presztízsét, a szakmában való elismertségét például az is bizonyítja, hogy Németországban nem kisebb személyiség vállalta magára a műsorvezetést, mint Heidi Klum. A mi Klumunk a külföldön talán legelismertebb magyar modell, Vámosi Viki lesz, akinek a házigazda szerepén túl más is köthető a nevéhez a műsorral kapcsolatban. A verseny győztesét, a megállapodás szerint ugyanis a párizsi Metropolitan karolja fel, az ügynökség, amelynél Viki karrierje is kezdődött - igen jó nevű cégről van szó, hiszen a modellvilág olyan vezető nagyságai is itt bontogatták szárnyaikat, mint Claudia Schiffer vagy Eva Herczigova.
Viki, mint mondta, amellett, hogy szeretné a lányok között megtalálni méltó utódát, karrierjének egy új állomását is kezdi a műsorvezetéssel, hiszen ez a szerep egyfajta tanári feladatként is felfogható, amelyben átadhatja tudását az őt követőknek. Aztán elmondta még, a modellszakmában dolgozók szájából már sokszor hallott szólamokat, miszerint a modellkedés nemcsak csillogásból és szép ruhákból áll, valójában kemény munka, tele kihívásokkal. Úgy tűnik, a magyar lányok nem vették komolyan Viki szavait, hiszen nem valószínű, hogy több ezren jelentkeztek volna, ha a munkával járó vér és veríték lebegett volna a szemük előtt.
A nagyszámú érdeklődőből hétfő reggelre már csak harminc lány maradt versenyben, aztán a Hilton szálló egyik termében még tizenhetet leválasztottak közülük - így kerültek a műsorba tizenhárman. Bár a lányok kilétét az utolsó pillanatig titokban tartották, a szomszéd teremből vetített élőképeken már lehetett látni, ahogyan a versenyzők egymást méregetik: aki kiesett, azért, mert meg akarta tudni, hogy miben jobbak nála a többiek, aki pedig bekerült a műsorba, az azért, hogy lássa, kikkel kell a későbbiekben megküzdenie. A műsor producere, Árpa Attila, a tőle megszokott (egyesek szerint laza, mások szerint flegma) stílusú felvezetőjében többször is hangsúlyozta, hogy a készítők nem feltétlenül szép lányokat kerestek, hanem olyan csiszolatlan gyémántokat, akikből lehet topmodellt csinálni. Ezzel meg is indokolta, hogy miért kellett szakmai zsűrinek döntenie, és miért nem hagyták meg azt az örömöt a tévénézőknek, hogy - mint a hagyományos realityk esetében - ők szavazhassák be kedvenceiket a műsorba.
<table align="center" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" width="75%"> <tbody><tr> <td>
</td> </tr> <tr> <td>
Közülük kerül ki a Topmodell győztese
</td> </tr> </tbody></table>
Árpa megerősítette Viki kijelentését is a modellszakma nehézségeiről, amikor a műsort egy kiképzéshez hasonlította. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy a kiválasztott lányoknak sokat kell még tanulniuk: amikor Árpa szólította őket, hogy mutassák meg magukat a közönségnek, eléggé sutácskán vonultak be. Aztán a fotósok rohamára, kéréseire sem reagáltak túl magabiztosan, többségük egyenesen zavartnak látszott. Egy-két lány volt csak a tizenhárom között, aki töretlen mosollyal, mellét kitolva pózolt a kamerák előtt. Elsőre bizonyára sokan azt mondanánk, hogy közülük kerül ki a műsor győztese, de ez nem feltétlenül van így, hiszen valóban nem csak a szépség vagy a magabiztosság számít, hanem egy talán megfogalmazhatatlan tulajdonság, amely ahhoz kell, hogy valaki topmodell lehessen. Ahogyan Árpa fogalmazott, a fő hangsúly a szó első három betűjén, a topon van, hiszen átlagos modell manapság szinte bárkiből lehet.

Mindenesetre, azért azt lehet sejteni, hogy a zsűri nem csak ezt a tulajdonságot tartotta szem előtt a lányok kiválasztásánál: valószínűleg a közönségnek is kedvezni akartak azzal, hogy mindenféle típusú jelöltet beválogattak a műsorba. Van köztük szőke és barna, vörös és fekete, egyenes és göndör hajú, magas és alacsony - a zsűri választásából az is kiderült, hogy a közhiedelemmel ellentétben, nem kell feltétlenül száznyolcvan centisnek lenni a modellkedéshez. Egy biztos: Rubens itt nem sok festenivalót talált volna magának, így ránézésre ugyanis egyik lány méretei sem lépték túl a kilencven-hatvan-kilencvenes álomhatárt. Sajnos, belső tulajdonságaikról semmit nem tudtunk meg, rövid fotószünet után ugyanis Árpa - a kiképzéseknél szokásos meglepetés elvét alkalmazva - bejelentette, hogy gyakorlatilag ezek voltak a készülő műsor első percei, utána pedig kivezényelte a lányokat a teremből, hogy valahol máshol folytassák a forgatást. Az eredményt október elejétől, hétfői főműsoridőben tekinthetjük meg.
Apats Gábor

[origo]
 
Oldal tetejére