Ki lesz Magyarország TopModellje 2006-ban?

Lordan

borda lovag Képmester
Köszi az infót, dombi!

A Színes Bulvár Lap a mai számában 2 versenyző nevét közölte: Kulcsár Angéláét és Tóth Rékáét.
Bővebben itt.
 

Cler

Új tag
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD align=middle colSpan=2>Topmodell leszek - sajtótájékoztatóval egybekötött forgatás

</TD></TR><TR><TD style="FONT-SIZE: 11px" colSpan=2>2006 Augusztus 16</TD></TR><TR style="HEIGHT: 10px"><TD></TD></TR><TR><TD>A Topmodell els&otilde; forgatási napját sajtótájékoztatóval kötötte egybe a Viasat3, a tehetségkutató és modellkeres&otilde; m&ucirc;sor októberben indul a csatornán.</TD></TR><TR style="HEIGHT: 10px"><TD></TD></TR><TR height=8><TD></TD></TR><TR><TD>
A Topmodell az Interaktív gyártásában október 2-án indul, heti egyórás m&ucirc;sorral, a 12 adásból az utolsó él&otilde; show. M&ucirc;sorvezet&otilde;nek az amerikai sorozathoz hasonlóan szakmabelit választottak, Vámosi Viki nemzetközileg ismert modell lesz a m&ucirc;sor háziasszonya, aki a reklámanyagokon is felt&ucirc;nik majd.

Az els&otilde; forgatási napon, a 30 dönt&otilde;s lány közül a zs&ucirc;ri kiválasztotta azt a 13-at, akik a m&ucirc;sorban szerepelnek majd.

A televízió egy hónappal az indulás el&otilde;tt országszerte közterületen és a sajtóban is népszer&ucirc;síti az America’s Next Top Model (Topmodell leszek) sorozat magyar változatát. A kampány a bevezetés után is fut majd a print- és online felület mellett citylightokon, óriásplakátokon és freecard-okon, egészen az utolsó adásig, december 17-ig.

(Forrás: Kreatív Online)

</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Lordan

borda lovag Képmester
Az első búcsúzás...

A Viasat rekordnézettséget hozó műsorában, a „Topmodell leszek” hazai verziójában hétfőn este Nagy Mónikát szavazta ki a zsűri. A rossz hírt a műsorvezető, Vámosi Viktória közölte Mónikával, az eredeti változat forgatókönyvét követve.
A valóságshowk és a tehetségkutató versenyek tulajdonságait egybegyúró műsor második része egy kis hibával indult: a kép kimerevedett, azután pedig néhány percig ennyi volt látható: „A hibáért elnézésüket, és szíves megértésüket kérjük.” „Sajnos a hibát nem tudtuk korrigálni itthonról, hiszen Londonból jön a kép, ott adódtak problémák. Azonban hamar helyreállt a rend, a műsor folytatódott. Ilyen más csatornákkal is előfordult már.” – nyilatkozta az Origonak Varró Balázs, a Viasat 3 PR-menedzsere.
Miután továbbindult a show, kiderült, hogy a modellpalánták első feladata egy katonai kiképzés, ami kitartásukat, fegyelmüket volt hivatott felmérni. A 15 perc futás legtöbbjüket nagyon kimerítette, pedig az csak a bemelegítés volt: ezután akadálypálya és más nyalánkságok is következtek. A fárasztó nap után egy kétesélyes nemi hovatartozással bíró, Josh nevű divatguru irányítása alatt rögtönzött divatbemutatót tartottak a modellek, később pedig egy fotózáson is részt vettek.
A feladatok során nyújtott teljesítmény kiértékelésekor a zsűri a vörös, gyűrűgöndör hajú, 18 éves simontornyai lányt szavazta ki, a magyarázat szerint főleg önbizalomhiánya és zárkózottsága miatt, pedig volt olyan versenyzőtárs, aki őt nevezte meg esélyesnek. Az Árpa Attila nevével fémjelzett „Topmodell leszek” műsort ezután már csak 12 lány folytatja, akik közül a feladatok végzése után hetente egyet kiszavaznak a szakemberek.

Forrás: Mellesleg Férfimagazin
A teljes cikk a képekkel megtekinthető itt.

---

Tegnap Pesten jártam a Duna Plázában és láttam, hogy dübörög a műsor reklámkampánya is ezerrel.
Az első képet bent a plázában, a másodikat kint, a pláza előtt csináltam...


 

Lordan

borda lovag Képmester
Annamari is kiesett...

Fentős Annamária azt gondolja, azért esett ki ilyen korán a Topmodell leszek-ből, mert öreg. A 24 éves lány a zsűri döntéseit sem érti, olyan lányok is kiestek, akiket Annamária favorit vélt. Ráadásul a vége felé a csajok egymásnak estek.

"Vegyes érzésekkel jöttem ki a Topmodell-házból. Sajnáltam, hogy fotózásokból és új élményekből maradok ki. Alapjában véve az egész nagyon jó volt, sok újat próbálhattam ki. Persze volt egy csomó minden, ami idegesített, és amivel tele volt a hócipőm" - kezdte Fentős Annamária. Elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy sokszor emlegetett kora miatt esett-e ki. Persze akkor még nem tudtuk, hogy így is hat évvel fiatalabb nálunk.

"A korom, úgy érzem, a zsűrinél hátrány volt - mondta a 24 éves lány, akinek versenytársai felrótták, hogy anyáskodóan, lekezelően viselkedett a többiekkel. - Az, hogy a lányok szerint anyáskodom, az nem tudom, hogy pontosan mit jelenhetett, már ha nem azt, hogy képes vagyok nem csak magamra gondolni. Éltem már mással is együtt, nem csak a szüleimmel, ezért tudom, hogy ez alapvetően egy adok-kapok viszony. Ha szarunk a másikra, úgy elég nehéz. És igen, volt hogy elmosogattam, mert volt olyan, akinek leesett volna a karikagyűrű a kezéről. De nekem ez igényem is." Annamária bevalotta, hogy a korából adódóan is akadtak olyan helyzetek, amikor ő tűnt a felnőttebbnek, hiszen nem egy topmodelljelölt volt nála 5-6 évvel fiatalabb.


"A koruk dacára voltak csajok, akiken megdöbbentem, hogy mennyire sunyik. Ez ezért is volt annyira sokkoló, mert alapvetően én őszinte ember vagyok. Szerintem az lett volna az igazi, ha a műsorban egyszerre van versengés és csapatszellem. Erre utaltam is többször, amikor azt mondtam, hogy itt kemény dolgok lesznek még. Egyébként ez be is bizonyosodott. Később tényleg egymásnak estek."


Annamáriának a verseny ellen is volt kifogása. "Néhány lány hozzáállása mellett nem igazán értettem, hogy minek négy óra alvás után felrángatni minket egy hülyeség miatt, bár nyilván azért, hogy fegyelmet tanuljunk. Egyértelműen az volt a cél, hogy a végsőkig próbára tegyenek bennünket ezekkel a feladatokkal. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy volt-e értelme. Van, aki természetéből adódóan fegyelmezett, és van, aki nem az."


Mivel Annamária tudja, hogy kik estek ki, inkább nem mondta meg, kiről gondolta sokáig, hogy győzni fog. "Hát, mivel ő nem lett döntős, inkább nem mondok semmit. Meglepődtem, hogy olyan emberek kaptak nagyon erős kritikát a zsűritől, akikről én végig azt hittem, hogy esélyesek a győzelemre. Közben nem sokkal utánam kiestek."


A cikk a képgalériával megtalálható itt.---


Bendxszel pedig egyetértek. A szöszke csaj nekem is bejövős... :)
 

cook2005

Új tag
Szerintem Nagy Réka a legszeb jelölte között, bármit is mond a zsűri. Nem találom vastagnak a lábát, vagy a derekát. Szerintem ez nem igaz!
 

robiroboter

Új tag
Szerintem Nagy Réka a legszeb jelölte között, bármit is mond a zsűri. Nem találom vastagnak a lábát, vagy a derekát. Szerintem ez nem igaz!


Tényleg nem igaz, csak ebben a műsorban kifutókra és fotózásokhoz keresnek modelleket, nézz körbe ügynökségek honlapjain hogy mik az általános méretek. Réka ezekhez képest túl ez-az. Viszont gyönyörű, dögös kiscsaj. Playboyba vele!
 

kristingail

Új tag
Judit vagy Anna. Nemcsak kiváló modellarcuk van, hanem mindketten intellgensek! Nézzétek vissza az eddigi képeket, itt Európában hasonló modelleket keresnek, Réka, aki tényleg szép, szerintem az USA-ban befuthatna.

Valentinát sajnáltam, de úgy gondolom, neki sinen vannak a dolgai e téren.
 

banks01

Ismert tag
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTita esett ki:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :sír: :falnak: :afranc: :afranc: :afranc: :angryfire :angryfire :angryfire !Bent maradt a Reka aki gyonyoru arcu viszont 165cm magas!Anna akiben semmi extra nincs kiveve a szeme!A fiatal akibol az utcan 100 van raadasul 18evesen narancsboros!Marad a Judit hat semmi onbizalom az egesz csaj fura...Nem kis oszeget fogok Titara koltenies bejut a Dontobe es o fogja megnyerni majd meglatjatok!!!:D :rolleyes: :rohog: (Elnezest akit megbantottam az irasommal csak az elso reakciom ez volt)
 
Oldal tetejére