Királynő 2009 (infók, képek, vélemények)

Lordan

borda lovag Képmester
Az RTL Klub és a Magyarország Szépe kft idén is megrendezi az összevont királynőválasztást, melynek tétje 3 korona.
Május 21-én Freire Szilvia, Dammak Jázmin és Polgár Krisztina egy nagyszabású show végén átadja a Miss World, Miss Universe és Miss Earth koronáikat a kiválasztott szerencséseknek.
A legszebbnek választott 24 lány május 7-én költözött be a felkészítőtábornak otthont adó négycsillagos hotelbe és aqua parkba, de a kéthetes tábor idején a 3 leggyengébben teljesítő lányt hazaküldik, mivel a döntőben csak 21 hely van. A napokban kizárták a versenyből Papp Zsófiát, erről a témáról már indult egy topik a fórumon, úgyhogy erre kár több szót vesztegetni. Azonban 21-éig még 2 lánytól kell búcsút venni.

Most bemutatom az immár 23 főre fogyatkozott csapatot.

Ágoston Dóra - A 21 éves budapesti modell az egyik legmagasabb a mezőnyben a maga 177 centijével. Neve ismerős lehet, hiszen több szépségversenyen is indult már szép eredménnyel. A szőke lány most is jó eséllyel bekerülhet a legszebb 5 közé.
"Dóri jelenleg Budapesten él, de diplomata apukája munkája miatt 4 évet élt Ankarában, 4-et pedig Athénban. Anyanyelvi szinten beszél angolul, de a francia és a görög is jól megy neki. Öt évesen kezdett műkorcsolyázni, 11 évig űzte ezt a sportot, és balettozott is. Most kommunikációt tanul, műsorvezető szeretne lenni. Két évig dolgozott modellkén, Milánóban és Isztambulban is megfordult. Volt már több szépségversenyen, a Miss Alpok-Adrián első helyezést ért el itthon, a nemzetközin pedig harmadik lett."

Ayree Claudia - A 23 éves Vas megyei modell Szombathelyről érkezett, 167 cm magas, és ő is indult már korábban versenyeken. A Tücsi becenéven ismert lány visz majd színt a döntőbe, ha bekerül.
"Claudia apukája ghánai, 30 évvel ezelőtt jött Magyarországra. Claudia Szombathelyen született, és itt is nőtt fel, de elhatározta, amint teheti, Budapestre költözik. az érettségi után a fővárosba jött továbbtanulni, azóta itt él. A Kommunikációs Főiskola üzleti kommunikáció szakán végzett, most egy PR cégnél dolgozik. 2004-ben elindult a Miss Afro Hungary-n, és meg is nyerte. Régebben atletizált, egy sérülés miatt azonban abba kellett hagynia az aktív sportolást."

Bázlik Dóra - A 19 éves Nógrád megyei lány a fiatalabb korosztályt képviseli, Nógrádsápból érkezett és 176 cm magas.
"Dóra Balassagyarmaton született, de Vácra jár iskolába, idén érettségizik. Gyógypedagógiát szeretne tanulni, később lovasterápiával foglalkozna. Hobbija a crossmotorozás. Kiskorában balettozott, majd atletizált. A Királynő az első komolyabb versenye, bár régóta vonzza a szépségipar."

Budai Zsuzsa - A 21 éves budapesti modell neve ismerős lehet a tavalyi Királynő felkészítőtáborából, ugyanis Zsuzsa akkor is bejutott a legszebbnek választott 24 lány közé, de egy betegség ágynak döntötte és le kellett emiatt mondania a döntőről. Idén reméljük nagyobb szerencséje lesz a mezőny legmagasabb, 181 centis versenyzőjének.
"Zsuzsi tavaly már bekerülta táborba, de betegsége matt fel kellett adnia a versenyt. A Királynő választástól sokat vár, ha mégsem sikerülne a modellkarrier, macskatenyésztéssel szeretne foglalkozni. A betegsége miatt nemigazán tud sportolni, egyedül a lovaglás az, amit tud és szeret is csinálni."

Halász Beatrix - A 23 éves hölgy Heves megyei, Egerből jött és 172 cm magas.
"A 23 éves egri lány az Eszterházy Károly Főiskola pedagógia szakán végzett, történelem szakon most utolsó éves, vállalkozásfejlesztés mesterszakon pedig első éves. Most krupiéként dolgozik, de tanár szeretne lenni, mivel imádja a gyerekeket. Öt évig hastáncolt. Barátnője, Freire Szilvi tanácsára jelentkezett A Királynőbe. Cipő és szoláriumfüggő. 2006-ban a Miss Universitason 3. lett."

Horváth Bettina - A mezőny második legfiatalabb versenyzője 17 éves, budapesti és 172 centiméter magas. Csak érdekességként jegyzem meg itt, hogy a 23 versenyző átlag testmagassága is 172 centiméter és mindössze hatan vannak, akik nem érik el a 170 centit.
"Betti Budapesten él, 11. évfolyamba jár egy gimnázumban. A Testnevelési Főiskolán szeretne továbbtanulni. Az egész családja komoly sportmúlttal rendelkezik, nagypapája, Novák Dezső kétszeres olimpiai bajnok focista, apukája kézilabdázott, anyukája ritmikus gimnasztikázott, a bátyja kapus egy focicsapatban. Betti 9 évig ritmikus gimnasztikázott, majd 2 évig röplabdázott. Hét éves korától modellkedik.Divatbemutatókon és fotózásokon vett részt."

Horváth Tina - A 20 éves lánynak sem kellett sokat utaznia a táborba, hiszen Vácott lakik, a szőke lány telt ajkaival egy fogja varázsolni a zsűrit.
"Horváth Bettina Dóra a Budapesti Gazdasági Főiskolára jár, nemzetközi gazdálkodás szakra. Gyerekkorában cserediák volt Németországban, Berlinben élt egy évig. Tavaly már bejutott az 50 legszebb lány közé, reméli, hogy most sikerül a döntőben is megmutatnia magát."

Huszárovics Dalma - A szintén 20 éves lány a Fejér megyei Csabdiból érkezett és 168 cm magas.
"Huszárovics Dalma a fővárostól 30 kilométerre lakik egy faluban, ahol az apukája polgármester. Felvették a Gazdasági Főiskolára, de végül nem kezdte el az iskolát. Középfokú nyelvvizsgája van angolból és franciából. Két hobbija van: a lovaglás és a motorozás. Soha nem szerepelt még szépségversenyen, most mutatja meg magát először."

Kávássy Leila - A 24 éves doktornő Békés megyéből érkezett, ugyanis Medgyesegyházán lakik, és 165 centis magasságával a mezőny legalacsonyabb versenyzője.
"Leila elvégezte a jogi egyetemet, katonai ügyész szeretne lenni. Ősszel be is adja a jelentkezését a szegedi katonai ügyészségre, és reméli ott elkezdheti a karrierjét. Húgával él, aki 5 évvel fiatalabb nála."

Kocsis Korinna - A 18 éves Vas megyei lány Jákfáról érkezett és bevallom, szerintem az egyik legdögösebb csajszi a mezőnyben, 173 cm magas és jó eséllyel ott lesz a legszebb 5 lány között.
"Korinna a Vas megyei Sárváron született, és itt is él, bár ideje nagy részét az iskola miatt Sopronban tölti. Kozmetikus szeretne lenni, és erről az álmáról akkor sem mondana le, ha jól szerepelne A Királynőben. Rutinos szépségversenyzőnek számít, 3 éves indult élete első megmérettetésén. A helyi fordulót megnyerte, az országoson pedig harmadik lett. A Vas Népe napilap szépségversenyén Vas Megye Szépe lett, indult a Nyugat Királynője választáson, ahol második lett, akárcsak a Miss Tini Hungary-n."

Kovács Nóra - A 20 éves körmendi lány neve ugyancsak ismerősen csenghet annak, aki emlékszik a tavalyi Miss Balaton döntőseire, hiszen Nóra is bekerült. Akkor sajnos nem jutott a korona közelébe, de ezúttal talán szerencsésebb lesz a 170 centi magas Vas megyei lány.
"Kovács Nóri Körmenden él, de Szombathelyre jár iskolába. Hét éves kora óta sportol, ez az élete. Versenytánccal kezdte, később úszott, kosárlabdázott, lovagolt, új szerelme pedig a falmászás. Több szépségversenyen is indult már, a Miss Alpok-Adria hazai fordulójában 3. lett, a nemzetközin pedig különdíjat kapott. A Miss Balatonon közönség-díjas lett. A szépségversenyekben nem csak a kihívás érdekli, hanem a háttérmunkák is, ugyanis nagy vágya, hogy egyszer szervezhessen egy szépségversenyt."

Krupa Judit - A 22 éves Nógrád megyei lány a második legmagasabb a mezőnyben, a maga 178 centijével. Salgótarjánból érkezett.
"Judit a Budapesti Médiaintézetben tanul, mellette pedig hostessként dolgozik. Célja, hogy műsorvezető legyen. Korábban atletizált, kosarazott és táncolt, ma már csak aerobicozik és fut."

Maximovits Anett - A 21 éves lány nemrég sikeresen megnyerte a Miss Alpok Adria magyarországi döntőjét, ezért ő az egyetlen a mezőnyben, aki egy közelmúltban elhódított koronával a fején költözhetett be a táborba.
A 170 centi magas modell Szabolcsból érkezett, ugyanis Papon lakik.
"Anett Papon született, de jelenleg a fővárosban lakik. 15 évesen jelentkezett először szépségversenyre, amit meg is nyert. 2006-ban bejutott a Miss Tini World döntőjébe Trinidad Tobagóba, itt 5. lett, de elnyerte a legjobb alaknak járó különdíjat, ezt élete leddigi egnagyobb élményének tartja. 2009-ben a Miss Alpok-Adriaszépségverseny hazai fordulóját megnyerte, a nemzetközin pedig a dobogó második fokára állhatott fel. Összesen 15 szépségversenyt nyert meg."

Misik Renáta - A 19 éves budapesti lány legutóbb a CKM Bikiniteam tagjaként tünt fel, itt most kicsit szolidabb megjelenést várnak el a 170 cm magas lánytól.
"Misik Reni egy vérbeli rocker, a barátai meg is lepődtek, hogy jelentkezett a versenyre. Négy évesen kezdett el gimnasztikázni, sokat köszönhet a sportnak, fegyelmezettséget tanult és a tűrőképessége is jobb az átlagnál. Hat évig ritmikus sportgimnasztikázott és balettozott. Nagy szerelme az ír tánc, amit 7 évig űzött. 14 évesen kezdett modellkedni a Miss Tini Hungary-n első helyezett lett."

Nádai Anikó - A 20 éves modell a Bács-kiskun megyei Bajáról érkezett, és 169 centis magasságával erősíti a mezőnyt a sötéthajú lány.
"Anikó Mohácson született, később Kecelre költözött, most pedig Baján él. 12 éves korától bentlakásos iskolában tanult, ez az időszak megedzette, és megtanulta, hogy csak magára számíthat. Egy bajai póker klubban dolgozik osztóként, szabadidejében pedig színészkedik a Bajai Fiatalok Színházában. Azt állítja, a színjátszásban megtalálta élete értelmét. Sohasem modelkedett, viszont A Királynőre már tavaly is jelentkezett, akkor nem jutott be a legjobbak közé."

Németh Luca - A 17 éves lány nemcsak a legfiatalabb tagja a mezőnynek, hiszen majd csak novemberben ünnepli a 18. szülinapját, de egyben az egyik legalacsonyabb is a maga 165 centijével. Mégis kedves báj sugárzik az arcából... kérdés ez mennyire hatja meg a zsűrit.
"Luca a verseny egyik legfiatalabb indulója. Budapesten él az édesanyjával, és két kisebb testvérével. A szülei orvosok, ő is gyógyítással szeretne foglalkozni. Hat éve showtáncol, egy magyar bajnokságon harmadik helyezést ért el. Soha nem indult még szépségversenyen, és nem is fotózták. A Királynőre egy barátnője nevezte be. Szeretne minél jobb eredményt elérni, de a modellkedést csak egy kis kitérőnek tartja az életében."

Papp Lívia - A 19 éves Baranya megyei lány egy pici településből, Pogányból érkezett, 171 cm magas.

Regős Lili - A 21 éves lány Nyíregyházáról jött és 168 cm magas. Érdekes, hogy Nyíregyháza Baja mellett a másik vidéki város, amely idén 2 versenyzőt is küldött a Királynő táborába (Ster Erna a másik).
"Regős Lili Nyíregyházán él a szüleivel, és bátyjával. Turizmust tanul a főiskolán, angolul és spanyolul is jól beszél. Apukája testnevelő, ezért Lili világ életében sokat mozgott: úszott, balettozott, atletizált, mostánaban futni szokott. Abszolút kezdő a szépségiparban, sem versenyen, sem fotózáson nem volt még soha."

Rettig Zita - A 23 éves bajai lány 5 nappal a döntő után fogja ünnepelni a 24. születésnapját, szóval szép ajándék lenne neki egy előkelő helyezés. Ehhez a 171 centiméteres magassága reméljük hozzásegíti.
"Rettig Zita Baján született, de már Budapesten él. Német kéttannyelvű gimnáziumban érettségizett, most az ELTÉ-re jár, germanisztika szakra. Diplomázás után szeretne külföldre menni, de nem örökre, hiszen nem tudná elhagyni a hazáját és a szeretteit. Nem modelkedett korábban, tavaly novemberben indult el élete első szépségversenyén. A Miss Alpok-Adria hazai fordulóján második helyezést ért el."

Serdült Orsolya - A 21 éves budapesti lány Budai Zsuzsához hasonlóan idén már másodszor fut neki a Királynő döntőjének. A 175 centis modell most nagy eséllyel bekerülhet a legszebb 5 lány közé.
"Serdült Orsi tavaly is indult a versenyen, bekerült a legszebb 21 közé, de helyezést nem ért el. Azért jelentkezett újra, mert nagyon élvezte a tábort és a felkészülési időszakot. Sokat köszönhet a 2008-as Királynő választásnak. Legjobban annak örül, hogy Náray Tamás felfedezte, és felkérte a modelljének. Kertészmérnöknek tanul, a gyógynövényekre szeretne specializálódni, de érdekli a természetgyógyászat is."

Ster Erna - A 24 éves hölgy (mint fentebb már utaltam rá) Nyíregyházáról jött és 172 cm magas. A koromfekete haj és a bájos mosoly talán meghozza neki az előkelő helyezést.
"Ster Erna Nyíregyházán született, és a mai napig is ott él. Kommunikáció-művelődésszervező szakon végzett, PR-menedzser és újságíró szakirányon. 17 éves kora óta modellkedik, de szépségversenyen még sosem indult. A Királynő produkció miatt 12 kilótól szabadult meg, alig pár hónap alatt. Később szeretne a médiában elhelyezkedni, hogy mindenkinek megmutathassa a személyiségét."

Weiszdorn Szilvia - A 19 éves Komárom-Esztegom megyei lány Bajról jött és 176 cm magas, ő az egyetlen vöröshajú lány a mezőnyben, de mivel földim, szorítok neki.

Winke Adrienn - Debrecen idén csupán egy szépséget delegált a versenybe, a 23 éves Adrienn személyében, aki 174 centiméter magas.
"Adrienn Debrecenben született, a tanulás miatt azonban a fővárosba költözött bátyjával. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemre jár. Angolul németül és franciául is beszél. Másfél éve csöppent bele a szépségiparba, fotózásokra, bemutatókra jár, de szépségversenyen még sosem mutatta meg magát, ez az első alkalom, hogy megpróbálkozik vele. Adri 10 évig táncolt, tagja volt egy kortárs tánc társulatnak, számos díjat is bezsebeltek."

Végül íme a versenyzők képei:
.
 

Csatolások

 • Ágoston Dóra.jpg
  Ágoston Dóra.jpg
  84.8 KB · Olvasás: 59,086
 • Kocsis Korinna.jpg
  Kocsis Korinna.jpg
  104.9 KB · Olvasás: 151
 • Kávássy Leila.jpg
  Kávássy Leila.jpg
  71.8 KB · Olvasás: 175
 • Huszárovics Dalma.jpg
  Huszárovics Dalma.jpg
  111 KB · Olvasás: 140
 • Horváth Tina.jpg
  Horváth Tina.jpg
  85.4 KB · Olvasás: 83
 • Horváth Bettina.jpg
  Horváth Bettina.jpg
  107.9 KB · Olvasás: 142
 • Halász Beatrix.jpg
  Halász Beatrix.jpg
  123.5 KB · Olvasás: 108
 • Budai Zsuzsa.jpg
  Budai Zsuzsa.jpg
  114.2 KB · Olvasás: 135
 • Ayree Claudia.jpg
  Ayree Claudia.jpg
  86.5 KB · Olvasás: 151
 • Bázlik Dóra.jpg
  Bázlik Dóra.jpg
  89.9 KB · Olvasás: 106
 • Serdült Orsolya.jpg
  Serdült Orsolya.jpg
  133.4 KB · Olvasás: 167
 • Rettig Zita.jpg
  Rettig Zita.jpg
  123.2 KB · Olvasás: 85
 • Regős Lili.jpg
  Regős Lili.jpg
  96.1 KB · Olvasás: 106
 • Papp Lívia.jpg
  Papp Lívia.jpg
  104.5 KB · Olvasás: 95
 • Németh Luca.jpg
  Németh Luca.jpg
  158.9 KB · Olvasás: 136
 • Nádai Anikó.jpg
  Nádai Anikó.jpg
  135.3 KB · Olvasás: 130
 • Misik Renáta.jpg
  Misik Renáta.jpg
  128.1 KB · Olvasás: 117
 • Krupa Judit.jpg
  Krupa Judit.jpg
  77.8 KB · Olvasás: 131
 • Kovács Nóra.jpg
  Kovács Nóra.jpg
  139.6 KB · Olvasás: 132
 • Maximovits Anett.jpg
  Maximovits Anett.jpg
  101.2 KB · Olvasás: 111
 • Ster Erna.jpg
  Ster Erna.jpg
  121 KB · Olvasás: 90
 • Weiszdorn Szilvia.jpg
  Weiszdorn Szilvia.jpg
  130.6 KB · Olvasás: 89
 • Winke Adrienn.jpg
  Winke Adrienn.jpg
  118.5 KB · Olvasás: 103

Ati182

Ismert tag
Így, egy kép alapján nehéz messzemenő következtetéseket levonni. Szép lányok, de az egyetlen aki megfogott az Krupa Judit.:eek:
Én őt szeretném nyertesként látni.;) Másodiknak jöhet Horváth Tina (talán)... Kávássy Leila doktornő pedig kár, hogy nem az én orvosom...:rohog:

A képeket és az infókat kösz!
 

Judit24

borda múzsa
Korinna nagyon szép, ez a kép absz. nem adja vissza hogy mennyire helyes csajszi élőben.

Amúgy az én favoritom Budai Zsuzsa...
 

kalmj

Ismert tag
Korinna nagyon szép, ez a kép absz. nem adja vissza hogy mennyire helyes csajszi élőben.

Amúgy az én favoritom Budai Zsuzsa...
Korina szép, finoman különlegesnek hat elsőre. Budai Zsuzsa ezen képén nagyon nem akadt meg a szemem, de ajánlásod után megnéztem és vannak jó fotók is. (Meg van amivel nagyon mellélőttek nálam.)
 

Judit24

borda múzsa
Korina szép, finoman különlegesnek hat elsőre. Budai Zsuzsa ezen képén nagyon nem akadt meg a szemem, de ajánlásod után megnéztem és vannak jó fotók is. (Meg van amivel nagyon mellélőttek nálam.)

Csak Korinna kissé alacsony, ezért is inkább Zsuzsi.
Nagyon az az érzésem hogy ő fog nyerni. A tavalyi tippem is bejött! :)


http://www.contactmodels.hu/models/girls/ad-faces/9192/datasheet

http://www.teva.hu/?s=revalid_belso&submenu=budai_zsuzsa&menu=mindenkinek
 

Csatolások

 • budai600.jpg
  budai600.jpg
  84 KB · Olvasás: 114

findmyself

Új tag
A tavalyi mezőny szerintem erősebb volt. Nekem a Budai, Kocsis, Maximovits hármas a legszembetűnőbb, Krupa Juditot pedig csak egy betű választja el a dobogótól.:)
 

kalmj

Ismert tag
Látom, hogy 181 és értem, hogy ez kell egy színpadra. Viszont megnéztem a csípőméretet és túl klasszikus. Nem jut eszembe a divattervező neve aki mondta, hogy ő 80cm fölött még nem dolgozott nővel. Ezért mondom, hogy a mai világban én már nem tippelek.
 

Judit24

borda múzsa
Látom, hogy 181 és értem, hogy ez kell egy színpadra. Viszont megnéztem a csípőméretet és túl klasszikus. Nem jut eszembe a divattervező neve aki mondta, hogy ő 80cm fölött még nem dolgozott nővel. Ezért mondom, hogy a mai világban én már nem tippelek.

Zsuzsa 181 cm. Korinnára írtam hogy nincs meg 173 cm, pedig a Universe címet simán megnyerhetné, ha nem lenne alacsony. Világversenyen elveszne a többiek között. Pedig nagyon-nagyon szép.

Maximovits szerintem nagyon gáz szőke hajjal.

Kicsit sok valóban, lehetne sötétebb szőke.
 

kalmj

Ismert tag
Zsuzsa 181 cm. Korinnára írtam hogy nincs meg 173 cm, pedig a Universe címet simán megnyerhetné, ha nem lenne alacsony.
Én is így értettem, de a linkjeiden láttam, hogy 92cm a csípőméret. (Erre írtam, hogy van aki dobna tőle egy hátast. Bár a Korina pontos paramétereit nem találtam meg.)
 

Judit24

borda múzsa
Én is így értettem, de a linkjeiden láttam, hogy 92cm a csípőméret. (Erre írtam, hogy van aki dobna tőle egy hátast. Bár a Korina pontos paramétereit nem találtam meg.)

Zsuzsa:

Magasság:
181 cm

Mellbőség: 89 cm

Derékbőség: 67 cm

Csípőbőség: 92 cm

Korinna:

Magasság: 173 cm

Mellbőség: 86 cm

Derékbőség: 64 cm

Csípőbőség: 92 cm


Pedig Korinna full vékony..
 
Oldal tetejére