Kitiltották az év legdrágább partijáról a gazdag férfiakra vadászó playmate-eket:omg:

odry

Ismert tag
TK hívta fel rá a figyelmet, szerintem egy topikot megér. :lol: (life)

Táblákkal demonstráltak Budapest belvárosában magyar szépségek, hogy engedjék be őket a világ legnagyobb jótékonysági bulijára, amelyre 900.000 forint a belépő. A tüntetésnek egy arra járó férfi szőrös hátsójának felvillanása vetett véget.

</BEVEZETO nodeIndex="3">Gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányok lepték el a reggeli csúcsforgalomban Budapest belvárosát táblákkal a kezükben. Pillanatok alatt dugó alakult ki az Andrássy út és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél, de káromkodások helyett inkább elégedett füttyszavak és kurjongatások hallatszottak az autók felől. A lányok ugyanis playmate-ek voltak, akik Budai Zsuzsi szépségkirálynő vezérletével azért hisztiztek, hogy engedjék be őket egy méregdrága rendezvényre.

20110825legykepbe18.jpg


,,Be akarunk jutni a barátnőimmel a buliba, és azt mondták a szórakozóhelyen, hogy akárkit nem engednek be és azt sem mondták meg, hogy hol lehet jegyet venni." - mondta Budai Zsuzsi, a Miss Universe Hungary 2009. győztese, aki szerint felháborító, hogy a válság ellenére ilyen puccos bulikat szerveznek, ráadásul különbséget tesznek gazdagok és kevésbé gazdagok között. A világ egyik legnagyobb jótékonysági buliját a világ 43 országában, 80 helyszínen rendezik meg szeptember 15-én és egy páros belépőjegy 900.000 forintba kerül, igaz, a bevételek jelentős részét jótékonysági célokra fordítják. A mézes-mázas playmate demonstrációnak egy ismeretlen járókelő vetett véget, aki kiabálni kezdett a szépségekkel, elvette a tábláikat, majd megmutatta szőrös hátsóját is. Mivel a lányok ebből a sokkból már nem tudtak feleszmélni, a tüntetés végülis rövid idő alatt véget ért.
 

D_Phobos

Ismert tag
Örüljünk, hogy az ilyen lányok tudnak egyáltalán írni. :)
Tőlük ne várjunk olyan extrém dolgokat, hogy helyesen leírják a betűket. :lol:
 

vivce

Ismert tag
Azért ez már tényleg kicsit undorító, és lealacsonyítóan hat a többi nőre nézve, mert hát hajlamosak vagyunk (mi nők is) általánosítani...:(
 

Fhjjkkllhu

Ismert tag
Próbálom annyival megvédeni a csajokat, hogy a ezért a tüntetésért pénzt kaptak. engem is megkeresett az egyik szervező hogy vegyek ezen részt, de nem akartam magam idáig alacsonyítani mert sok ember ahogy ti sem tudjátok hogy ez egy hostess munka volt és nagyon megalázó, überciki :-DDD
 

dombi1976

borda veterán Moderátor
Fórumvezető
Próbálom annyival megvédeni a csajokat, hogy a ezért a tüntetésért pénzt kaptak. engem is megkeresett az egyik szervező hogy vegyek ezen részt, de nem akartam magam idáig alacsonyítani mert sok ember ahogy ti sem tudjátok hogy ez egy hostess munka volt és nagyon megalázó, überciki :-DDD

Ezek szerint ha jól értem a hostess munka fogalma valami ilyesmi.

Pénzért, gondolkodás nélkül olyan dolgot megtenni, amit normális ember nem tesz meg, és még meg is bélyegeznek érte. :) ???
 

Fhjjkkllhu

Ismert tag
De lehet, hogy a "kevesebb néha több" összegű belépő több lett volna.

Igazából nem si értem miért kell ezt a rendezvényt reklámozni ha akárki eleve nem is vehet rá jegyet csak akiket meghívnak... :-D Kis cuki email-jük :-DDDDDD

A PARTY, AMIN BIZTOSAN NEM LESZEL OTT!

Vannak rendezvények, amelyekre a kiváltságosok juthatnak be és vannak rendezvények, amelyekre még a kiváltságosok közül is csak néhányan. A világ legnagyobb jótékonysági partyjára kizárólag ezüst kulcstartókkal lehet belépni, de ezeket megszerezni szinte lehetetlen.

Nemzetközi szervezőinknél 900.000 forint egy páros belépő a Global Partyra, ezért nagy valószínűség szerint olvasóink közül szinte senki sem fog tudni bejutni a világ eddigi legnagyobb jótékonysági partijára, mi azonban mégis írunk róla, hiszen egy világméretű jótékonysági kezdeményezésről van szó. 24 óra alatt a világ 80 városában rendeznek egyszerre partit a világ legbefolyásosabb emberei számára New York-on, Londonon és Sao Paulon át Melbourne-ig. Az inspirációt Verne Gyula úriembere, Phileas Fogg adta a szervezők számára, aki 80 nap alatt utazta körbe a Földet.

A szervezők a Symbol Budapestet kérték fel a magyarországi esemény megszervezésére, ami óriási megtiszteltetésnek számít a Bécsi úti étterem és szórakozóhely komplexum számára. A Global Party célja, hogy támogatást gyűjtsön vezető alapítványok és jótékonysági szervezetek számára, s felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra. Magyarországon korábban még nem volt példa hasonló kezdeményezésre, ráadásul világviszonylatban az összegyűjtendő pénz meghaladja a 3,5 milliárd forintot.

A partira külföldön és Budapesten is csak egy szűk elit juthat be, vagyis azok, akik meghívóként egy korlátozott mennyiségben készített, exkluzív kivitelű ezüst kulcstartót kapnak (Global Party' Key2 Luxury). Világviszonylatban összesen 5000 pár belépő lesz megvásárolható cégek, és magánszemélyek számára, melyeknek értéke hozzávetőlegesen 12 millió font, és ami közvetlen adományként fog eljutni 12 kiemelt jótékonysági szervezethez. A kulcstartók tulajdonosai szabadon választhatnak az impozáns helyszínek között, így egy éjszaka folyamán akár több helyszínt is meglátogathatnak a világ különböző pontjain.

A The Global Party kivételes alkalmat teremt arra, hogy összekapcsolja és megmozgassa a világ legbefolyásosabb embereit, legnagyobb márkáit és cégeit egy közös cél érdekében. De hogy az ezüst kulcstartókhoz hogyan és miképp lehet hozzájutni, azt kizárólag azok tudják, akiknek már van ilyenjük a baráti, üzleti kapcsolataik révén.

Annyi biztos, hogy szeptember 15-én a Symbol környékén nagy lesz a médiafelhajtás és parkolóhely sem lesz...

The Global Party - Budapest
2011. szeptember 15.
Symbol Budapest
2 db belépő értéke: 900.000 HUF

A hazai vendégek meghívásáról a támogató partnerek gondoskodnak.

www.symbolbudapest.hu/theglobalparty
 

odry

Ismert tag
Próbálom annyival megvédeni a csajokat, hogy a ezért a tüntetésért pénzt kaptak.Védeni???? Így még gázosabb az egész. Ennyire lealacsonyítani, közröhej tárgyává tenni magukat kizárólag a pénzért.
Ha bármikor igaz volt a mondás, hogy "van az a pénz" akkor most tényleg. :)

Na, ha ezt tudom, elküldtem volna guberaverát tüntetni, neki tényleg kell a pénz.....
 

SyD

Ismert tag
Hát így nem is csoda, hogy a legtöbb playmate-et vagy modellt semmibe veszik, jogosan, mivel pénzért mindent. Mondjuk, ha azt nézzük pont erről szól a dolog. Testüket árulják. Nem is értem minek kellett ide ez a topik. Tök felesleges ilyen baromságokat ide is irkálni, senkit sem érdekel igazából, hogy ezek mit csinálnak meg a pénzért. Mivel alapból tudjuk, hogy ezek legtöbbje 0 aggyal rendelkezik.
 

Pópa

Moderátor
Fórumvezető
Annyira, de annyira örülök, hogy van olyan rendezvény, ahova ezeket a kolbász vadászokat nem engedik be. Csak attól tartok, most akkor mi lesz a fókusszal, meg az aktivval, megszünnek a roppant izgalmas hirek, hogy melyik üzletemberrel esett olthatatlan szerelembe valamelyik baromfi...:D:lol:
 
Oldal tetejére