Kitiltották az év legdrágább partijáról a gazdag férfiakra vadászó playmate-eket:omg:

Burberrys

Ismert tag
Na ez is annyira exkluzív party lesz... :rolleyes:
Ekkora sz@r hírverés után... :rohog:
Helyszín elé raktak volna egy Bugatti Veyron-t és odaírták volna mellé,hogy szep.15.-én eljön érte a gazdája még ok is lett volna, de így???
Minden agyban helyrerakott ember számára a PLAYMATE szó már a prostitúciót is jelenti. Ezek a szerencsétlenek, meg kiküldik őket egy ezresért esztelenkedni?
Jövőre már nem kérik fel őket.. :lol:
 

dexion432

Aktív tag
má' nemazé', de aki ki tud fizetni 900 k-t egy belépőre és aztán képes ilyen csajokhoz közel menni, az meg is érdemli. mér kellett beleszólni a természet rendjébe :D :D

az utóbbi X pm vagy szilikonos, vagy simán csak karcsú, de elenyésző arányban vannak azok, akik kemény edzéssel érték el azt az alakot. aki bedől a plasztikai sebész meg a koplalás csodáinak, az meg is érdemli.
 
Uramisten!!!!! De szánalmasak ezek az "emberek". Szánalmas prostituáltak! Egy igazi karakter van a hírben, az ember aki megszakította az agyzombik "próbálkozását".
Szerintem jobb táblákat csinálhattak volna a "pénzért mindenre hajlandók".
PL:
"Iskolába nem jártunk, dolgozni nem akarunk!"
"Lotyók vagyunk, na és!"
"Hogy legyek így ingyenélő?!"
"Böfög, szellent, büdös a szája, ... na és? Van pénze!"
 

Bognár

Ismert tag
a szegények miért akarnának ilyen "buliba" belépni, mikor "értük" van ez a dolog. itt inkább irigységről van szó. 900 rongyot mi is ki tudnánk csengetni, de nekünk nincs ott helyünk.
 
Oldal tetejére