Lola vallomása: Pisiltem már zuhany alatt!

Edci

borda királylány - Modilány
Fórumvezető
2002 Szeptember 2
7,837
2,428
113
110
#1
Ez a hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No comment!

Jelenleg Lola az elsőszámú magyar tinisztár, ám ki tudja, meddig marad az, ha ilyen sztorikat mesél magáról.

A VIVA-n futó Felelsz, vagy mersz? forgatásán rátört az őszinteségi roham az énekesnőre, aki saját bevallása szerint tíz évesen úgy nézett ki, mint egy hat éves.

- Három-négy lehettem, amikor a kis termetemből adódóan belecsúsztam a vécébe. Próbáltam egyensúlyozni, de nem sikerült. Aztán szóltam a szüleimnek, kivettek, megfürdettek, és tök jó volt. De ezt nem játszottam el sokszor, mindössze kétszer-háromszor.

Ezután Ben, a műsorvezető tivább faggatta Lolát:

- Zuhanyzás közben szoktál pisilni?

Lola erre elmosolyodott, és bevallotta, előfordult már vele az ilyesmi. Még mielőtt vér folyt volna a forgatáson, a beszélgetőpartnerek megvédték a fiatal lányt, hogy nincs ebben semmi ciki, bár a végén felvetődött egy olyan ötlet, hogy esetleg tusolás előtt is el lehetne intézni az ilyesmit.
 
2007 December 17
1,491
387
83
#3
Mélyen szántó gondolatok....:eek:

Tudom, hogy nem vagyok tinisztár és senkit nem érdekel, de én is bevallok valamit....Tavaly kint voltam a szigeten és két teljes napig nem mostam fogat !!!!! Úgyis mindig sörszagom volt.... NA......erre varjatok gombot !
 
2006 Augusztus 17
10,387
4,064
0
#11
Köszi Edci.
Csodálkozom, hogy egyik kereskedelmi adó híradójában sem volt ez egy hír. :D
Még akkor kíváncsian várom, mit tudhatunk meg Lola-ról.? ;)
 

Szana

Moderátor
Fórumvezető
2003 Február 13
12,025
79,011
113
#12
Először még szándékoztam valami okosságot írni, aztán csak lemondóan legyintettem. Végül is csak Magyarországon vagyunk...
Köszönöm Lola a vallomást!
Most már nyugodtan alszunk...
 
Lájk: 1 person

odry

Ismert tag
2005 November 6
3,865
1,898
113
#15
:lol:Ezahír:lol:Elsőhsz:lol::lol::lol:"Még mielőtt vér folyt volna a forgatáson":lol::lol:

Vér? Nem más? :D Pedig megnéztem volna a ridikülharcot....:rohog:


Anyám, azt hiszem, hogy már nincs lentebb, és de......

Cikket kösz!
 
Lájk: mjnicole
2004 Július 10
2,848
1,777
113
#16
Ez úgy van, hogy vannak a műszenzáció-tálaló bulvárcikkíró emberek, akiket arról lehet felismerni, hogy képesek akár oldalakat írni a semmiről, és még tovább is gondolják a nagy semmit, amiből aztán érdekes kombinációk születnek (jelen esetben: "ki tudja, meddig marad az (mármint tinisztár), ha ilyen sztorikat mesél magáról")

Efféle bulvárszeméttel minden héten Dunát lehetne rekeszteni, elolvasásuk csak akkor ajánlott, ha valaki nagyon unatkozik. Elkerülésük nem nehéz, mert a cím minden esetben már messziről árulkodik...
:cool:


Sokkal inkább szól erről ez az egész, meg arról, hogy minek vannak idióta műsorok, idióta kérdésekkel (pl. a viván; amire egyébként - már eleve ebből kifolyólag is - csak akkor szabad odakapcsolni, ha Kisó vagy Ada van képernyőn), mint arról, hogy Lolának valami baja lenne vállon felül.

Egyébként végre valami új, már unalmas volt a sok "soha többé nem vetkőzöm" olvasmány. :D
 

tthgabor

borda kötekedő
2002 Szeptember 2
6,361
499
113
118
#17
(Azért földi halandónak nem hiszem, hogy lett volna mersze ilyen topikot megnyitni)

Jelenleg Márk az elsőszámú magyar tinisztár, ám ki tudja, meddig marad az, ha ilyen sztorikat mesél magáról.

A VIVA-n futó Felelsz, vagy mersz? forgatásán rátört az őszinteségi roham az énekesre, aki saját bevallása szerint tíz évesen úgy nézett ki, mint egy hat éves lány. A helyzet azóta csak romlott.

- Tizenhárom-tizennégy lehettem, amikor a kis termetemből adódóan belecsúsztam a vécébe. Próbáltam egyensúlyozni, de nem sikerült. Aztán szóltam a szüleimnek, kivettek, megfürdettek, és tök jó volt. De ezt nem játszottam el sokszor, mindössze kétszer-háromszor. Meg tegnap is. Ja igen, és ez falun volt, kerti vécén ugye.

Ezután Ben, a műsorvezető tovább faggatta Márkot:

- Zuhanyzás előtt szoktál pisilni?

Márk erre elmosolyodott, és bevallotta, előfordult már vele az ilyesmi. Mivel inkább a kádban való fürdést kedveli, az ugyanis jobban kényezteti a bőrét, nem lenne túl higiénikus a kádba csurrantani. Itt utalt arra, hogy bár esett már kísértésbe, amikor meghallotta, hogy Medveczky Ilona meg is szokta inni.... De igyekszik a tisztálkodás előtt megejteni a kisdolgot. A mosdó pont megfelelő magasságban van és közben a tükörben tudja is nézegetni a mitesszereit, be tud feszíteni, eljátszva, hogy férfias.