Lola vallomása: Pisiltem már zuhany alatt!

Edci

borda királylány - Modilány
Fórumvezető
2002 Szeptember 2
7,783
2,412
113
110
Ez a hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No comment!

Jelenleg Lola az elsőszámú magyar tinisztár, ám ki tudja, meddig marad az, ha ilyen sztorikat mesél magáról.

A VIVA-n futó Felelsz, vagy mersz? forgatásán rátört az őszinteségi roham az énekesnőre, aki saját bevallása szerint tíz évesen úgy nézett ki, mint egy hat éves.

- Három-négy lehettem, amikor a kis termetemből adódóan belecsúsztam a vécébe. Próbáltam egyensúlyozni, de nem sikerült. Aztán szóltam a szüleimnek, kivettek, megfürdettek, és tök jó volt. De ezt nem játszottam el sokszor, mindössze kétszer-háromszor.

Ezután Ben, a műsorvezető tivább faggatta Lolát:

- Zuhanyzás közben szoktál pisilni?

Lola erre elmosolyodott, és bevallotta, előfordult már vele az ilyesmi. Még mielőtt vér folyt volna a forgatáson, a beszélgetőpartnerek megvédték a fiatal lányt, hogy nincs ebben semmi ciki, bár a végén felvetődött egy olyan ötlet, hogy esetleg tusolás előtt is el lehetne intézni az ilyesmit.
 

Lordan

borda lovag Képmester
2005 Szeptember 19
19,027
79,062
113
44
Nyerges
Lola nagyon őszinte csajszi... sajnos a viva időnként csúnyán visszaél ezzel.:(
 

Vitius

Ismert tag
2007 December 17
1,468
384
83
Budapest
Mélyen szántó gondolatok....:eek:

Tudom, hogy nem vagyok tinisztár és senkit nem érdekel, de én is bevallok valamit....Tavaly kint voltam a szigeten és két teljes napig nem mostam fogat !!!!! Úgyis mindig sörszagom volt.... NA......erre varjatok gombot !
 

Szana

Adminisztrátor
Fórumvezető
2003 Február 13
12,268
81,745
113
Először még szándékoztam valami okosságot írni, aztán csak lemondóan legyintettem. Végül is csak Magyarországon vagyunk...
Köszönöm Lola a vallomást!
Most már nyugodtan alszunk...
 
  • Like
Reactions: 1 person

odry

Ismert tag
2005 November 6
3,758
1,892
113
:lol:Ezahír:lol:Elsőhsz:lol::lol::lol:"Még mielőtt vér folyt volna a forgatáson":lol::lol:

Vér? Nem más? :D Pedig megnéztem volna a ridikülharcot....:rohog:


Anyám, azt hiszem, hogy már nincs lentebb, és de......

Cikket kösz!
 
  • Like
Reactions: mjnicole

Diófa

Ismert tag
2004 Július 10
2,845
1,777
113
HU-JN
Ez úgy van, hogy vannak a műszenzáció-tálaló bulvárcikkíró emberek, akiket arról lehet felismerni, hogy képesek akár oldalakat írni a semmiről, és még tovább is gondolják a nagy semmit, amiből aztán érdekes kombinációk születnek (jelen esetben: "ki tudja, meddig marad az (mármint tinisztár), ha ilyen sztorikat mesél magáról")

Efféle bulvárszeméttel minden héten Dunát lehetne rekeszteni, elolvasásuk csak akkor ajánlott, ha valaki nagyon unatkozik. Elkerülésük nem nehéz, mert a cím minden esetben már messziről árulkodik...
:cool:


Sokkal inkább szól erről ez az egész, meg arról, hogy minek vannak idióta műsorok, idióta kérdésekkel (pl. a viván; amire egyébként - már eleve ebből kifolyólag is - csak akkor szabad odakapcsolni, ha Kisó vagy Ada van képernyőn), mint arról, hogy Lolának valami baja lenne vállon felül.

Egyébként végre valami új, már unalmas volt a sok "soha többé nem vetkőzöm" olvasmány. :D
 

tthgabor

borda kötekedő
2002 Szeptember 2
6,233
498
113
118
Holdvilágárok
Visit site
(Azért földi halandónak nem hiszem, hogy lett volna mersze ilyen topikot megnyitni)

Jelenleg Márk az elsőszámú magyar tinisztár, ám ki tudja, meddig marad az, ha ilyen sztorikat mesél magáról.

A VIVA-n futó Felelsz, vagy mersz? forgatásán rátört az őszinteségi roham az énekesre, aki saját bevallása szerint tíz évesen úgy nézett ki, mint egy hat éves lány. A helyzet azóta csak romlott.

- Tizenhárom-tizennégy lehettem, amikor a kis termetemből adódóan belecsúsztam a vécébe. Próbáltam egyensúlyozni, de nem sikerült. Aztán szóltam a szüleimnek, kivettek, megfürdettek, és tök jó volt. De ezt nem játszottam el sokszor, mindössze kétszer-háromszor. Meg tegnap is. Ja igen, és ez falun volt, kerti vécén ugye.

Ezután Ben, a műsorvezető tovább faggatta Márkot:

- Zuhanyzás előtt szoktál pisilni?

Márk erre elmosolyodott, és bevallotta, előfordult már vele az ilyesmi. Mivel inkább a kádban való fürdést kedveli, az ugyanis jobban kényezteti a bőrét, nem lenne túl higiénikus a kádba csurrantani. Itt utalt arra, hogy bár esett már kísértésbe, amikor meghallotta, hogy Medveczky Ilona meg is szokta inni.... De igyekszik a tisztálkodás előtt megejteni a kisdolgot. A mosdó pont megfelelő magasságban van és közben a tükörben tudja is nézegetni a mitesszereit, be tud feszíteni, eljátszva, hogy férfias.
 
  • Like
Reactions: z25 and F.Totti