Lost (haladóknak)

miszter

lost mester
Igen, itt az új rész.
A korábbiakban megállapodottak szerint:

!!!ÉJFÉLIG HÍRZÁRLAT!!!


Kérlek XarnoldX, hogy azonnal töröld hozzászólásod!
...így is elég bosszantó, hogy én láttam! :mad:
 

emokiss

Új tag
Igen, itt az új rész.
A korábbiakban megállapodottak szerint:

!!!ÉJFÉLIG HÍRZÁRLAT!!!


Kérlek XarnoldX, hogy azonnal töröld hozzászólásod!
...így is elég bosszantó, hogy én láttam! :mad:
Már nem azért, de minden szerdán éjfélig tart a hírzárlat. XarnoldX meg már ma írta a hozzászólását. De amúgy elhiszem, hogy boszantó.:eek::)
 

iktriad

Ismert tag
Ez a mostani rész ütőtt rendesen. Sayid; Sun és Jin haélott; lehet Frank is bár remélem őt még látjuk.

Jó hír; hogy a nagy finálé 2 hét múlva vasárnap 30 percel hosszabb; tehát 2 és fél órás lesz. Addig még van 2 rész köztük a jövő heti MINDEN SZEMPONTBÓL KÜLÖNLEGES epizód is!
 

miszter

lost mester
Megnéztem végre én is... Milyen nap is van ma?! :rohog:
Na szóval, eléggé izgi volt, tetszett nagyon. Majd érdekel, hogy Des' miként tudja segíteni Jack-éket. De hát tudjuk, a Sziget még nem végzett vele... ;)

Hajrá fiúk, csináljátok ki a kis füstifecskét, és válasszátok ki az új Jackob-ot!

8,5/10
 
Nem sokat cicóznak a karakterekkel. Sayidot rendkívül sajnálom, hogy ennyi volt tőle, ennyi! Jintől szép volt, amit tett, három év egymástól távollét után ennek így kellett lennie, hogy többé nem hagyja el Sunt. Lapidust ne temessük, őt még szerintem látni fogjuk élve. Igazából most a Doki szerepe jött be nagyon, Matthew Fox a szezonok során valahogy nem adja/adta be nálam, most viszont le a kalappal előtte, nagyot alakított. Kate-tel számoltam, hogy neki kampec lesz, és mégsem.

Miszterhez hasonlóan 8,5/10-es!

A vasárnapi finálé pontosan milyen időpontban lesz? Szokásos?
 

miszter

lost mester
Sztem Sayid nem volt rossz, inkább érzéketlen, mint ő maga is mondta nem érez semmit, félelem, szeretet, düh, stb...
...valszeg pont ezért vállalta be.. Nincs félelem.

Jin-nek meg sztem rohadtul nem kellett volna ott maradnia. Szóval persze szép, hogy együtt, de azért bakker van egy lánya... Azt meg így lek@kilni?! Mindegy, ez az én véleményem.

Várom az utolsó pár részt már nagyon!
 

Balu

Ismert tag
http://www.origo.hu/teve/20100504-ot-lostrejtely-amire-mar-tudjuk-a-valaszt.html

Vicces ez a cikk olyan szemmel nézve, hogy a cikk írója VALÓSZÍNŰ az AXN-en követi szinkronnal, ami HA minden igaz s06e05-nél jár.

És ők még ilyeneket nem tudnak, hogy :D

"Amit még mindig nem tudunk: Kik építették a szobrot és miért? Hogyan pusztult el?"

"Miért nem öregszik Richard Alpert? A "Többiek" a Black Rock legénysége lenne?"

A cikk persze jó, vannak benne érdekes dolgok is és erős vágyat ébreszt bennem, hogy a beszerzett 3. évaddal folytassam amit elkezdtem, mégpedig visszafelé haladva ledarálom a sorit. :D
 

Balu

Ismert tag
Azt hiszem ez volt az a rész, amit a rendezők/producerek úgy hangoztattak, hogy ebben megmutatjuk, hogy már az elején tudtuk mi lesz a vége, azaz ez mindig is egy kerek, előre elkészített történet volt. Ha viszont ez így volt, akkor ez a sorozat is belépett szokás szerint a pénz az úr hatalmába, mert szerintem piszkosul sok rész volt, aminek semmi értelme, mondanivalója, csak töltelékrész. Tehát lehet tudták mi lesz a vége, csak közben rájöttek, hogy van benne pénz, és tettünk bele úgy jó 2 évadnyi semmit, csak időtöltés kedvéért. Ettől még nem lett rossz ez, csak akár ennél is sikeresebb lehetett volna, ha lényegretörőbb, rövidebb, pörgősebb. Hogy miért mondom ezt? Mert ebben a részben semmi mellébeszélés, semmi fölös 1 perc, minden történik folyamatosan. És ez döbbentett rá, hogy mennyi sok hasztalan rész volt eddig.

Ez szerintem még nem spoiler.

A rész ezért 15/10. :D
 

banks01

Ismert tag
Nem tudjátok, hogy még hány rész lesz?
Remélem a végén tényleg mindenre választ kapunk...
Még 2rész van hátra,de az uccsó rész dupla rész lesz (104 perces) az az 3rész van még hátra!
Sajna abba ne reménykedjél,hogy választ kapsz mindenre ezekbe a részekbe,mert lehetetlen az idő rövidsége miatt....
 

Balu

Ismert tag
Kezdem.

Megtudtuk miért mondta flocke, hogy volt anyja és őrült volt.
Testvérek. Én ezt eddig nem tudtam.
Elgondolkodtam picit, hogy a Ricardos hajótörés most mikor történhetett. Aztán hamar leesett, hogy eme rész után, hisz füst ölte meg az embereket. És halott ember alakját veszi fel füst, magyarul visszavette saját tetemének alakját, így ezért jelent meg Ricardo előtt a saját testében.
Láttuk már korábban kis Jacobot, csak nem tudtuk ki ő. Én ezt nem írtam le anno, de kb 99%-ig sejtettem, mert szőke, még hasonlít is rá, a szerkó, stb. De hogy került oda a kis Jacob képe? Tudjuk, hogy látja a halottakat, Jacob is halott már, de nem abban az állapotban látja őket, mint amikor meghalnak?

Miért nem halhatnak meg? Ugye szerintem ők sima gyerekként születtek, csak az a nő tett velük valamit, mondta is, hogy ő intézte el, hogy a halál miatt ne aggódjanak. De akkor ő miért halt meg? Ki ez a nő? Ezt még jó lenne a 3 részből megtudni.

Nálamnál okosabb és többet látott tagoknak van még kérdésük, ami nem lett még megválaszolva? Olyan mint az 1x06-ban az ádám és éva testek, akikre már van válasz.
 

pjotr83

Ismert tag
lassan úgy vagyunk a Losttal, ahogy az epizódban is elhangzott, vagyis minden válasz újabb kérdést szülne. :) én reménykedek abban, hogy legalább nagyjából elmagyarázzák majd a mechanizmusát ennek a "szigetőrzés-fényőrzés-füst-emberalakot öltött füst-örökélet-szellemek-beszélő halottak-látomások-szabályok-jelöltek" témakörnek, ami most a központi téma.

ezer kérdést lehetne még felsorolni: Walt (és mások, Hurley, Miles) képességei, felrobbant-e a bomba, mi az "alt", miért nem foganhat új élet a szigeten, hogy jött a szigetre a dharma, pontosan mi volt az incidens (a bomba robbanása, vagy épp annak elmaradása, esetleg valami más), Jacobékkal kapcsolatosan: mi történt az epizódban látottak után, mik a szabályok abban a "játékban", amit Jacob és MIB űznek már évszázadok/-ezredek óta az emberekkel... én bízok benne, hogy ezek jó részét sikerül majd érinteni a hátralévő részben, és a fináléban. eddig nem igazán okozott csalódást a Lost, miért éppen most tenné? :)

Ricardo hajótörése 1860-as évek környékén történt, a most látottakat az ókorba tippelhetjük, mivel állítólag latinul beszélgettek az elején. kis Jacob tényleg hasonlít felnőttkori önmagára, így sejthető volt, hogy ő lesz. :) hogy melyik halott kinek miért milyen formában jelenik meg, nekem egyelőre elég zavarosnak tűnik, nem is nagyon próbálnám meg kibogozni. :D

végül egy videó, egy másik fórumon linkelte valaki, szerintem hatalmas :lol: :lol: :lol:

<object height="385" width="640">


<embed src="http://www.youtube.com/v/q4SU_sIp6cQ&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="385" width="640"></object>


mekkora arcok már! :D
 

Balu

Ismert tag
Hehe, ez nagy. :D

Az a szobor, amit a hajó leütött, ha minden igaz egy ókori egyiptomi istennő szobra volt, mégpedig a terhes nők védelmezőjéé. Ugye miután már lerombolták, már nem látta el funkcióját. Ennek ellenére Charlotte mégis a szigeten született, nem? Aaron is. Meg még ki tudja hány ádör. Szóval ez is zsákutca.

A dharma mindig is a szívem csücske volt, az 5. évad is emiatt a kedvencem, iszonyú fílinges, ahogy ott flangálnak jackék a múltban. Az, hogy most hogy építették fel a kunyhókat, nagy valószínűséggel már nem derül ki. :D
De hogy miért mentek oda, azt meg már tudjuk.
 

iktriad

Ismert tag
A nő (Allison Janney- CJ az "Elnők embereiből") volt a sziget előző őrzője-ennél többet nem hiszem hogy meg fogunk róla tudni. Tud hosszú; -de nem hallhatatlan!- életet adni (Lásd még Jacob is tudott hosszú életet adni Richardnak!). Csak erőszakos úton hallhatnak meg (lásd Richard nem ölheti meg magát; ha akarná sem)

Én is igy vagyok vele amit pjotr irt; hogy van egy jó adag kérdésem; de ha nagyjából kerek történetté tud összeállni a dolohg a hártalévő 3 és fél órában; akkor elégedett leszek- de egyszerű válaszokra nem számítsunk....

A video hatalmas; én is agyon néztem tegnap. Jerry Kimmel hozata őssze; az utolsó rész után lesz egy LOST specialja; ahol Darltonéktól kezdve az összes nagyobb szereplő ott lesz majd.

Egyébként kicsit szomorú is belegondolni hogy 10 nap múlva vége ennek a kalandnak...Legalábbis én igy vagyok vele- amellett hogy várom mi lesz a vége!
 
Oldal tetejére