Mák Kata Virág - 'Cool Aktmodell' promoképek

V-Man

Adminisztrátor
2002 Augusztus 27
11,474
3,680
113
41
v-man.hu
Aktmodell a Cool műsorán
2007-05-17 22:07
Mák Kata műsorvezetésével indul júliusban a nyár legforróbb műsora. A Cool Aktmodell című műsorában 8 héten át követhetjük 12 lány izgalmas kalandjait. Ez a docu-reality a modell keresők egy vadonatúj darabja. Minden eddiginél sikamlósabb tájakra evez a Cool csapata.

Nem elég egy szép arc, tökéletes alak, helyes tartás. Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy mi rejtőzik a ruha alatt. Az Aktmodell azokat a civil lányokat keresi, akik hajlandóak kamerák előtt átváltozni: a "lány a szomszédból", akiről nem is sejtettük talán, hogy milyen "erényei" vannak, a szemünk láttára változik át aktmodellé. A műsor nem szemérmes, nem álszemérmes, a dolgok valóját mutatja meg. A csatorna nézőinek 2007-ben vagány, beválallós aktokat kínál, nem ragad le a magyar aktnaptárak szépelgő, nem korszerű erotikájánál.

Olyan lányok jelentkezését várjuk június 1-ig, akik elmúltak 18 évesek, szépek és a meztelenkedés sem áll tőlük messze. Az egyetlen kizáró ok: már befutott, profi akt-, illetve pornómodellek nem jelentkezhetnek. A műsor lehetőség azon lányoknak, akik eddig nem merték vagy nem tudták megmutatni bájaikat a közönségnek. Most elindulhatnak a siker - de legalább is az ismertség - felé. A műsor nem egyszerűen egy "vetkőzz és nyersz" játék. Bemutatja azt a - lelki - folyamatot is, ahogy a hétköznapi lány ruháival együtt levetkőzi a gátlásait.

A műsorban többszáz lány közül választjuk ki azt a 12-t, akik közül egy megnyeri a fődíjat: az FHM címlapfotózását, egy Fiat Grande Puntot és egy utazást.

A zsűri tagjai között találjuk Égerházy Zsanett aktmodellt, Horváth Éva szépségkirálynőt, Jáksó Lászlót és Hajas Lászlót.

Telefonszám: 20/905-0680 (alapdíjas)

Jelentkezni a bannerre kattintva lehet, június 1-ig.

(cooltv.hu)
 

Csatolások

darwin666

Ismert tag
2003 December 5
3,686
787
113
118
Visit site
Köszi a képeket :)
Jáksó csak kisírt magának egy zsűritagságot :D
Amúgy lehet, belenézek. De a doku-soap már rosszat setjet.
(by the way: nem értem, miért olyan bízzák a műsorvezetést, aki saját bevallása szerint nem vállalna aktot? ... nem mintha sokat számítana, de azért mégis)
 

pjotr83

Ismert tag
2005 November 4
1,522
353
83
szép lány, csak kár hogy azt a hülye telefonos műsort vezeti (vezette?) az atv-n, amit nagyon utálok. :mad: