Marsi és Palik kimondta

hmarci00

Új tag
Marsi és Palik kimondta

2005. október 22., szombat 11:00

A fél ország várta a mai napot, hogy végre örök hűséget esküdjön egymásnak Marsi Anikó és Palik László. A Velvet riporterének élő tudósítása a Corinthia Grand Hotelből.

11.08 Riporterünk lóhalálában érkezik a Körúton található Corinthia Grand Hotelbe, és néhány perces szaladgálás után kideríti, hogy az ara az ötödik emeleti Liszt Ferenc lakosztályban készülődik. Az említett szoba ajtaja két csengetésre kinyílik bárki számára, mivel ez a 'jelszó'. Az ajtóban az esküvő főszervezője elállja riporterünk útját, aki így kint reked, de azt még sikerül kiderítenie, hogy a szerelmesek tizenegy óra tízkor láthatják meg egymást először.

11.14 A sztár vendégsereg elkezd özönleni a hotel báltermébe. Boros Lajos érkezik éppen a feleségével. Elegáns fekete öltönyt visel, aranyozott gombokkal. Őt a kvízprofesszor Vágó István követi, szintén feleségével. A pár tündérien egymáshoz öltözött a nagy eseményre, mindketten barnás színű költeményben jelentek meg.

11.30 Jáksó László jobbján Terecskei Rita Zanzibárral loholva esik be a bálterembe, pedig még nem maradtak le semmiről. A Kész átverés műsorvezetője igazán nagyon fess, és kivételesen Terecskei is mellőzi a laza szerelést. Az énekesnő rockosan ugyan, de nőies, ám levegőt venni nem sok ideje van, mivel rögtön lerohanja őket a Találkozások stábja. A Találkozások magazin amúgy három hétre elegendő anyagot forgat, biztos lesz különkiadás. Jáksóék előtt Vágó István mesélhette el, hogy éppen mit érez.

11.35 "Szeretjük az esküvőket. Anikó egyébként az osztálytársam volt" - mondja Jáksó a Velvet riporterének.
"Engem meg Palik egyszer elvitt néhány körre a Hungaroringen" - vág a szavába Terecskei és most már jól látható, hogy ruhájához bakancsot vett, snoopy-s zoknival. Riporterünk tudni szeretné, vajon akkor a műsorvezető és az énekesnő akkor most egy pár-e, de erre kétértelmű választ kap: "Barátok vagyunk és elhárítunk minden, a kapcsolatunkra vonatkozó kérdést".

11.37 Máté Kriszta és Bárdos András érkezik a konkurenciától (TV2), széles mosollyal arcukon. Látszólag nem zavarja őket, hogy többnyire csak RTL Klubbos kolléga van a helyszínen. Máté megállapíthatatlan színű kosztümben pózol, amiről hosszas találgatások után megállapítjuk, hogy bézs.

11.40 Még sehol a pár, pedig már mindenki nagyon várja őket. Gönczi Gábor fogpaszta reklám mosolyával és lila ingben parádézik a sorok között, valaki azt mondja a tömegben: "Kezdődhet a cirkusz." De még mindig semmi hír a jegyesekről, pedig a négyszáz fős helységben már egy tűt se lehetne leejteni. Izgatott várakozás lesz úrrá teremben.

11.42 Deutch Tamás is befut, az utolsó sorokban foglal helyet, elbújva a kíváncsi tekintetek elől, új feleségével.

11.43 A pár végre megjelenik. Palik és Marsi kézenfogva tűnnek fel a bejáratban, a Chumbawamba zenekar egyik slágere csendül fel, mindenki mosolyog és nagyon boldog. A műsorvezetőnő hajába igazi margarétát tűztek, ruhája is pont olyan, amilyennek lennie kell, egyáltalán nem látszik rajta, hogy kölcsönzői darab. A falon található kivetítőn egy kisfilmet vetítenek le, ami László és Anikó pályafutásának különböző állomásait mutatja be. A másfél perces rövidfilmben láthatunk részeket az Ötödölő című vetélkedőből, megnézhetjük Lacit, mint versenyző és Anikót, mint műsorvezető.

11.54. A szertartás a lehető legrövidebben zajlik, még azt sem kérdezik meg, hogy tud-e valaki valami okot arra, hogy a sztárok ne legyenek egymáséi. Ezért, vagy ettől független senki se tud. Palik tanúja Héder Barna egyáltalán nem izgul, de Marsi nővére is ügyes. Az autóversenyző mamája sírva fakad, mikor kimondják a boldogítót.

12.00 Felhúzzák a gyűrűt és virágot nyújtanak át a szülőknek, ahogy azt illik. A pár valamilyen oknál fogva Pink Trouble (Bajban vagyok) című számára vonul ki. "Akkor mehetünk a következő esküvőre" - mondja egy résztvevő félhangosan, ami többeket nevetésre ösztönöz.

12.10 Az előtérben mindenki tanácstalanul ácsorog, és szorongatja pezsgőspoharát, senki nem tudja mi fog történni. A tömegben egy rutinos, sztáresküvőkre szívesen járó hölgy megjegyzi, hogy nem is ugrott fel Gönczi Gábor és nem is kezdett el énekelni, pedig a lapok megírták, hogy ő fog és különben is a "Batiz esküvőjén felugrott a templomban".

12.15 Jöhetnek a gratulációk. A jókívánságokból nincs hiány, mindenki nagyon örül, hogy egymásra talált az ifjú pár, és sok boldogságot kíván, ahogy ez lenni szokott. Móczár Péter autóversenyző egy kupát nyújt át a fiataloknak, amin "A legjobb párosnak" felirat szerepel. Mindenki nevet.

12.25 Anikó nővére, Irén húsz meglepetés galambbal kedveskedik a párnak, akiket ez tényleg nagyon meglep, de boldogan vesznek kézbe egy tojó, és egy hím példányt, és engedik őket útnak, akárcsak a hozzátartozók most őket.

12.35 A meghívottak lassan szétszélednek, a Velvet még kideríti, hogy este hétkor folytatódik a buli. Kíváncsian várjuk, addigra vajon hányan fognak átöltözni.

(www.velvet.hu)

Én ugyan nem bírom egyikőjüket sem, de azért sok boldogságot Nekik és ha valakit érdekel, vannak képek is (az első 3 nagyobb):

http://img480.imageshack.us/my.php?...mg480.imageshack.us/img480/4637/0038dt.th.jpg

http://img479.imageshack.us/my.php?...g479.imageshack.us/img479/6082/gp175on.th.jpg http://img479.imageshack.us/my.php?...hack.us/img479/854/gp184vj.th.jpg[/IMG][/URL]http://img479.imageshack.us/my.php?...ack.us/img479/1930/gp199xd.th.jpg[/IMG][/URL]
http://img479.imageshack.us/my.php?...ack.us/img479/7503/gp250mc.th.jpg[/IMG][/URL]
 

miszter

lost mester
:eek:
Mik ki nem derűlnek, tudtam, hogy a Palik házasodik, mondták a Bumerángba, de azt nem tudtam, hogy a Marsival...
:eek:

U.I.:Valami gond lehet a képekkel, nekem nem jelentek meg...
 

keezbo

Ismert tag
hát én nem vártam ezt a napot... a palik kretén, anikó pedig gyönyörű!! de ő tudja. thx a képeket!
 
Oldal tetejére