Miss Hungary 2005

hmarci00

Új tag
December 8-án este a budapesti Kongresszusi Központban rendezik a Miss Hungary 2005 szépségkirálynő-választást.

Nem nagyon vagyok képben, hogy ez most éppen milyen Miss Hungary:), úgy tűnik már abból is sok fajta van, mindenesetre most találtam, és gondoltam szép lassan csatolom a jelöltek képeit.

(Ha a téma rossz helyen van, és inlább Mindent bele, legyen szíves egy modi áttenni. Köszi)

Elsőként AMBRUS TITANILLA:
18 éves. Kedvenc időtöltése a sport. Többször szerepelt már magazinokban és divatbemutatókon. 2005-ben a Buda szépe verseny győztese.
 

hmarci00

Új tag
BALÁZS KRISZTINA
21 éves, Budapestről érkezett, a közgazdasági egyetem hallgatója. Imád versenyezni, kedvenc időtöltése a tánc, azon belül is a jazzt szereti a legjobban.
 

hmarci00

Új tag
BERTÓK MARIANNA
17 éves, gimnáziumban tanul humán tagozaton, nemzetközi jogász szeretne lenni. Hobbija a lovaglás, zeneiskolába jár és angol középfokú nyelvvizsgát tett, emellett oroszt és franciát is tanul.

 

hmarci00

Új tag
CSENDES BEA
21 éves lesz, Ceglédről érkezett, az IBS-en tanul. Szereti az izgalmas filmeket és az állatokat, a közelmúltban kapott is egy kiskutyát.
 

hmarci00

Új tag
DOMONKOS BIANKA
15 éves, Szegedről érkezett, jelenleg középiskolába jár, jogász szeretne lenni. Angolul és németül tanul, több szépségversenyen is részt vett. Hobbija a lovaglás és a jégkorcsolya.
 

hmarci00

Új tag
FANTOLY NIKOLETT
16 éves, Szegedről érkezett. Táncos szeretne lenni, jelenleg táncművészeti szakiskolában tanul. Jól beszél angolul, a modellkedés mellett kedvenc időtöltése az utazás.
 

hmarci00

Új tag
GABNAI ANNA
18 éves, a Csokonai Vitéz Mihály gimnáziumban tanul Debrecenben. Modell szeretne lenni, Budapesten szeretne tovább tanulni, divattervezést. Szereti az idegen nyelveket, angolul beszél.
 

hmarci00

Új tag
KALDERÁS TERÉZ
20 éves, Kiskunhalasról érkezett. Iskoláit befejezte, angolul beszél, felszolgálóként dolgozik. Szeretne minél tovább a szépségiparban dolgozni. Több versenyen is elindult, szereti a divatbemutatókat és a fotózást.
 

hmarci00

Új tag
KARAJKÓ JUDIT
25 éves, Kecskemétről érkezett, jól beszél angolul. Hivatásos modellnek tartja magát, több szépségversenyen részt vett már, hobbija a fotózás és a tánc.
 

hmarci00

Új tag
KARP KITTY
16 éves, Budapestről érkezett. Angol és spanyol nyelvet beszél, a Look of the Year versenyen bejutott a legjobb 10 közé, az Elit Model Look-on 3. helyezést ért el. Hobbija a step aerobic, a lovaglás és a görkorcsolya.
 

hmarci00

Új tag
KÁROLYFALVI HENRIETTA
15 éves, Budapesten lakik és tanul. Angolul és olaszul beszél. Hobbija a fotózás, zenehallgatás és szeret bulizni.
 

hmarci00

Új tag
KISS KRISZTINA
23 éves, Nagykanizsáról érkezett, foglalkozása cukrász. Franciát és németet tanul, hobbija a ruhatervezés, varrás, szeret sportolni, hastáncolni és henteskedni. Több versenyen részt vett már, legutóbb a Miss Alpokon szerepelt.
 

hmarci00

Új tag
KOZÁK LÍVIA
19 éves, Győrből érkezett, jelenleg főiskolai hallgató, német és angol nyelvtudással. Szereti a technikai és extrém sportokat és a modellkedést, 2003-ban I. helyezett lett a Strand szépe versenyen, majd előkelő helyezést ért el a Miss Tini versenyen.
 

hmarci00

Új tag
LAKATOS SZANDRA
17 éves, Budapestről érkezett. Táncművészeti szakiskolában tanul és táncos-koreográfuskánt szeretne sikereket elérni. Ennek szellemében egyetlen hobbija, amire életét is feltette: a tánc.
 

hmarci00

Új tag
LUKÁCS MERCEDESZ
17 éves, Székesfehérvárról érkezett, jelenleg vendéglátóipari szakközépiskolába jár. Angolból alapfokú vizsgát tett. Több szépségversenyen is részt vett, pl. Miss Alpok, Miss Adria, illetve több népszerű újság is leközölte fotóit. Szereti a táncot és az állatokat.
 

hmarci00

Új tag
MÁRKOS RÉKA
18 éves, Dunaharasztiból érkezett, jelenleg tanuló. Alapfokon beszél angolul és németül, szeret táncolni olvasni és utazni. Számos versenyen részt vett már: a CKM-Viva címpéldány 5. helyezett, Bank Light szépe versenyen 1. helyezett lett, Miss Internet és számos újságban fotók, különdíjak színesítik modell múltját.
 

hmarci00

Új tag
MAXIMOVICS ANETT
17 éves, Pap községből érkezett. Középiskolába jár, ha befejezte, a médiában szeretne elhelyezkedni és dolgozni. Határozott elképzelése, hogy műsorvezető akar lenni. Németből középfokú, angolból felsőfokú vizsgát tett.
 

hmarci00

Új tag
METZKER VIKTÓRIA
18 éves, Sülysápról érkezett. A modellkedés mellett nyelviskolába jár, ruhatervezéssel is szeretne foglalkozni. Szereti az állatokat, különösen a lovakat, kedvenc időtöltése a lovaglás.
 

hmarci00

Új tag
OLÁH NOÉMI
19 éves, Budapestről érkezett. Ebben az évben érettségizett, most kozmetikusnak tanul Budapesten. Angolul és németül beszél, szép alakját a sok sportnak is köszönheti, másik hobbija a fitness.
 

hmarci00

Új tag
PAPP KITTI
16 éves, Mezőtúrról érkezett. Középiskolában tanul, angolul és franciául beszél. Hobbija a szertorna, nagyon szereti az állatokat és a társastáncot.
 
Oldal tetejére