Miss Hungary 2005

hmarci00

Új tag
PAPP LILI
20 éves, Mezőtúrról érkezett, főiskolai hallgató, angolul és franciául beszél. Marketinggel és reklámmal foglalkozik. Előkelő helyezéseket ért el a Miss Ideál, Miss Balaton versenyen 2005-ben, több reklámfilmben is szerepelt már.
 

hmarci00

Új tag
POLGÁR ILDIKÓ
17 éves, Győrből érkezett. Német, francia, orosz nyelvvizsgája van már, jelenleg középiskolában tanul. Több szépségen is részt vett, strandszépe lett 2004-ben, "Szépség határok nélkül" különdíj, Penthouse 5. hely. Számos külföldi újságban is megjelent fotója.
 

hmarci00

Új tag
PÓSER BERNADETT
18 éves, Debrecenben lakik és főiskolai hallgató. Angolul tanul, szeretne többet foglalkozni nyelvekkel. 12 éve rendszeresen fellép és táncol különböző rendezvényeken, mint mazsorett. Szeret úszni, és nagyon kedveli az állatokat.
 

hmarci00

Új tag
SIMON RÉKA
20 éves, Sepsiszentgyörgyről érkezett. Egyetemre jár, németül végzi az egyetemet közgazdász szakon, de angolból is középfokú nyelvvizsgája van. 14 éves kora óta modellkedik hobbi szinten. Az Év arca versenyen 2005-ben első helyezést ért el Romániában. Hobbija társasági táncok és a fitness.
 

hmarci00

Új tag
SZABÓ BEATRIX
24 éves, Budapesten dolgozik, ékszerüzletben vezető beosztást tölt be. Angolul beszél, 8 évig tánc és divat show-k állandó résztvevője volt. Elvégezte a fitness akadémiát, több versenyen is szerepelt már. Hobbija a tánc, lakberendezés, főzés.
 

hmarci00

Új tag
TÓTH ZSUZSA
20 éves, marketinget és reklámot tanul, televíziós munkakörben szeretne elhelyezkedn. Mint kreatív ember, aktív alkotó fantáziáját a kamera másik oldalán szeretné kamatoztatni.
 

hmarci00

Új tag
VARGA CSILLA RENÁTA
23 éves, Budapestről érkezett, jelenleg rendőr, a rendőrtiszti főiskola levelező szakán tanul. Szép alakját annak köszönheti, hogy rendszeresen edz. Komoly múlttal rendelkezik már a szépségversenyeken, a Hawaian Tropical versenyen harmadik helyezést ért el.
 

hmarci00

Új tag
VÁRI ALEXANDRA
16 éves, Budapestről érkezett, jelenleg másodikos gimnazista. Komoly elhatározása, hogy modellként szeretne érvényesülni, több szépségversenyen is részt vett. A Penthouse szépségverseny középdöntőjében két különdíjat is kapott. Hobbija a sport és a tánc.
 

hmarci00

Új tag
ZELINKA ÉVA
21 éves, Gödről érkezett. Németül jól beszél és latint is tanul, a főiskola elvégzése után földrajz-történelem szakos tanár szeretne lenni. Szeret gyerekekkel foglalkozni és mindene az utazás.
 

hmarci00

Új tag
Nos, ennyi lenne.

Papp Lili az, aki fölényesen veri a mezőnyt, hihetetlen, mennyire szép lány! (Mondjuk erre már a Miss Balatonon is rájöttem.)
Akik még felvehetik vele a versenyt: Metzker Viktória, Balázs Krisztina, Póser Bernadett, Vári Alexandra.

(Egyébként ahhoz képest egész jó a felhozatal, mint amilyenek mostanában szoktak lenni, hogy van 1-2 kiemelkedően szép lány, a többi teljesen átlagos, vagy rosszabb.)
 

AhaJa

Új tag
Húúúúúú...:kalapacs:
Nice!!:kalapacs: Very Nice!!!:kalapacs: :kalapacs:
Papp Lili, Oláh Noémi, Póser Bernadett és Várai Alexandra!!!! :rohog:
Köszi a képeket!:)
 

bendx

Új tag
Nem akarok senkit megbantani, de ez remesen gyenge.. Papp Lili aki tenyleg idevalo, mar a MissBalatonon is bizonyitott, nade a tobbiek, egy-ketto kifejezetten csunya..
Lilis kepeket persze koszonom :)
 

Judit24

borda múzsa
Nálam is :) Papp Lili :) az abszolút befutó, akit még kiemelnék az Metzker Viki, bár nem kifejezetten szépségkirálynő tipus (ha lehet ilyet mondani), inkább modellnek tudom elképzelni!

Ja, és a mezőny erősségéről még annyit, hogy ezek a képek szépen meg vannak csinálva, igényesen vannak bemutatva a lányok és nem csak néhány összecsapott gagyi fotón...:rolleyes: legalább végre adnak a színvonalra ilyen szinten is! Követendő példa lehetne...!

KÖSZI!
 
Oldal tetejére