Nagy Alexandra - Gyűjtő

xy001

Ismert tag
Nagy Alexandra gyönyörű. Szerintem neki pont jól áll az, hogy ilyen vékony. Pár napja láttam instagram-on, hogy elkezdett dolgozni egy személyi edzővel. Remélem kitartó lesz, és szemmel látható eredmény születik pl. egy év múlva. Még csak ismerkedek a Photoshop-al de elképzeltem, milyen képek születtek volna ha mondjuk két év múlva fotózta volna a PB magazin, picit kerekebben.Előtte-utána képek:
 

Szana

Moderátor
Fórumvezető
Lehullt a máz.
Mire kiesett, kiderült róla, hogy a BK szerepe közelebb állt hozzá, mint hihette az ember.
Alex az életben is egy nyafogós, kétszínű, áskálódó, feladatkerülő kis béka, nem több.

Nagy Alex.jpeg
(24.hu)
 

xy001

Ismert tag
Minden tehetségkutató és egyéb műsor történései előre megírt sztori szerint játszódnak. A Survivor is remek példa, senki nem önmaga, ezt elhihetitek. Van egy szerep, az szerint alakulnak a barátságok, ellenségeskedések stb. Az ő szerepe eddig tartott. Nem ez alapján kellene megítélni. Alex az interjúkban, az Instagramon (ismerős beszámolója alapján közönségtalálkozókon is) full aranyos, közvetlen lánynak tűnik. Hál'Istennek csak pár percet láttam a műsorból, enyhén szólva nem az én világom (de lassan már a tv-zés sem :D), pont elég volt. Szegénykém arcbőre viszont eléggé odavan. Régen, ha jól emlékszem volt valami problémája az emésztésével (állandó reflux stb.), lehet attól ennyire problémás még mindig.
 

Szana

Moderátor
Fórumvezető
Jó le lehet égve anyagilag, ha igazad van és szerepet vállalt, mert nem igazán pozitív a kicsengése. Ráadásul tényleg mindenféle étel intoleranciája van és ennek ellenére belement a forgatásba.
 
Oldal tetejére