Nem kell több valóságshow?!

Szeretnéd ,ha Szeptembertől újra lennének valóságshowk?

  • Igen

    Szavazat: 1 50.0%
  • Nem

    Szavazat: 1 50.0%

  • Összes szavazó
    2

Tequila

Új tag
A valosagsó csak arra jo hogy ne kelljen tovabb egni azzal hogy brazil szappanoperakat hasznalnak toltelekmusornak, a baj csak az hogy amig a delamerikai szardompinget (mar bocsanat) a nep csak jo 5-6 ev mulva vetette ki (igen, emlekezzetek, az Izauraval meg a Kisasszonykaval kezdodott valamikor a 90es evek 2. feleben) magabol, de nem lehet egesznap filmeket adni mert akkor azt mar HBO-nak hivjak ;)
Erre talaltak ki a valosagsót, ez egy rosszminosegu de nagyon nagy fogaskerek amely rovidtavon mukodokepes, es forgatja a tobbi kicsit (lehet sztarolni, cikkeket irni, fokuszt tolteni stb). Egy hatranya van, megutaltatjak az emberekkel a TV-t, mar akinel nem lehet mondjuk Sport1-et, vagy National Geographicot fogni :)

Egy szo mint szaz, valosagso sux, de fene tudja.. Ha betti a csunya lanyt meg Jose don Padrafos szerelmei tipusu szappanoperak mennek majd ezentul megint akkor inakbb a bigragör ;)

(egyebkent NEM -el szavaztam, de ha mar valasztani kell akkor a picit kisebb rosszat valasztom)
 

GZ_

<b>Tiszteletbeli moderátor</b>
Nem feltétlenül. Van aki megveszi a drága licence-t, van aki pofátlanul lemásolja és saját gyártásúnak adja el. Azt hiszem mindenki tudja, hogy melyik-melyik.
 

firejoe

Új tag
Nem biztos! Figyelj, ha a hülye tv2 megvette a jogokat,drágán és az RTL Klub lemásolta, akkor ennyi erővel a Tv2 is csinálhatta volna ugyan ezt....Bigbrother egy jobb volt mint a Valóvilág 1, de a következő részben nagyon megverte a "másolt" az eredetit....
 

GZ_

<b>Tiszteletbeli moderátor</b>
firejoe: az elég baj, ha neked az a jobb, amit (az AGB mérései szerint) többen néznek, nem pedig az, ami neked tetszik
 

firejoe

Új tag
Mi tetszett volna a BigBrother 2-ben:
- Aza borzató nagy IQ halmaz ami ott volt!?
- Szerintem pályázhatnának a világ legroszabban összerakott Valóságshowjára
- Az a primitív közeg ahogy beszéltek egymással
-A mélypont pedig hogy berakták a BB1 játékosait, mert azok amit ott csináltak...A nagyképűség, hogy ők sztárok?!
-Nen azt mondom hogy VV-ben olyan nagy értelmiségiek voltak, de legalább csináltak valami műsort (nem a legszinvonalasabbat, de kenterbe verte a BB-t)
 

ViC

Új tag
Ez mekkora cikk (i) :)

Egy kivétellel üzleti csőd minden Való Világ és Big Brother játékos könyve és CD-je
2003. augusztus 14.
FigyelőNet-lapszemle


A ValóVilág és a Big Brother milliós nézettségei után tuti üzletnek indultak, egy kivétellel megbuktak - így summázható a valóságshow-szereplők sok-sok reklámmal megtámogatott CD-inek, könyveinek sorsa – írja a Blikk.


S ha ehhez hozzáadjuk az általuk annyira áhított tévés karrier lehetőségét, még lehangolóbb a kép. Ugyan egy CD esetében 2-3 ezres példányszám már nullszaldósnak számít, de a többség erről is hiába álmodozott. A kivétel Majka, aki különben is több poszton bevethető játékos: első perctől flottul vezet műsort, mára pedig aranylemezes rapelőadó, sőt lemezéből már 18-19 ezer fogyott el.

A VV 1 ígéretes arca volt Györgyusz, aki viszont műsorvezetőként és írónőként sem igen számíthat újabb lehetőségekre. Nem tudni, az Én és Györgyi milyen példányszámot ért el. Csak az biztos, hogy a könyve ötezer példányban jelent meg.

Szégyellem elmondani, hogy a kiadóm mennyi eladott példányt jelzett nekem - panaszkodott Györgyi a lapnak. - Olyan kicsi a szám, hogy el sem tudom hinni, hiszen három barátnőm is a pult alól jutott a könyvhöz. Én hiszem, hogy száz százalékig elfogyott. Igaz, eddig egy fillért sem kaptam a könyvért.

A VV 2 is bővelkedik csalódott sztárocskákban, Csöpke, Kismocsok, Rita és Laci ma már alig-alig véteti magát észre, de lehet, hogy Anikó, Solya és Mónika is csak a görcsösen próbálkozók számát szaporítja.

Elvis sem tudott kimaradni a CD-lázból, és No para címmel életrajzi kötettel is előrukkolt. - A könyvem bukta, néhány százat adtak el belőle. Úgy érzem, nem úgy gondozták, ahogy kellett volna. A lemezszerződésnél már okosabb voltam. Előre megállapodtam a tuti pénzben, és az RTL Klub szépen reklámozza majd a lemezt. Az utánunk következőknek azt mondom: előre fizettessék ki a honoráriumot.

http://fn.hu/cikk.php?cid=64670&id=3
 

firejoe

Új tag
Ez nem meglepő egy csöppet sem...Mit hittek mert ingyenn élhettek pár hónapig és megismerik őket az utcán, az életük végéig semmit sem kell már majd tenniük..Majka pedig egy buta paraszt gyerek és megfogottt pár embert...
 

thomasfox

Ismert tag
Az eredeti küldője firejoe volt:
Ez nem meglepő egy csöppet sem...Mit hittek mert ingyenn élhettek pár hónapig és megismerik őket az utcán, az életük végéig semmit sem kell már majd tenniük..Majka pedig egy buta paraszt gyerek és megfogottt pár embert...és nem volt igaza?
 
Béka meg most akar lemezt kiadni, Sziszi pedig egy verseskötetet vagy mit.Szegények!Ennyire nem tanulnak egymás hibájából!!Miért pont nekik sikerülne?Iti is a lemezével, meg hogy legyőzi Majkát!:) Na hagyjuk!
 

cd admin

Ismert tag
Ezek tényleg hittek benne hogy sikeres kiadványok lesznek? Majkának is csak azért megy így a lemeze, mert Dopeman áll mögötte.
A szavazásról : én igennel szavaztam, mert ez legalább néha érdekes. Nem olyan unalmas, mint a huszadrangú filmek, amiket megvesznek. Persze könyveiket, cd, sms er?sen hanyagolom.
 
"Ezek tényleg hittek benne hogy sikeres kiadványok lesznek? Majkának is csak azért megy így a lemeze, mert Dopeman áll mögötte."

Pontosan így van!
De viszont tehetségesebb (ha szabad ezt mondani)mint a társai!
 
én L néztem persze nem voltam fanatic de jókat mulattam......igazából azt kellene mint Angliába....skizókat,feltünési viszketegségben szenvedőket összezárni....elrejteni egy massinegunt,térkép a kézben és kezdődhet a vadászat
 

kentaur

Új tag
Az eddig leadott 85 szavazat a Borda tagságához mérve kb. 60-65-ször nagyobb minta, mint amit az AGB használ a TV-műsorok nézettségének méréséhez. Úgyhogy tessék figyelembe venni a műsorok összeállításánál! :D
Nézhető filmeket a valóságshow-k helyett! :D :D :D
 

Kary

Banned
Nem-mel szavaztam. Esetleg abban az esetben, ha minden este, vagy másnap este iszapbírkózást nyomnak le a csajok, igennel szavaznék, de csak este 11 órás kezdettel.
 
Oldal tetejére