Opitz Barbara

Szana

Adminisztrátor
Fórumvezető
Nem ismerem a Mokka riport tartalmát, de hagy írjam ide le, mennyire felháborít, amit a Sztárban sztár műsorban művelnek!
A zsűrit csak ne sokkolja a döntés, hiszen ők maguk támogatnak irreális pontokkal egy olyan egybites bohócot, mint Curtis, akinek köze nincs a sokoldalú sztár fogalmához.
Aszisztáltak egy olyan előadó kieséséhez, aki lehet hogy nem mindenkinek a legnagyobb kedvence, de vitathatatlanul az egyik legtehetségesebb versenyzője a szériának.
Szép volt Barbi!
 

xy001

Ismert tag
Én is sajnálom, azt hittem min. megnyeri majd. Mivel hozta az "eyecandy" faktort, tehát a nézettség sem lett volna rossz. Talán ha nem férfi előadó bőrébe bújt volna de persze nem ő dönt erről. Eleve nem is értem, hogy miért vicces (vagy mondjatok rá bármilyen pozitív jelzőt) az, ha egy férfi nőnek vagy egy nő férfinek öltözik be. A Bestiák produkció is mi volt már? Nem akarok senki kicsi lelkébe belegázolni ezzel, lehet van akinek ez bejön...Az egész műsor erre épült a kezdetek óta, tudom. De én szívesebben néztem volna olyan produkciókat amikor mindenki marad a saját neménél.
 

xy001

Ismert tag
Ha már megdolgoztam vele felteszem én is: 

xy001

Ismert tag
Ez a védjegye (sajnos, vagy nem sajnos, ez ízlés kérdése). Viszont néha azért tényleg válthatna, a Sztárban Sztár-ban is mennyire jól állt neki az egyenes vagy épp rövid haj!
 
Oldal tetejére