Pantinchin Edina meghódítja Amerikát

timo ЯR

Új tag
Pantinchin Edina
A FérfiMagazin hasábjain két éve márciusban mutattuk be Edinát, aki akkor még csak szerényen reménykedett abban, hogy egyszer meghódítja a világot. Immáron ez valósággá vált. A mosolygós szőke győri leány nem lézeng céltalanul a semmiben.

Idehaza már több ízben is találkozhattunk vele magazinok hasábjain, valamint szépségversenyeken. Most végre az Egyesült Államokba is kijuthatott, ugyanis meghívást kapott a PB 50. születésnapi partijára. Korábban már hívták az Álmok Országába egy válogatásra, ám akkor ez a 2001. szeptemberi terrortámadás miatt meghiúsult. Akkor remélte, hogy nem végleg – és e remény valóra is vált. Mindig ilyen szépen mosolyogsz? – kérdeztem akkor Edinát. – Azt hiszem, igen – felelte. – Alapvetően vidám természetű vagyok, próbálom élvezni az életet, hiszen rengeteg szép dolog van benne. Ráadásul állandóan nyüzsgök.

A szülők Győrben élnek, a főiskola Székesfehérvárhoz, a munkák pedig Pesthez kötötték. A verseny pedig Balatonhoz, mert Edina 2003 nyarán a Sió Miss Balaton döntőse volt. Edina egyébként egy barátjának készítette magáról anno az első fotókat. A fotós említette, hogy érdemes lenne ezzel foglalkoznia – és Edina így is tett. Később egy válogatáson találkozott Fejérvári Judittal, aki az alábbi képek egy részét is készítette róla a FérfiMagazin számára 2001-ben. A további képek megtekinthetők a www.bg71.hu oldalon (49 kép) - ezek archív képek az FM Modellügynökség adatbázisából, valamint a Miss Balatonon készültek.
 

Dinababa

Új tag
Köszi Timo! Nagyon örülök a balatoni képeknek, mert ezek nem voltak meg nekem, és nem is láttam őket! Puszi : Edina
 
Oldal tetejére