Pincér, fizetek! - Megbukott a Viasat3 Bárja

ftonyo

képmester
:rohog::rohog::rohog::rohog::rohog::rohog:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Idő előtt bezár a Bár 2.0 a Viasat3-on: a reality nem hozta az elvárt nézettséget.

Nagy reményekkel indította szeptember közepén magyarországi működése egyik legnagyobb költségvetésű produkcióját a Viasat3, ám hamar kiderült, hogy az esti nyolcórás sávban nem életképes a formátum, nem bírta a versenyt a Hal a tortán-nal és a Fókusz-szal. A két nagy kereskedelmi tévétől a Viasat3 nem tudott nézőket rabolni, a műsort a gyenge számok miatt este 11-re tették, hogy ha nézőszámban nem is, legalább közönségarányban javítson.

A Bár első menete viszonylag sikeres volt 2001-ben, az akkor egyszázalékos nézettségű, jóformán ismeretlen Viasaton, de a piaci viszonyok is megváltoztak, és a tévézők már inkább a közepesen ismert tévés személyiségekkel forgatott valóságshow-kra kíváncsiak (ilyen a TV2 főzőműsora vagy a Celeb vagyok, ments ki innen!), nem vevők az ismeretlenek kalandjaira - ezért volt pár gyászos hete a civilekkel forgatott Vacsoracsatá-nak is.

A Bár 2.0 tervezett zárása decemberben lett volna, de október 26-án már szabadon is eresztik a megmaradt játékosokat. Amióta hármas bárharcok vannak, heti két kiesővel, már lehetett sejteni, hogy a csatorna a gyorsítás híve: valószínűleg egy találomra betett Helyszínelők-ismétlés is hozza ugyanazt a közönségarányt.

Bár az interneten sokan követték az élő streamet, a Bár vasárnap este bezár, akkor dől el, Zsófi, Duda, Tomi vagy Évi viszi-e a kocsit és a tízmilliós értékű nyereményt.

[origo]
 

m_sanci

Ismert tag
Én nem láttam se a Bár 2.0-t, sem a Bár 1.0-t, de sztem már a címe sem utal valami nagy műsorra, szerintem.

Más mondjuk: Celeb vagyok, ments ki innen Vacsoracsata Hal a tortán Popdaráló stb.
 

raveland

Aktív tag
Én a Bár első szériáját gyakorlatilag az elejétől néztem és nagyon tetszett. Azóta sem tetszett annyira egyik reality (VV, BB) sem, mint az. Talán azért mert az volt az első, és volt valami olyan hangulata, ami azóta egyiknek sem. Műemberektől, pornósoktól, melegektől, ... mentes műsor volt. És tetszett az alapötlet is, hogy nem hermetikusan elzárva a külvilágtól éltek. Ezáltal sokkal izgalmasabb, pörgősebb volt, mint pl egy Való Világ. És nekem személy szerint hatalmas kedvencem volt Napsugár.
Ez a mostani társaság nem igazán jött be.
 
A Bar adasait en sem neztem,oszinten szolva a cimerol egy pub jut az eszembe ha csak nezem az kevesbe szorakoztato.A bar 2.0 nem sokat mondd.A celeb vagyok ments ki innen",Magyarorszag is kezd angolosodni megis szinte "nevetseges" hogy kis hazankban ismert es a kereskedelmi Tv csatornakon orakhosszat kepernyon levo emberek,mint Celebrties...hiresseg?
Egyszeruen csak ismert emberek,a media teszi alajuk a lovat.A Viasat3 meg issza a levet.A Gyozike show is rekordokat dontott,pro es kontra de megis ment adasban 8-9 korul.Erre es ilyenekre van igeny.
Nem vagyok ebben jaratos,sot nem is foglalkozom ilyenekkel es ha penzt kellene csinalnom hasonlo musorokkal en is ezt tennem.
Figie
 
hoppá..

Szerintem lehetett volna jobb, ha a botrányos Szanlontay Ági helyett vmi jobb testű és kiállású csajt keresnek pornós-múltúnak + nem 240x160-as mobil minőségű streamek és az oldalra kirakott videók helyett, kicsit XXI. századibbak lettek volna. Pedig még a rasszista kártyát is kijátszották, rögtön az elején, amire általában harapnak a halak... de még a gyatra fórum moderáció (ti. semmire nem tudtak egyértelműen válaszolni) is simán megbírkózott a gyalázkodó beszólásokkal... amelyre nem is lett volna szükség, Iván annyira lejáratta magát. Tomi szimpi volt.. remélem ő nyert(?).
összefoglalva:
Lapos.. lapos.. elmaradott.. sztereotip.. kritikán aluli.
:confused:
 

Wolfy

Ismert tag
és a tévézők már inkább a közepesen ismert tévés személyiségekkel forgatott valóságshow-kra kíváncsiak
Na ez már mekkora, hogy közepesen ismert tévés személyiségek. :) Asszem ezt elküldöm a Pallas meg a többi nagylexikonnak a "celeb" illetve "sztár" címkék magyarázatához. :D
Akkor van az "abszólut nem ismert tévés", aki még csak most fésülködik, hogy kamera elé kerüljön, a "kevéssé ismert", a "közepesen ismert", a "közepesnél talán jobban", meg a "nagyon ismert tévés"? :D:D
 

Tristan

Új tag
azért ez elég gáz sztem.... ugy járt mint a bigbrother vhanyadik szériája...hogy a kutya nem nézte szinte

ha majd esetleg tök véletlenül visszagondolok erre a 2.0-ra, akkor csak anny jut eszembe, hogy vki megintcsak pornózott....:)
 

TK36

Új tag
Egy kicsit of: ezen a csatornán futott az a "sorozat" is ami egy farmon játszódott, és önmagukat kellett ellátniuk? Mivel a leírásból hasonló lehetett a két "sorozat".
 

thomasfox

Ismert tag
hát nem tudom...az elsőt nem néztem,a másodiknál eggyet megnéztem ugyan,de sosem tudtam mikor adják s még véletlenül sem futottam bele......
Nekem az maradt meg az egészbőlhogy a csodálatos V.Gabi énekli a főcím zenéjét.
 

vpeti

Új tag
A régit én is jobban néztem, és Napsi (így becézték Napsugárt) tényleg aranyos volt. Az újba csak belenézegettem.
 
Oldal tetejére