Prison Break (haladóknak!)

fatetu72

Ismert tag
Hát lehet, hogy tényleg felesleges volt ez a film :eek:
Spoiler!
Michael halálának okának változása nagyon nem kellett volna, sokkal jobb volt az utolsó sorozatbeli epizódból kikövetkeztethető véglet. Nevetséges, hogy mint a film alapján kiderült, gyakorlatilag Sarahból most szökevény lett, szóval nem is lehet olyan békés életük :confused:
Jó volt azért még látni egy utolsó részt a szökésből, de nekem akkor sem tetszett :(
 

Balu

Ismert tag
Megint itt vagyok ellenvéleménynek, mert nekem majdnem jobban tetszett, mint az előző kettő. Sőőt. jobban tetszett...volt börtön, szökés, humor, dráma, ez a szökés.

Az egyszerűség kedvéért végig kitakarom, bár már több nap eltelt azóta.
SPOILER

Az első pár perc után én is azt mondtam, hogy nem kellene tovább erőltetni...de aztán mikor bezárták Sarah-t, és később mondja Sco, hogy meg kell szöktetni, egy széles mosoly kerekedett ki borostás lepénylesőmre, hogy eeeeezaaaaz. :D
Persze jobb lett volna, ha Sco is megmenekül, majd jön a 2. év múlva felirat, hogy bekerül kórházba, stb...stb...kb 5 perc alatt le lehett volna tudni és akkor mindenki megnyugodna, hogy az előző befejezés gondolata nem változott meg ezen rész által. De csak ennyi a baja ennek a résznek, más nincs. Feláldozta magát, végülis a kezdetek óta ezt csinálta, csak először a "bátyjáért". És szép a vége, az utolsó mondat is.
Sarah meg szabad, mert ahova hajóznak, ott nincs kiadatás, ugyan úgy, ahova eredetileg tervezték Sco-ék, azaz ott nyugodtan élhetnek tovább, ahogy már láttuk..gyerek, stb.

A Mahone féle beköpés rész nem világos, főleg a repcsis sztori. Mikor jött a gép persze tudtam, hogy nem jön Sco, de egy pillanatig azt hittem, Mahone tényleg köp. De akkor csak elterelés volt ezerrel, mi? Sose tervezte Sco, hogy leugrik onnan, végig ezt ma mostani megoldást tervezte, csak a nézőknek ezt nem adták be. Olyan tipikus szökéses-nemértős filing volt, mint mikor 1s alatt beoson Sarah a templomba, de már megszokhattuk.

50-50 azt mondja majd, hogy nem kellett a rész, de jó rég volt már ilyen börtönös-szökéses rész, így szerintem bőven nézhető és elfogadható rész volt.
 

adam89

Ismert tag
Kellett ez... tetszett.. igaz én valami havaj dídzsé napszemüveg jellegű részre gondoltam, amiben együtt vannak, mindenféle szökés és egyéb elemek nélkül. Hát majdnem :D
 

Zsolti666

Ismert tag
Június elején folytatódik a Szökés


<!-- eTarget ContextAd Start --><!-- google_ad_section_start -->A rajongók nagyjából egy teljes hónapja várják, hogy az egykor volt hatalmas sikerű börtönös-menekülős sorozatot folytassa az RTL Klub. Szerencsére ezúttal pontosan egy évvel a harmadik évad premierje után itt a folytatás is.Tavaly nyáron az internet eldugott és kevésbé eldugott zugaiban bőszen folytak a találgatások arról, hogy miről fog szólni a Szökés, vagyis a Prison Break 4. szezonja. Mint később kiderült, az írók egy újabb formulát eszeltek ki az évadra, afféle Szupercsapatos, Tripla vagy semmi-s, "lopjuk el ezt, lopjuk el azt" történetre lehet számítani.

Ha pedig új évad, akkor új állandó szereplők is: az egyik "meglepetésvendég" kilétét nem fednénk fel, de nagy névként csatlakozik a stábhoz az a Michael Rapaport, aki az FBI-os Self ügynök szerepében kivételesen nem megkeseríteni fogja a volt fegyencek életét, hanem segíteni azt. A Szökés legújabb részei június 8-tól, hétfő este 10 után, a Miami helyszínelőket követően lesznek láthatóak.
 

nagymagyar

Új tag
Nekem nemrég sikerült feliratot szerkózni a Final Breakhoz, nem csúszik el, sztem elég jó. Ha valakinek hiányzik, üzenjen privátban...
 

nagymagyar

Új tag
Egyébként a IV. évad indul az egyik magyar kereskedelmi csatornán hétfőtől szinkronnal, de ahogy észrevettem, Michaelnek más a magyar hangja mint az előző évadokban... :(
 

dzsdzs

Új tag
szerintem az ő hangja ugyanaz, vagyis biztos vagyok benne (Selmeczi Roland)
Lincolne más sajna, de az ővé már korábban változott, a régi jobb volt.
Amúgy eredetiben sokkal jobb, és Michael hangja is sokkal mélyebb. A tábornoké is feltűnt, az eredeti szigorúbb, "szemetebb" :D, ami nála nem hátrány ugyebár.
 

CJKrisz

Ismert tag
Valamit keversz cimbi. Selmeczi Roland biztosan Lincoln magyar hangja volt. Csak ugye Selmeczi Roland tragikus körülmények között tavaly januárban meghalt, ezért lett más Lincoln hangja is. Sco magyar hangja Hevér Gábor.
 

dzsdzs

Új tag
Valamit keversz cimbi. Selmeczi Roland biztosan Lincoln magyar hangja volt. Csak ugye Selmeczi Roland tragikus körülmények között tavaly januárban meghalt, ezért lett más Lincoln hangja is. Sco magyar hangja Hevér Gábor.
kösz haver a helyesbítést, igen, kevertem.
de a többi áll!
 
Oldal tetejére