RAW to NTFS Segítség

damacsek

Ismert tag
Beraktam vinyót. CDről bootoltam. ATIH progira mentem. Erre kiírja hogy "Acronis True Image Home has not found any hard disk drives" Ilyenkor mi van? Már fenem a saubert jó hegyesre...
 

csaacsii

Ismert tag
Nem kell cd-ről bootolj, van sajátod (telepített). Azt csak akkor kell ha rendszerpartíciót módosítasz!

Valószínüleg összeakad egy másik programmal ami beírta magát a registry-be a bootexecute kulcsba, de ebbe ne menjünk bele...

Amúgy meg töltsd le a link -et míg van seed! Az lesz a megoldás, holnap higgadt fejjel!
 

otromba

Új tag
0 kommunikációs viszajelzések jönnek tőled ami azt jelenti el sem olvastad amit írok
én konkrétan vártam volna arra, hogy
na otromba akkor most igen itt vagyok, arról a cdről bootoltam be amit mondtál, ez egy live windos xp, fenn vagyok vele a neten, erről írok most, akkor ugye itt van 8-10 partíció visszaállító program meg kb 100 egyéb olyan ami a világon valaha bárkinek ilyen esetben szükséges lehet, na és nézegettem és van 2-3 olyan progi ami varázslós és csak a tovább gombokat kell nyomogatni akkor most elindítom valamelyiket és kb. 4 perc múlva ismét jelentkezem, hogy kész, addíg légyszíves tartsál ki türelmesen, jó?
vagy valami hasonló
 

damacsek

Ismert tag
otromba hidd el elolvasom amit írsz. Attól mert nem reagálok mindenki minden üzenetére az nem azt jelenti hogy nem próbálom meg a leírtakat. Tegnap este nem voltam már olyan idegállapotban hogy érdemben valamit tudjak csinálni. Hidd el kipróbáltam már néhány programot de egyikkel sem jártam sikerrel. Nem megy ez Nekem így hát egy idő után nem erőltettem a dolgot mert még több kárt csinálok mint hasznot. Vannak akiknek ez ujjgyakorlat vannak akiknek nem. Én az utóbbihoz tartozom.

Most egy szakember "gondjaira" bíztam és bízok az Ő tudásában. Remélem sikerrel jár.

Mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget. Remélem hogy ilyen gondom 2x volt az életben. Először és utoljára.
 

csaacsii

Ismert tag
Ha készítessz a fontos dolgaidról (Nem a rendszerpartícióra) biztonsági másolatot (programod megvan hozzá) akkor nem lesz több ilyen gondod!
Nekem ezért kicsi a rendszermeghajtóm egy teljes lemezkép ráfér egy DVD -re + programfiles -ből a fontosak!
Acronis Startup Recovery managert aktiválod, akkor nem kell kívülről boot-old a programot csak nyomsz egy F11 -et (mikor kéri)! :fine:
Ha az Acronis Secure Zone -t is létrehozod akkor lesz egy biztonsági partíciód, ahova tudsz menteni amit bármikor felismer a program.

Egy megoldáshoz több út is vezet, de elég 1 lépést kihagyni már nem érsz oda!
 
Oldal tetejére