RTL adások letöltése/megtekintése HD-ban

tomaug16

Ismert tag
Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy RTL Klub-on futó műsorok (pl.Éjjel Nappal Budapest) adásait hogyan lehet rendes HD-ban megtekinteni/letölteni ?
( a torrent-ről tudok,ami ugye HDTV.x264 ,de az minden szerintem csak nem HD,de tudom hogy van szebb minőségben is mert láttam már olyan screencap-ot )

Nagyon érdekelne és nagyon hálás lennék annak aki megtudná mutatni.
Előre is köszönöm :)
 

csaacsii

Ismert tag
Szerintem az RTL klub nem HD, ezért nem hiszem hogy letölteni lehetne. Minden esetre eszköz nélkül gondolod?
Nekem van DVBT antennám (dekóder) és kiírja pendrive-ra az élő adást, de jó ha van a gépben TV tunerkártya azzal is megoldható. Netről Stream-et.... még nem találtam megoldást rá , főleg mert eleve "nem normális" videó fájl csak egy adatfolyam.
Minőségről csak annyit hogy szintén eszköz függő, a jó minőségü felvételekhez igen komoly gép kell, sok erőforrással!
Amennyiben live stream adást valaki netes csatornán képes rögzíteni arra én is kiváncsi vagyok!
 

roni1977

Ismert tag
Van RTL Klub HD Strem, (IDM)Internet Downloand Manager-el le is lehet tölteni a folyamatos streamet, vagy VLC-vel közvetlenül rögzíteni, de tényleg erős gép kell hozzá, nekem meg olyan gyenge a gépem,
hogy nem szoktam vele kínlódni, - bőven elég az Sd, bár azt sem nagyon nézem...

.RTL HD stream.JPG
 

paradino

Ismert tag
Nem tudom az RTL-nél mi van, nem foglalkoztat az az adó, de mivel egyre több helyen DASH streamet tolnak, megkérdezném, van ennek a felvételére vkinek bevett megoldása?
köszi,

edit: ja és nem kell erős gép ha csak egy streamet veszel fel, a lényeg ott lenne amúgyis, hogy ne kelljen konvertálni, csak lementeni...
 

natloz

Aktív tag
Sziasztok. Az RTLMOST oldalról a Balázs show csak kódos eléréssel érhető el. Nekem sajnos nincs kódom mert digis vagyok. Tudna valaki segíteni néhány Balázs show lementésében mondjuk IDM-mel? 4 rész kellene onnan.

Előre is köszönöm a válaszokat.
 
Oldal tetejére