Segélyre szorul Zimány Linda? - Gyűjtsünk Neki...

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

sheila

Új tag
2004 Június 15
127
2
0
Hiába, a sztárok élete sem fenékig tejfel. Legalábbis ezt bizonyítja Zimány Linda esete, hiszen a hírek szerint a magyar Britney hasonmás is számtalan honfitársunkhoz hasonlóan munkanélküli segélyre szorul.

Havonta több százezer forintot költ ruhákra, cipőkre, ékszerekre
, nem is olyan rég pedig legújabb szexi fotósorozata is megjelent a nyuszis magazinban Zimány Lindának, amellyel szintén nem keveset kaszált. Luxuskörülmények közt él, a partikon csak a legújabb divat szerinti, legdrágább ruhakölteményekben villog. Az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar modell mégis munkanélküli segélyre szorul – írta a Blikk.

A szőkeség napi 1355 forinttal "rövidíti meg az államkasszát". Az úgynevezett álláskeresési járadék április 28-ától jár Lindának – 65 napig, mert 650 napig volt munkaviszonya –, ha semmilyen kereső tevékenységet nem folytat. Lindának valóban nincs bejelentett munkahelye – áprilisban megszűnt munkaviszonya a Cool Tv-ben –, de ezek szerint a fellépések után sem fizeti meg a szükséges járulékokat – csak így jelentkezhetett a segélyre. Abban az esetben ugyanis, ha a befolyt jövedelmei után maga fizeti meg az adóját, TB- és egyéb járulékait (mint más vállalkozóknak is kötelező), nem járhatna neki az állami pénz... Tehát nem jogosult a segélyre, ha vállalkozással rendelkezik, ha tagja valamilyen Kft.-nek, hiszen arról mindenképpen nyilatkoznia kell akkor, amikor segélyért folyamodik.

Egyébként meg, mindannyian tudjuk, hogy bőven terem munka a felkapott modellnek. Linda ugyanis többek között reklámarca egy hajhosszabbítást végző szalonnak, egy fogfehérítő cégnek és saját ruhakollekciót is készít a Sugarbird divatmárkának. A modell szerepelt a NévShowRban, a Frizbiben és a FEM3-ban is mióta munkanélküli, azt azonban homály fedi, hogy ezekért a felkérésekért kapott-e honoráriumot. Mindezek mellett Linda minden bizonnyal szép summát zsebelt be a Pla***y májusi fotózásáért is. A keresett modell 1-1,5 milliót kaszálhatott az aktképekért, ami megint csak felveti a kérdést, jár-e neki a segély – foglalta össze Zimány Linda pénzhez jutási lehetőségeit csak a „kirúgatása” óta a Blikk.

Aztán következik egy szép hosszú felsorolás Linda luxuskiadásairól is: felvarrt varkocsát rendbe rakatni naponta jár fodrászhoz. Ajkait hyaluronsavas injekcióval töltette fel – a szert fél évente újra kell pumpáltatni, 80-150 ezer forintért. Ajkai és haja mellett pedig a sztármodell megjelenésére is igen kényes: csodás testét előszeretettel bújtatja (már amikor bújtatja) a legújabb és legdivatosabb ruhakölteményekbe. Hatalmasra duzzadt (nem, nem az...) ruha és cipőgyűjteményét pedig méregdrága karórával és Gucci-, valamint Louise Vuitton-táskákkal dobja fel. Ezekből a legolcsóbb darab is kerülhet akár 200 ezer forintba is – könnyen kiszámolható, hogy az 1355 forintos napi „bérből” 148 napig kellene spórolnia rá. És akkor még nem is ült be egy laza vacsira valamelyik elegáns étterembe – mert ugyebár mi értelme van a drága ruháknak, egyebeknek, ha nem lehet őket sehol mutogatni. Szóval Linda (Twitter-oldala bizonysága szerint) imád az ország legdrágább éttermében enni és a legfelkapottabb szórakozóhelyek VIP-termében bulizni. Két nappal a nyilvántartásba vétele után pedig a következő sorok voltak olvashatók a közösségi oldalon: „Sarvaron a Spiritben pihenek, ma jottem, vasarnapig wellness van:) ram fert mar:) munka telom kikapcsolva.” A munkanélküli Linda az ötcsillagos hotelben potom 25 ezertől 230 ezer forintig választhat szobát egy éjszakára – jegyezte le a napilap.

Szóval, ha mindeme kiadásokra el is megy a napi 1355 forintos apanázs, akkor sem kell megijednie Lindának. Hiszen jól tudjuk, hogy kedvese az a Kaló Dénes, aki a legeredményesebb magyar pókeresnek mondhatja magát, s mint olyan, két év alatt 570 millió forintot kártyázott össze magának. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a két fiatal közös kasszán van.

És, hogy mi erről a véleménye a szőke munkanélkülinek? A napilap természetesen megkérdezte Lindát is, aki először semmit nem akart tudni az őt megillető ellátásról. – Nem hallottam még ilyen ellátásról, nem tudom, mi az. Egy biztos, én nem voltam ott, és nem adtam be ilyen kérelmet. Ha valaki pedig helyettem írta alá a papírt, akkor az már okirat-hamisítás – mondta határozottan első megkeresésre a modell. Aztán amikor a napilap ismét a járadék felől érdeklődött, már nem tagadta, hogy ő veszi fel a járadékot, ám perrel fenyegetőzött. – Beszéltem az ügyvédemmel, nem akarom, hogy erről a témáról bármi megjelenjen. Nagyon drága ügyvédem van, Magyarország legjobbjai között szerepel, úgyhogy mindenki felkötheti a gatyáját, és ezt lehet fenyegetésnek venni! – mondta, majd kedvesen elköszönt. Így sajnos az nem derült ki, hogy a napi 1355 forintból hogyan futja majd az ország egyik legjobb ügyvédjére…
 
  • Like
Reactions: Laser11

stoned

Adminisztrátor
2002 Október 28
5,152
1,411
113
sheila én nem kifezetten vagyok Linda rajongója de most jobb a lelkednek, hogy beírtad ide ezt a blikkes mocskot? nem tudom, hány éves vagy de miért nem olvasol valami színvonalasat ehelyett a szutyok helyett? pont leszúrom, hogy Linda kap-e segélyt vagy sem, jár-e neki vagy sem, akkor sem érdekelne, ha nem egy ilyen tetű újság írja, így meg aztán pláne nem.
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
2002 Augusztus 27
4,402
662
113
44
Nalam speciel most kinyilt a bicska, pedig ritkan szokott (meg akkor is, ha a cikk tele van hulyesegekkel...meg hogy az orszag legdragabb etterme...jo vicc).

Amikor megnezek egy videot pl.-ul Felsozsolcaiakrol ( Pár perc alatt ledózerolták az életem ), aztan olvasom Linda kulonbozo reakcioit (adja Isten, hogy ne legyenek igazak) eleg rendes hanyingerem tamad... :mad:
 

stoned

Adminisztrátor
2002 Október 28
5,152
1,411
113
nem ezzel van a baj, anyám munkaügyi központot vezetett nyugdíjazásáig láttam ott elég f@szfejet milkós autóval jönni a segélyért, hanem azzal, hogy a blikket itt is úgy idézgeti mindenki mintha valami mértékadó, megbízható hírforrás lenne. a blikk hazudik, a társadalom alja meg szentírásnak veszi. ennyi a bajom. akkor is ha most igazat írt. egyébként meg tedd a kezed a szívedre ha ez igaz változtat a véleményeden bármit is Lindáról?
ez csak nyers szemétkedés a topikindító részéről semmi más. szerintem.
 

Pópa

Moderátor
Fórumvezető
2009 Február 23
3,441
14,194
113
Linda kapcsán, én már kirobbantottam egy vitát, ezt most nem akarom, egyetértek Stoneddel is, meg Goyoval is. Mindenesetre ha a nyafka tényleg vesz fel pénzikét, akkor valamikor felvarrathatott egy elég vastag bőrt az arcára, mindazonáltal biztosan lesz olyan jó szándékú ismerőse, aki a nyakára küldi az illetékes szervet, mivel ez jó Magyar szokás. Az árvizesekkel kapcsolatban pedig ajánlanám Mága Zoli hozzá állását, lehetne példát venni róla:rolleyes:
 

DrWatson

borda detektív - admin
Fórumvezető
2002 November 1
9,179
435
113
118
enomax.hu
Ez már szombat óta fent van a csajról szóló topicban.

Szerk: itt
Abban a topicban volt egy értelmes beírás (egyetértek goyoval)

Vagy teheted akár azt (és szerintem ez volna a jobb eset) hogy elviekben felveszed az összeget amit ilyenkor adnak és felajánlod pl. az árvízkárosultak felé. Ezzel fityiszt mutathatsz a szenzációhajhász firkászoknak - ők kénytelenek lesznek a saját csapdájukba esni mivel téged rossz színben akartak feltűntetni miközben te cselekedtél jót, másrészt neked is jó és kellemes érzés lesz hogy valakinek segíteni tudtál.
Ezzel ki lehetett volna a méregfogát húzni a dolognak...
Amúgy itt nem a szennylapokról van szó...de ezt inkább nem fejtem ki...
Elég járulékot meg egyebet fizettem életemben ráadásul rólam (amíg rajtam múlik) nem fognak cikkezni, de ezt kihagytam volna, vagy ha mindenképpen hozzám vágják (ami a rendszer hibája) úgy járok el, ahogy az idézet javasolta...
 
  • Like
Reactions: kalmj and Pópa

kalmj

Ismert tag
2008 Május 14
3,413
1,412
113
Dunaharaszti
Ez már többször be lett idézve a gyüjtőbe. Szerintem ott a helye, de mindegy. Linda válaszolt is rá. Véleményt nem írok, mert az politika. Kérni mindent lehet.
 

Legolas

Moderátor
2003 Május 27
3,208
640
113
118
Visit site
kiderül rólad valami ? tagadj, és fenyegetőzz ügyvéddel
mégis igaznak bizonyul ? bagatelizáld, és fenyegetőzz ügyvéddel
más...
kerestem, de egyszerűen nem találom a dubajozás teáor számát...
 
  • Like
Reactions: about and Pópa

Commandante

Ismert tag
2003 December 12
8,720
378
83
118
Irigyek vagytok mind! :)
Igaza volt az idézetben szereplő Úrnak,ami vonatkozhat mindenkire,aki a mai fiatalok egyik PÉLDAKÉPét kóstolgatja:
" Neked az fáj hogy én ismerem őket és jó kapcsolatban vagyok velük míg neked ez az egész csak egy álom :rohog::rohog::rohog:"
:lol: jó lesz az a jogi suli, ha sikerül elvégezni, bár miért ne sikerülne, megmondta Fábry: ezek már nem egyetemek, hanem diplomagyárak! :D
 
  • Like
Reactions: 1 person

Wolfy

Ismert tag
2003 Május 6
5,818
3,221
113
volt, hol nem volt...
Szerintem meg jobb lesz, ha komolyan veszitek a fenyegetést. A hialuronsav nagy kárt tud tenni a szemben.
És most ismét hetekig körözni fog a neve. Gratulálok! Szép fogás volt! Lehet haladni.
(ha meg igaz hát nem Ő lesz az első celeb a hűvősön)
 

kalmj

Ismert tag
2008 Május 14
3,413
1,412
113
Dunaharaszti
(ha meg igaz hát nem Ő lesz az első celeb a hűvősön)
Hogyha igaz?

"én már nem lepődöm meg semmin... nem lenne ezzel a ténnyel semmi baj,ha nem iylen undorítóan szenzációt hajhászva kiforgatva ,oda nem illő hazugságokkal adnák ezt elő,mintha én más kenyerét venném el...hiszen 3 évig a coolnál dologoztam hivatalosan és mivel árpilis óta valóban nincsen munkám, mióta elbocsátottak a cooltól,és ez egyáltlaán nem is volt titok soha,ezért be kellett adnom a papírokat,hiszen 3 évig a fizetésmeből az erre vonaktozó járulékokat hivatalosan ugyanúgy levonták ehhez,(munkavállalói járulékok néven pont most szigorlatoztam munkajogból erről hahahahavégre vmire használom is,mert leglább már értem DD)ha esetleg az ember munka nélkül marad,mint sok más ember az országban most sajnos,akkor mondjuk legyen tb-je ha ezt bejeltni,mert munkaviszonya alatt kifizette ezt előre úgymond magának..(És ugye ahhoz,hogy nekem az állam felé ne szakadjon meg a munkaviszonyom és legyen TB támogatásom meg ilyenek,hivatalosan ezt be kell jelenteni és ez ugyan úgy jár mindnekinek munkaviszony után..április óta vizsgaidőszak és azóta sem dolgozom ,eljárok castingokra műsörvezető válogatásokra,hátha a jövőben dolgozhatom és tanulok ,de ezt is mindenki tudja,főleg,hogy április óta előszedik,hogy "kirúgtak" a coolból,de ha lesz munkam megint a jövőben, akkor ez megszűnik...de ez így működik hivatalosan,ebben semmi különös,ez ennyit tud ez a stori,de ezt mindne dolgozó ember tudja..amiket meg a blikk még hozzátett a botránkoztatás és szenzáció érdekében az a nagyon elszomorító(mert ugye maga az ügy nem lenne elég érdekes önmagában,hiszen nincsen benne smemi különös,ezért vmivel el kell adni) szokásos stílusában,igazságtalan dolgokat! mindent erre ráhúzva,ehhez nem tartózó dolgokat,ráadásul renegteg hazugsággal ,az nagyon bántó,de ez őket sosem érdekelte sajnos.. lassan már megszoktuk...a lényeg,hogy minl több újságot eladjanak a hétvégén biztos bevétellel..hát ez van(((minden csoda 3 napig tart...remélem a főszerkesztő legalább boldogan számolgatja otthon a hétvégi bevételeket az újságból..de nem cserélnék vele...
Utoljára Lindaheart módosította 2010-07-10, 11:56-kor"
 

stoned

Adminisztrátor
2002 Október 28
5,152
1,411
113
Talán ha átneveznénk a bordát Gucci-ra...

Amúgy kedves stoned én tényleg segélyből élek jelenleg...
mindig örülök amikor sikerül világosan kifejeznem magam, most is, hogy neked is sikerült a lényeget leszűrnöd abból amit írtam.
nem különösebben érdekel, hogy miből élsz, az se hogy Zimány miből, engem úgy neveltek, hogy nem illik más zsebében turkálni.
ez a celebekre is vonatkozik, attól, hogy valamelyik tetű újságíró kitalálta ezt a hülyeséget, hogy jogod van a közszereplők magánügyeit megismerni, attól még ez szerintem undorító szokás, aki meg abból él, hogy mások magánéletét teregeti ki azt meg szó nélkül ütni kéne.
már írtam, hogy nem szeretem különösebben a kisasszonyt se, de kifejezetten rühellem, hogy folyton a magánügyeit tárgyalja a jónép. tényleg ennyire fontos ez? csak Zimány csal ha csal egyáltalán? te még soha nem lógtál buszon, nem vettél számla nélkül valamit, nem használtál ki egy lehetőséget, nem csináltál semmi erkölcstelent? mit szólnál ha életed minden mozzanatánál ott lenne az esély, hogy valami sz@rházi kiteregeti, és százezrek csámcsognak rajta?
bírom, hogy itt mindenki olyan kib@szottul erkölcsös, mindenki az ifjúság nagy tanítója, mindenki olyan emelkedett és becsületes, közben meg a blikkből tájékozódik...
 

randomm

Tag
2008 Szeptember 16
29
27
18
nem túl okos ez a linda

itt mindenki olyan kib@szottul erkölcsös, mindenki az ifjúság nagy tanítója, mindenki olyan emelkedett és becsületes,
az a baj hogy akik az ilyen sp féléket képesek kedvelni (sokan vannak), rá is odafigyelnek, másolják a haját, a körmét, meg idővel a szokásait is, hozzáállását a világhoz. lesz egy nagy rakat celebk*rva kitenyésztve lindus viselkedése által

persze most már a szolizás meg a plázizás után kirakta az árvizes adománygyűjtésről a linket a tvíterére :D
 
  • Like
Reactions: Grob and Pópa

adam89

Ismert tag
2005 Szeptember 20
6,026
1,303
113
30
...
már írtam, hogy nem szeretem különösebben a kisasszonyt se, de kifejezetten rühellem, hogy folyton a magánügyeit tárgyalja a jónép. tényleg ennyire fontos ez?
Olyan sokszor láttam már ezt bemásolva, szóval bemásolom én is:

"Borda szabályzat
A Borda.ca fóruma a nõi nem szépségének dicsõítésére jött létre."

Stoned, vezetőség akkor esetleg nem kellene ezt a témát törölni/lezárni?
 
  • Like
Reactions: Möwe
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.