Segítséééééget kérek!!!

Andyka023

Új tag
Sziasztok!

Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni tőletek, ami lehet hogy bután fog hangozni, de nagyon keresek egy csengőhangot, amiből van egy picike részletem... nos ez a részlet sem a legjobb minőség, sajnos jobban nem ment, de ha valaki felismeri, hogy milyen csengőhang is az és esetleg merre találom, vagy fel is tudná ide tölteni nekem, nagyon nagyon megköszönnöm!!!! :eek:

http://www.2shared.com/file/8451818/ea193388/2009-10-13_18h55m36s.html

vagy

http://jump.fm/VRGQA

Ez lenne az... kérlek segítsetek!
Köszönöm!
 

adam89

Ismert tag
Gyári Sony Ericsson csengőhang.. de meg nem mondom ez a verzió melyik típusról van... talán Sony Ericsson néven fut (sajna most nincs itthon SE telóm :D)
 

damacsek

Ismert tag
Andy most néztem nekem rajta van a SE K750en leszedem telóról és felrakom Neked...midi formátum de ha Neked mp3ba kell akkor megpróbálok mp3at csinálni belőle
 

Andyka023

Új tag
Jujj Damacsek IMÁDLAK! Hááát nekem mp3 lenne az igazi.... Húúú nagyon köszönöm!!! És neked is nagyon nagyon köszönöm Adam89! :)
 

damacsek

Ismert tag
Sajnos nem tudtam mp3at csinálni belőle így maradt midi formátum. Ha jól vettem ki a hangrészletből akkor ez lesz az általad keresett hang
 

Csatolások

  • Sony Ericsson.rar
    365 bytes · Olvasás: 11

Andyka023

Új tag
Igen, ez az! Jaaj nagyon szépen köszönöm a segítséget! Tudtam, hogy ide kell jönnöm, mert itt imádnivaló emberek vannak! :) :) Köszönöm Damacsek!
 
Oldal tetejére