Sorozatok.

csubi83

Új tag
Nekem a Smallville a kedvencem!

Dicső nap ez Smallville számára,
győztes lett a szeretett csapata.
Ünnepel hát minden lakója,
ének és vidámság, tele a főutca.

Egy pillanat alatt megváltozik a hangulat
a rájuk zúduló fekete merénylet miatt.
Az izzó égbolt darabonként omlik rájuk,
utánuk a pusztulás és a tátongó lyuk.

Az égből hulló izzó, fekete eső
porrá és hamuvá vált, már a mező.
Menekülő emberek és síró gyermekek,
fájdalom és pusztulás érkezett.

Nem volt kegyelem, minden reménytelen,
mindent, ami szép volt elvett a kegyetlen.
Egy párt áldott meg az ég,
azt kapták, mire vágytak nagyon rég:

Gyermek az égből fekete dobozban érkezett,
nem tudni, ki ő, és szüleivel mi lett.
Érezte a pár, hogy csak rájuk vár,
dobozban a titok is csak rá vár.

Bölcs apa és a szerető anya,
családként nevelte, de titkát nem tudta.
Jóra nevelték és a becsületes életre,
A sok titoknak a Kent-farm az őrzője.

Mint több ezer csillag az égen,
annyiszor hunyta le szemét a nap az égen.
Annyi nap telt el a szörnyűség óta,
és lett az idegenből ember fia...
:D
 

D_Phobos

Ismert tag
Nézi valaki a Vampire Diaries-t? Ha igen, írna róla pár sort, hogy miről szól és milyen? Érdemes-e időt szánni rá?

A vámpírios témával úgy állok, hogy nem különösen zavar, a Buffy és a True Blood is nézős volt anno, de nem lettem rajongójuk.
 

GinGina

borda zenekirálynő - Moderátor
Fórumvezető
Pár éve még csak a Jóbarátokat néztem, aztán a Dr House is befigyelt :)

Mára már ez a Top 6 -on : True Blood, Maffiózók (Los Sopranos) Friends (Jóbarátok), Heroes (Hősök) Dr. House és The Vampire Diaries (Vámpir Naplói)
 

XarnoldX

Ismert tag
Legend of the Seeker: fantasy-sorozat. olyasmi, mint annó a Herkules ill. Xéna c. sorozatok voltak. a fő cselekményszál érdekes, viszont a mellékszálak néha unalmasak szerintem.

Private Practice: a Grace Klinika spin-off sorozata.
 

otyg

Ismert tag
Nézi valaki a Vampire Diaries-t? Ha igen, írna róla pár sort, hogy miről szól és milyen? Érdemes-e időt szánni rá?

A vámpírios témával úgy állok, hogy nem különösen zavar, a Buffy és a True Blood is nézős volt anno, de nem lettem rajongójuk.

Szerintem érdemes nézni, jó kis sorozat, bár az első részek alapján nem érdemes komolyabb következtetést levonni (nekem igazából a 7-8 rész környékétől tetszik igazán, addigra már beálltak a karakterek és történet is kerekedik szépen). A karakterek alapvetően jók, vannak benne szép lányok (Nina Dobrev, Candice Accola meg Sara Canning példul), a történet sem rossz. Mondjuk leginkább a Twilight sorozathoz hasonlítanám (hozzátéve, hogy csak az első részt láttam belőle), de szerintem kevésbé unalmas, úgyhogy én mindenképpen javasolnám. :)
 

D_Phobos

Ismert tag
Mivel lassan vége az eddigi sorozatoknak, így a nyárra kéne valami, arra gondoltam ez lesz az :)
Mindenesetre adok neki egy esélyt.
 

TK36

Új tag
Bár régebbiek, de néztem és tetszett annak idején a Borostyán c. olasz sorozat.
Nem csak a film, hanem a főcím zenéje is.
Ja, meg régebbről a Fantaghiro-A harcos hercegnő sorozat is.
 

vkw0511

Új tag
Esküdt ellenségek:)

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CTAMAS%7E1.JUH%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C09%5Cclip_filelist.xml"><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:smarttags" name="State"></o:smarttagtype><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:smarttags" name="place"></o:smarttagtype><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Wingdings; panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:2; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 268435456 0 0 -2147483648 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Sziasztok,<o:p></o:p>
én az Esküdt ellenségeket szoktam nézni, végre egy életszerű sorozat ! Az tetszik benne a legjobban, hogy megtörtént események alapján íródnak az egyes részek, és ez még izgalmasabbá tesziJ Na meg ugye <st1:place w:st="on"><st1:state w:st="on">New York</st1:state></st1:place>…az örök szerelem!Ti nézitek? Kicsit untam már, hogy nem adnak új részeket, de most véééégre itt a 8. évad a Hallmarkon péntekenkén este 9kor!:)Tudtátok, hogy sokszor újságok címlapsztorijai adják az alapját egy-egy résznek? Végre nem egy mű bűnügyi sorozat, ahol a főnök lehajol egy hajszálért, és abból a különböző kütyükkel megállapítják, hogy tegnap este 9kor a gyilkos pislogott hármat… <o:p></o:p>
 

TK36

Új tag
...én az Esküdt ellenségeket szoktam nézni, végre egy életszerű sorozat ! Az tetszik benne a legjobban, hogy megtörtént események alapján íródnak az egyes részek, és ez még izgalmasabbá tesziJ Na meg ugye <st1:place w:st="on"><st1:state w:st="on">New York</st1:state></st1:place>…az örök szerelem!Ti nézitek? Kicsit untam már, hogy nem adnak új részeket, de most véééégre itt a 8. évad a Hallmarkon péntekenkén este 9kor!:)Tudtátok, hogy sokszor újságok címlapsztorijai adják az alapját egy-egy résznek? Végre nem egy mű bűnügyi sorozat, ahol a főnök lehajol egy hajszálért, és abból a különböző kütyükkel megállapítják, hogy tegnap este 9kor a gyilkos pislogott hármat… <o:p></o:p>

Nekem is bejön az Esküdt ellenségek sorozat.
Bár már egyszerre több csatorna adja, adta (Hallmark, Viasat3, TV2), hogy nem is tudom, hogy melyik hányadik szériánál tart.
 

XarnoldX

Ismert tag
Into the Universe with Stephen Hawking: a sci-fi iránt érdeklődőknek bátran ajánlom ezt a dokumentumsorozatot. mindössze 3 részes.
 
Oldal tetejére