Szabó Erika - Gyűjtő

Tasev

Aktív tag
Bár 1984. 11. 24-én volt Erika születésnapja! Isten éltesse sokáig!
Léteznek olyan különleges képességekkel megáldott, kivételes emberek, akik szavak nélkül, titkos, rejtett telepátiák csatornáin képesek kommunikálni a többséggel. Az ember sokszor úgy érezheti, hogy a törékenynek ítélt bizalom mellett legalább ugyanoly fontos az őszinte-igaz Barátság is!
ResizerImage345X345.jpg ResizerImage270X337.jpg ResizerImage291X363.jpg
(Facebook, Istagram)
 

Tasev

Aktív tag
Egy-egy óriás, vagy tízezer darabos puzzle összerakása talán nem is olyan bonyolult feladat! Vagy mégis?! Erikának most a lila orchideás képpel nyűlt meg a baja, ám minden kezdet nehéz! A showbuisness világában elengedhetetlen - főként a közösségi médiában, hogy az egyes híres emberek kicsit megmutathassák esendő, sebezhető emberi oldalukat! Erika rendkívül kényes sötét éjben fénylő, gyönyörű hajkoronájára, és a legjobb termékeket használja! Az ember sokszor nem is igazán akarja elhinni, hogy vajon a hiúság-e, vagy a Szépségipar könyörtelen elvárásainak szeretne-e egy-egy közszereplő megfelelni? Ki tudja?! Erika haja minden időben szépséges!

ResizerImage302X377.jpg ResizerImage334X334.jpg
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Tasev

Aktív tag
Bár szüleinktől, nagyszüleinktől hallhattuk elégszer: ,,A barkácsolás igenis férfi munka!" - Erika sem esik kétségbe, ha költözésre, házfelújításra kerül sor! Rendíthetetlen, acélos akarattal veti bele magát a legképtelenebb helyzetekbe, hiszen a Valóság, az Élet számos példát kínál mindenki számára! Nagy kalappalt a felújí ResizerImage270X337.jpg ResizerImage291X363.jpg tásokhoz! Reméljük sikerrel jár!
 

Garfield

képmester
Pár órával ezelőtt volt az "Üvegtigris 3" (asszem') a Tv2 -n. Nem rémlik, hogy egy rejtélyre végül fény derült e pontosan... Volt valami "épeszű" magyarázat rá, hogy Erikán miért volt az "ominózus jelenetekben" a fekete melltartó alatt egy fehér is? :D Folyamatosan kilátszottak a fehér pántok (is)... (Nincs épeszű nő, aki 2 cicifixet vesz fel egyszerre. :-D ) Ezt anno a rendező vajon hogy a manóban nem szúrta ki, hogy tök ciki...?
 
Pár órával ezelőtt volt az "Üvegtigris 3" (asszem') a Tv2 -n. Nem rémlik, hogy egy rejtélyre végül fény derült e pontosan... Volt valami "épeszű" magyarázat rá, hogy Erikán miért volt az "ominózus jelenetekben" a fekete melltartó alatt egy fehér is? :D Folyamatosan kilátszottak a fehér pántok (is)... (Nincs épeszű nő, aki 2 cicifixet vesz fel egyszerre. :-D )
Erre írtuk, hogy nehogy piszkos legyen a fehér... :smuggrin:
 
Oldal tetejére