Vidcap és Video Szabó Mariann-X Faktor

2002 Szeptember 11
4,184
9,805
113
#4
Azért neki így kicsikét hátszele van nem? Vagy az nem volt induláskor leszögezve hogy profik is indulhatnak?
Csak ne legyen érvényes lemezszerződése. Más nem számít. A Megában is ott van Fekete Linda , Noa, a Lovegun énekesnője(aki a Mega2-ben középdöntős volt) , Bolyki Balázs és Batka Ignác Barna is ismét elindult (ő a Mega1-ben vagy 2.ben volt középdöntős). Itt egyébként a legtöbb jelentkezőnek van valmi zenei múltja ( helyi versenyek , amatör zenekarok). Ritka , ha valaki csak a fürdőszobában énekelt eddig.
 
2004 November 6
323
558
93
#5
Azért neki így kicsikét hátszele van nem? Vagy az nem volt induláskor leszögezve hogy profik is indulhatnak?
Én úgy tudom, hogy bárki indulhat. Amatőr vagy profi, egy kategóriába!!!! Így is vannak azért olyanok, akiknek minden előképzettség nélkül is gyönyörű hangjuk van és tátva marad a zsűri szája a produkciójuktól!!! Szerintem "Ő" bennük van az X faktor!!!!!!!!
 
2007 Augusztus 28
8,814
47,789
113
#6
Noa, a Lovegun énekesnője(aki a Mega2-ben középdöntős volt) , Bolyki Balázs és Batka Ignác Barna is ismét elindult (ő a Mega1-ben vagy 2.ben volt középdöntős).
Remélem nem követek el "szentségtörést" :)...Noa sajna Mester Tamás hathatós "közreműködésével" ki fog esni, ezt a múltheti szegedi koncertjükön csacsogta el, nem túlságosan szalonképes formában. :)
Batka Ignác a Mega 1-ben próbálkozott, ha jól tudom "Igni - Barna lány" c. dal-klip az ő nevéhez fűződik.
 
2002 Szeptember 11
4,184
9,805
113
#7
Remélem nem követek el "szentségtörést" :)...Noa sajna Mester Tamás hathatós "közreműködésével" ki fog esni, ezt a múltheti szegedi koncertjükön csacsogta el, nem túlságosan szalonképes formában. :)
Hát , igen. Ezért neccesebb az ismertebb előadóknak indulni egy ilyen versenyen. Ott van pl a Megasztár 4-ben indult Farkas Zsófi vagy Ambrus Rita esete. És akkor ilyen Lüszifélék lesznek az év női hangjai. Remélem a mostani döntőkből a két 11 éves kiscsajt is hamar eltűntetik. Aranyosak , bájosak , de bármelyik gyerekkórusban találni ilyeneket.
 
2003 Március 26
1,060
728
113
38
#8
Szabó Mariann Fhm 2004 december

Mariannról régen nem volt valami fotósorozat is a CKM-bn vagy az FHM-ben? Onnan rémlik hogy az Unisex énekes volt fotózva és a nagy mellek is mintha megmaradtak volna az emlékképeimben. Márpedig úgy látszik van egyezőség...

És igen!

Megvannak a képek!

Tömörítve is itt vannak.
 

Csatolások

2004 Október 28
2,903
5,948
113
#9
Csak ne legyen érvényes lemezszerződése.
Még ott van Muri Enikő aki énekelgetett Abba slágereket a KarinBaby-ben, vagy a Vastag Csaba aki a TV2-es Popdarálóban volt. Esetleg ide lehet sorolni Csongor Kata szinkronszínésznőt is, aki a tavalyi T-mobile-os karácsonyi (hóban ébred...) reklám énekét dalolta.
 
2010 Szeptember 18
1
0
0
#11
Azért az nem érdekes, hogy szinte semelyik Unisex-es weboldalon sincs kint a neve? Gondolom, hogy azért megelőzte a műsort némi felderítés és a nyomok eltüntetése. Egyedül a Wikipedián van megemlítve csak annyira, hogy volt tagok. Míg a zenekarról készült sztoriban több énekesnő neve is szerepelt megadva melyik időszakban volt a zenekar tagja.
Ezek a műsorok nem bízzák a véletlenre, mindíg valaki a valakinek a valakije és ő ismer olyat aki ide jó lenne, mert itt ott énekelt aminek nem volt akkora híre vagy már elég rég volt ahhoz, hogy elfelejtsék. Még a műsor indulása elött megvan a döntősök vagy középdöntősök magja pont mint a Csinibaba címü filmben. Aztán körítésnek még néhány majdnem jó produkció, vagy ami ciki szar produkció de "Olyan jó volt a kisugárzása, menjen tovább és meglátjuk mi lesz" bár szakmailag értékelhetettlen a hangja. Pl. az idős néni a keleties ruhában...

Itt már az indulás napján talán a győztes is megvan. A többi meg nem számít, aki nem így gondolja nézze meg az American Dreamz-et és átértékeli amit lát.
 
2005 Május 9
551
672
0
27
#19
X faktor 2010.november 6. (33x)
 

Csatolások