Tóth Andrea - Gyűjtő

Szana

Adminisztrátor
Fórumvezető
A női irigység: A kedvesem mos jegyezte meg, hogy a 'Tóth Andi 10184928' képen milyen narancsbőrös a combja 15 éves létére. Na ja.... :D
 

Garfield

képmester
Nagyon kedveltem, bár egy kicsit túlkiabált dolgokat és hát valljuk be őszintén nem neki kellett volna nyerni, ha csupán az énektudást tekintjük alapnak.
Ez így van, de az X-Faktor NEM csak az énektudásról szól, hanem a színpadi képességekről, az előadásról, a "jelenségről", stb. Hiába van valakinek csodálatos hangja, ha pl. olyan "savanyú jóska", mint a II. helyezett (meg még az idei -amúgy erős- szériából páran). Andihoz képest nulla volt a színpadon, "nem lehet eladni" és csak egy bizonyos szűk műfajban volt igazán otthon, míg Andi gyakorlatilag tényleg BÁRMIT elénekelt (nem is rosszul)! Egy szó, mint sok: Természetesen ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan... ;):D De ha "az előadóművészt" nézzük és azt a bizonyos "X-Faktort" keressük a versenyzőkben, akkor igen is Andinak kellett nyernie! :) A leginkább Ő volt otthon a színpadon és ehhez a hangja is nagyon jó (ami még fejlődhet is)!
 

Szana

Adminisztrátor
Fórumvezető
Az villant be, hogy ha egy előválogatón így bestresszelte magát, hogy az izgalomtól összeesett, mi lenne vele egy több tízezres arénában az Eurovízión???
Egyébként a dal minősége alapján isten ments, hogy ők képviseljék az országot. Andit persze attól még szeretjük! :)
 
Oldal tetejére