Tóth Andrea - Gyűjtő

Az a bizonyos bevonulás és egy Life-interjú (videó) :)

tóth andi deko1.gif tóth andi deko2.gif
 

Fantasico

Ismert tag
Full extrásan nyomta, hibátlan volt, de ez nemis lehet meglepetés annak aki már látta és hallotta korábban 15-16 évesen az X Faktoros korszaka alatt. Korosztályának, de szerintem nyugodtan hozzá vehetjük az előtte lévő generációt is toronymagasan legtehetségesebb, és legjobb énekesnője, ebből a műsorból is hihetetlenül kilóg énektudást illetően, természetesen felfelé, közelébe nem ér senki, de sajnos sok egyéb dolog miatt biztos nem fogja megnyerni, lehet még a Top3-ba sem jut be, pedig ha csak tisztán az énektudás döntene akkor már nyugodtan odaadhatták volna a fődíjat mert hozzá képest ha csak és kizárólag az énektudást és az egyéniséget nézzük, a többiek a kanyarban sincsenek. Az X Faktor első válogatója óta figyelem már ott lehetett látni, hogy mennyire tehetséges, és mekkora egyéniség, ráadásul az elképesztő hanghoz társul egy brutálisan fullos test is, így aztán elég komplett a CSOMAG! Lényeg a lényeg Andika eddig is mindig, mindenhol fullosan énekelt, és brutálisan jól nézett ki, ez most sem változott, és véleményem szerint jódarabig nemis fog, hibátlan a kiscsaj, FULL EXTRÁS!
 

ftonyo

képmester
Jól playbackelt Tóth Gabi hangjára. Most tudom szívenszúrom a rajonngótáborát, de az énekhang elég jellegzetes "érces" volt, és hát az nem Andié...
 

Fantasico

Ismert tag
Igen valószínűleg, azért tapsolt állva mind a 4 zsűritag, illetve Tóth Gabi is nyilatkozott a fellépéssel kapcsolatban, hogy nem gondolta volna azt, hogy Andi meg tudtja ugrani mivel piszok nehéz dal volt, és ott volt még az általad is említett jellegzetes érces hang, meg a sok hangtechnikai buktató amelyek közül bármelyiken el lehetett volna bukni, de egy vérprofi énekes képes ezt lehozni, ha nemis könnyű, pont ezért volt akkora dolog, hogy azt is így pipálta. Andit lehet szeretni és nem szeretni, de a tehetséget el kell tudni ismerni, és azt is ha valaki tökéletesen elvégzi a rá bízott feladatot. Úgyhogy a playback-es sztori az bukó, de mindegy is ezen a fórumon inkább fókuszáljunk, a másik elképesztő adottságára a testére, ami ugyanolyan atomdurva mint a hangja.
 

Garfield

képmester
Jól playbackelt Tóth Gabi hangjára. Most tudom szívenszúrom a rajonngótáborát, de az énekhang elég jellegzetes "érces" volt, és hát az nem Andié...
Ne rombold le az itteni nimbuszodat ilyen butaságokkal... :) (Ez kb. olyan volt, mint a "nincs is koronavírus, az egész csak átverés"... ;-) Épp a mai Tina dal cáfolja a múltkori produkció bármiféle buherálását. Aki látta ÉS (leginkább) hallotta, tudja miért.) Részemről (vissza lehet itt olvasni) évek óta mondogatom, hogy kivételes tehetség ez a nő, de... Ha valaki eddig nem volt képes elismerni ezt, annak is fejet kell hajtania a múlt heti és a tegnapi Sztárban Sztár produkciója előtt. (... és ennél is többet tud! Aki hallotta ÉLŐBEN, az aláírja.) Egy dolog, hogy őstehetség, (ez nem tanulható), szintén tény a hanganyag, ami dettó adottság. E mellé társul egy olyan erotikus kisugárzás, ami énekesnőknek (nem csak nálunk, hanem az egész világon) keveseknek van! (Ezt ma a zsűri is kiemelte. ... és Bereczki nem szórja a bókokat.) Az alakja fantasztikus, (talán kicsit túl is gyúrta már, de ez ízlés kérdése) rengeteg meló van benne! Erre jön még az akarat, a hit, a szorgalom, amivel nekiáll 1-1 feladatnak. (Plusz a tény, hogy elviseli a trollokat, akik képesek nap mint nap tőrt döfni Belé, tulajdonképpen bármiért...) Kis híján ki is csinálták, (évekig járt pszichológushoz) de ment tovább fejet leszegve és nem menekült el (mint tették volna sokan). Múlt héten ÉS tegnap végre meg tudta mutatni, mi van Benne és jogosan zsebelte be az elismeréseket!
 
Utoljára módosítva:

ftonyo

képmester
Hinni a templomban szokás, mondta egykori matektanárom, ti meg két hívő vagytok. :) Lehet nagyon jól leénekelni egy produkcuót, de hangról hangra Tóth Gabi hangján - az lehetetlen, hagycsak nem Gabi énekelte fel az alapot.
(Ha visszanézed, látni, akkor is stúdióminőség az énekhang, amikor 30 cm-re van a mikrofontól, vadul grimaszol Tinásan vonaglik - és hang tiszta)

Ez nem egy énekverseny, hanem egy showműsor, ahol a fő showelemek a nőnek öltöztettt szöröslábú pasik, és a "zsűri" azt ajnározza akit a nézettség miatt bent akarnak tartani.
Bereczki már rég lement kutyába, bárhová eladja magát egy marék pénzért. Az ő véleménye kb. annyit is ér.
 
Utoljára módosítva:
Ez csak a "szeretne olyan lenni" kategória. Rekedten erőlködik, de nincs meg neki az a hangfekvés ami mindkét Tóth lánynak megvan. És tegnap azt hallottuk, nem ezt a rekedt erőlködést.
Oké, értjük: nem tetszik neked...
Kérlek szépen ne ekézd még további 34 hozzászólásban, mert picit unalmas már.
 
Oldal tetejére