Tóth Andrea - Gyűjtő

Fantasico

Ismert tag
Full extrásan nyomta, hibátlan volt, de ez nemis lehet meglepetés annak aki már látta és hallotta korábban 15-16 évesen az X Faktoros korszaka alatt. Korosztályának, de szerintem nyugodtan hozzá vehetjük az előtte lévő generációt is toronymagasan legtehetségesebb, és legjobb énekesnője, ebből a műsorból is hihetetlenül kilóg énektudást illetően, természetesen felfelé, közelébe nem ér senki, de sajnos sok egyéb dolog miatt biztos nem fogja megnyerni, lehet még a Top3-ba sem jut be, pedig ha csak tisztán az énektudás döntene akkor már nyugodtan odaadhatták volna a fődíjat mert hozzá képest ha csak és kizárólag az énektudást és az egyéniséget nézzük, a többiek a kanyarban sincsenek. Az X Faktor első válogatója óta figyelem már ott lehetett látni, hogy mennyire tehetséges, és mekkora egyéniség, ráadásul az elképesztő hanghoz társul egy brutálisan fullos test is, így aztán elég komplett a CSOMAG! Lényeg a lényeg Andika eddig is mindig, mindenhol fullosan énekelt, és brutálisan jól nézett ki, ez most sem változott, és véleményem szerint jódarabig nemis fog, hibátlan a kiscsaj, FULL EXTRÁS!
 

ftonyo

képmester
Jól playbackelt Tóth Gabi hangjára. Most tudom szívenszúrom a rajonngótáborát, de az énekhang elég jellegzetes "érces" volt, és hát az nem Andié...
 

Fantasico

Ismert tag
Igen valószínűleg, azért tapsolt állva mind a 4 zsűritag, illetve Tóth Gabi is nyilatkozott a fellépéssel kapcsolatban, hogy nem gondolta volna azt, hogy Andi meg tudtja ugrani mivel piszok nehéz dal volt, és ott volt még az általad is említett jellegzetes érces hang, meg a sok hangtechnikai buktató amelyek közül bármelyiken el lehetett volna bukni, de egy vérprofi énekes képes ezt lehozni, ha nemis könnyű, pont ezért volt akkora dolog, hogy azt is így pipálta. Andit lehet szeretni és nem szeretni, de a tehetséget el kell tudni ismerni, és azt is ha valaki tökéletesen elvégzi a rá bízott feladatot. Úgyhogy a playback-es sztori az bukó, de mindegy is ezen a fórumon inkább fókuszáljunk, a másik elképesztő adottságára a testére, ami ugyanolyan atomdurva mint a hangja.
 

Garfield

képmester
Jól playbackelt Tóth Gabi hangjára. Most tudom szívenszúrom a rajonngótáborát, de az énekhang elég jellegzetes "érces" volt, és hát az nem Andié...
Ne rombold le az itteni nimbuszodat ilyen butaságokkal... :) (Ez kb. olyan volt, mint a "nincs is koronavírus, az egész csak átverés"... ;-) Épp a mai Tina dal cáfolja a múltkori produkció bármiféle buherálását. Aki látta ÉS (leginkább) hallotta, tudja miért.) Részemről (vissza lehet itt olvasni) évek óta mondogatom, hogy kivételes tehetség ez a nő, de... Ha valaki eddig nem volt képes elismerni ezt, annak is fejet kell hajtania a múlt heti és a tegnapi Sztárban Sztár produkciója előtt. (... és ennél is többet tud! Aki hallotta ÉLŐBEN, az aláírja.) Egy dolog, hogy őstehetség, (ez nem tanulható), szintén tény a hanganyag, ami dettó adottság. E mellé társul egy olyan erotikus kisugárzás, ami énekesnőknek (nem csak nálunk, hanem az egész világon) keveseknek van! (Ezt ma a zsűri is kiemelte. ... és Bereczki nem szórja a bókokat.) Az alakja fantasztikus, (talán kicsit túl is gyúrta már, de ez ízlés kérdése) rengeteg meló van benne! Erre jön még az akarat, a hit, a szorgalom, amivel nekiáll 1-1 feladatnak. (Plusz a tény, hogy elviseli a trollokat, akik képesek nap mint nap tőrt döfni Belé, tulajdonképpen bármiért...) Kis híján ki is csinálták, (évekig járt pszichológushoz) de ment tovább fejet leszegve és nem menekült el (mint tették volna sokan). Múlt héten ÉS tegnap végre meg tudta mutatni, mi van Benne és jogosan zsebelte be az elismeréseket!
 
Utoljára módosítva:

ftonyo

képmester
Hinni a templomban szokás, mondta egykori matektanárom, ti meg két hívő vagytok. :) Lehet nagyon jól leénekelni egy produkcuót, de hangról hangra Tóth Gabi hangján - az lehetetlen, hagycsak nem Gabi énekelte fel az alapot.
(Ha visszanézed, látni, akkor is stúdióminőség az énekhang, amikor 30 cm-re van a mikrofontól, vadul grimaszol Tinásan vonaglik - és hang tiszta)

Ez nem egy énekverseny, hanem egy showműsor, ahol a fő showelemek a nőnek öltöztettt szöröslábú pasik, és a "zsűri" azt ajnározza akit a nézettség miatt bent akarnak tartani.
Bereczki már rég lement kutyába, bárhová eladja magát egy marék pénzért. Az ő véleménye kb. annyit is ér.
 
Utoljára módosítva:
Ez csak a "szeretne olyan lenni" kategória. Rekedten erőlködik, de nincs meg neki az a hangfekvés ami mindkét Tóth lánynak megvan. És tegnap azt hallottuk, nem ezt a rekedt erőlködést.
Oké, értjük: nem tetszik neked...
Kérlek szépen ne ekézd még további 34 hozzászólásban, mert picit unalmas már.
 

Fantasico

Ismert tag
Már elnézést, sem hivö, sem elvakult rajongó nem vagyok, és mint azt már irtam szerintem is inkább azzal a tulajdonságával kellene foglalkozni, amire ez az oldal hivatott, de azért a butaságok, és sületlenségek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Adott egy szenzációs hanggal megáldott és elképesztö testtel rendelkezö énekesnö, és ezek tények, ezen nincs miröl vitatkozni, aki ezt nem tudja elismerni és csak fújja a sületlenségeket az saját magát minösiti, és Én itt be is fejeztem nem éri meg pazarolni a szavakat mert ez olyan mintha egy süket embert leültetnék, hogy hallgasson már meg egy pár szenzációs Pink Floyd számot, vagy Mozart-ot tennék be neki teljesen mindegy mert egy mukkot sem hallana belölle, vagy ennyi erövel a Pisa-i ferde toronyra is mondhatják az nem is ferde csak photoshoppal ferditették el, szóval ez már kabaré kategória ovodás szinvonal, és akkor itt le is zártam a témát. Mindenesetre szerintem Andi úgy fullos ahogy van, és az hogy nem áll be a sorba csak azért, hogy több száma legyen, meg hogy azt csinálja amit a sablonos huszadrangú producerek szeretnének, csak még szimpatikusabbá teszi mivel ez is azt mutatja, hogy van saját véleménye, elképzelése, azaz van saját egyénisége ami elég ritka már a mai világban.
 

kávé10

Új tag
Az is unalmas már, hogy zenei hallásotok semmi, de azért nyomatjátok itt fullba a kretént, mint valami elvakult rajongó tinilány.
Nem értem minek ez az okoskodás, ez annyira nem való ide. Zenei producerként, annyit elmondhatok, hogy tényleg nem érdekes a hangszíne, Giginek dettó. Kiemelkedő producerek nem akarnak ilyen hangokkal dolgozni, igaz ebben az országban kevés a kiemelkedő, ha van egyáltalán. A Dórinak a műsorban inkább van olyan hangja, amire építhetők Ear candy elemek.
Viszont az Andi technikai képességei tényleg megsüvegelendő, sokat dolgozott rajta, testén dettó. Szórakoztató ipar, erre van szükség. Egyébként tapasztalatból mondhatom, hogy sokszor stúdióban felvett hangok vannak élő műsorokban. Viszont ha jól tudom a sztárban sztárban nem így van, szimplán csak effektes hangokat hallunk, de minden élő fellépésen így van.
 

Garfield

képmester
Kb. egyetértek az előttem szólóval. A Sztárban Sztár amúgy is egy olyan műsorrá nőtte ki magát, hogy olyan lenne bepróbálkozni egy playback produkcióval, mint ha a Szerencsejáték Rt. akarná előre elhatározni a lottószámokat. Azt a bukást, ami ezzel jár(hat)na, nincs ember, aki bevállalja. Egy ekkora show műsornak több száz alkalmazottja van! Elég lenne, ha csak egy fecsegősebb takarító többet beszél és megy is másnap a bulvárnak, majd bukik az egész produkció. Egyszerűen nem éri meg felvetni sem, komolytalan-kategória. Az, hogy épp ki milyen messze van a mikrofontól és ahhoz képest milyen a hangja meg a hangszíne (és hasonló találgatások) manapság már nem jelentenek semmiféle problémát a műszaki gárdának. Már egy "falunapon sem" gond az ilyesmi, nem hogy ekkora pénzt mozgósító, százezreket Tv elé ültető este. De ahogy egy falunapon is már CSAK (!) a zenei anyag meg felvételről, (de minden előadó élőben énekel rá) úgy itt sem megy másként. A playback időszaka leáldozott, sőt, egyenesen cikivé vált. Egy művház ócska színpadán is, nem hogy egy Sztárban Sztár / X -faktor (és hasonló) műsorban. Ez nem "Tóth Andi kérdés", ez alapvető üzleti és műszaki téma. Simagöröngyösön is kifütyülik már aki tátog és a stúdióban is ott ül a közönség (akik nem hülyék és nem süketek + hallották már kedvencüket élőben, így azonnali bukás volna a tátika / más hangja). Egy szó, mint sok: Komolytalan felvetés a "Tóth Gabi énekelte az alapot múlt héten" és minden ehhez hasonló. Túl sok pénz van ebben ehhez és túl nagy a lebukásveszély. Ezen a szinten szóba sem jöhet már ilyesmi. (De sokkal lejjebb sem.)
U.i.: Közben egy hangmérnök ismerősöm is megerősítette: Teljesen kizárt a playback, anno a (régen megszűnt) Megasztárban közreműködött és már ott sem volt ilyesmi. Biztos benne, hogy élőben megy minden! :) (Természetesen hangszínszabályozás / hangerő (stb.) tologatására ott a keverőpult. De az élőt keverik és nem előre felvettet dobnak be!)
 

ftonyo

képmester
Kb. egyetértek az előttem szólóval. A Sztárban Sztár amúgy is egy olyan műsorrá nőtte ki magát, hogy olyan lenne bepróbálkozni egy playback produkcióval, mint ha a Szerencsejáték Rt. akarná előre elhatározni a lottószámokat. Azt a bukást, ami ezzel jár(hat)na, nincs ember, aki bevállalja. Egy ekkora show műsornak több száz alkalmazottja van! Elég lenne, ha csak egy fecsegősebb takarító többet beszél és megy is másnap a bulvárnak, majd bukik az egész produkció. Egyszerűen nem éri meg felvetni sem, komolytalan-kategória. Az, hogy épp ki milyen messze van a mikrofontól és ahhoz képest milyen a hangja meg a hangszíne (és hasonló találgatások) manapság már nem jelentenek semmiféle problémát a műszaki gárdának. Már egy "falunapon sem" gond az ilyesmi, nem hogy ekkora pénzt mozgósító, százezreket Tv elé ültető este. De ahogy egy falunapon is már CSAK (!) a zenei anyag meg felvételről, (de minden előadó élőben énekel rá) úgy itt sem megy másként. A playback időszaka leáldozott, sőt, egyenesen cikivé vált. Egy művház ócska színpadán is, nem hogy egy Sztárban Sztár / X -faktor (és hasonló) műsorban. Ez nem "Tóth Andi kérdés", ez alapvető üzleti és műszaki téma. Simagöröngyösön is kifütyülik már aki tátog és a stúdióban is ott ül a közönség (akik nem hülyék és nem süketek + hallották már kedvencüket élőben, így azonnali bukás volna a tátika / más hangja). Egy szó, mint sok: Komolytalan felvetés a "Tóth Gabi énekelte az alapot múlt héten" és minden ehhez hasonló. Túl sok pénz van ebben ehhez és túl nagy a lebukásveszély. Ezen a szinten szóba sem jöhet már ilyesmi. (De sokkal lejjebb sem.)
U.i.: Közben egy hangmérnök ismerősöm is megerősítette: Teljesen kizárt a playback, anno a (régen megszűnt) Megasztárban közreműködött és már ott sem volt ilyesmi. Biztos benne, hogy élőben megy minden! :) (Természetesen hangszínszabályozás / hangerő (stb.) tologatására ott a keverőpult. De az élőt keverik és nem előre felvettet dobnak be!)
Egy rendezvényhelyszínen dolgozom, láttam egyet s mást. Például azt, hogy Nagy Feró ,miután elszállt a technika egy zivatar miatt, egy kölcsönkapott spanyolgitárral akusztikban lenyomta a műsort.
Hogy Horváth Charlie közönségi kérésre egy, a leadott előzetes setlistben nem is szereplő, régi Generálos dalt énekelt el.
Láttam valóban élőben énekelni Zsédát, Tóth Renit; Szekeres Adrient operaáriát, a Nessum dormát énekelni.

És láttam, hogy Radics Gigi leejtette a mikrofont, és közben zavartalanul "énekelt" tovább. :D :D :D :D

Mindenki vonja le a következtetést.
 
Oldal tetejére