Veni-styx

Dóri

Új tag
Megalakult Torres Dani együttese!!! :koccint: Veni-styx a neve!Ma mondták a mokkában(igaz én nem láttam).És írta is a blogján.Nem tom,ki hogy van vele,de én örülök. :meghajolo :koccint: :buli:
 
Valami egyszerűbb név is megtette volna...pl. "Torres Dani kis csapata" vagy ilyesmi... :rohog:

:banán:
 

TommyScans

Ismert tag
Dóri írta:
Megalakult Torres Dani együttese!!! :koccint: Veni-styx a neve!Ma mondták a mokkában(igaz én nem láttam).És írta is a blogján.Nem tom,ki hogy van vele,de én örülök. :meghajolo :koccint: :buli:
Gratulálok! Remélem hamarosan nyitsz egy újabb topcot " Ötöst kaptam a suliban , boldog vagyok " címmel.
Nem tudom , hogy miért nem lehet megérteni
1.a Borda elsősorban női sztárokkal foglalkozik
2. van férfiszekció/vagy hírek rovat is a Bordán , ha már egyszer meg akarod osztani valakivel az örömödet egy ismert férfiúval kapcsolatban
3. hol vannak a képek?
Jó lenne , ha már 1x valaki elolvasná a Borda szabályzatot és nem nyitna mindennek új topicot ( és ez másokra is vonatkozik!) Na , lehet megsértődni! :mad:
 

Dóri

Új tag
Bocsánatot kérek,de ez megasztárral kapcsolatos!!!!!!!!!Nem értem miért nem nyithatok ilyen topicot!!!!!Nekem szólsz,de van egy-két egyén,aki sokkal gagyibb,feleslegesebb témájú topicot nyit meg,úgyhogy ajánlom,hogy nézd végig az összes topiclistát,és utána lehet fikázni,nem bánom.Ha nem tetszik a topic,menj tovább,biztos van olyan,ami esetleg téged is érdekel.Előbb-utóbb úgyis törlődni fog,úgyhogy olyan mindegy.
 

Annacska

Új tag
Furcsa mód itt még nem találtam olyan bejegyzést, hogy "jaj de jó jaj de jó..."
Hát tőlem se fogtok ilyet hallani (olvasni) az biztos...

Dóri kérlek ne sértődj meg, nem bántásnak szánom, de Dani rajongóinak legalább 90%-a (ha nem több) a Te korosztályodból kerül ki... (sőt, te már talán a felső korhatárt súrolod... :) Abból pedig (szerintem) elég kevés császkál a bordán, úgyhogy ne számíts túl nagy sikerre...
 

Dóri

Új tag
Számítottam arra,hogy kevesen(vagy talán senki) nem írja azt,hogy "de jó!!!",de azért nyitottam ezt a topicot,hogy tudjatok róla,ha esetleg valaki erről még nem hallott.Tudom,hogy ez a téma nem lesz valami hosszú életű,de azért gondoltam,hogy megosztom veletek.Amúgy nem sértődtem meg.Egy kicsit sem.
 

Annacska

Új tag
Azért jól tetted, hogy megosztottad... :) Így legalább tudjuk mihez kötni a nevet, és nem nézünk bambán, hogy "az meg miaszösz?". Csak nem kavar a lelkünkben viharokat. Köszi. ;)
 

Legolas

Moderátor
"Nagyon gyolsan gladiátolképzőben találhatod magad ilyen lohadt viselkedéssel!"
Már nagyon várom a VOLT feszot, 2 órás hiper-szuper-mega-giga-overbrutál-ingyombingyom megasztar koncertet kapunk, majd kibirom azt az időt egy-két sörbe kapaszkodva...:beer:


 

Szkifi

Új tag
Őszintén szólva engem sem érdekel a dolog, csak a dobos-percussionos a számtech tanárom :D (kecskeszakállas tüsi hajú)
Év végén dobos videókat néztünk meg Torres klippet. Elegem volt.
 
Oldal tetejére