Videoklip kérések (csak zene!)

agi93

Új tag
sziasztok!!!

nincs meg véletlenül vkinek barbee pápai koncertje?? / amikor Pápán koncertezett
vki feltudná tenni??
nagyon hálás lennék,és nagy örülnék neki... :)
előre is köszönöm
 

cseke.agi

Új tag
sziasztok :)

ha szépen +kérlek benneteket valaki megtudná nekem szerezni a Willw Smith - Whip My Hair c. videóklippjét,ha szépen megkérlek benneteket
már próbáltam leszedni,megszerezni de sajna sehogy nem sikerült :(
előre is köszönöm
sziasztok :)
 

damacsek

Ismert tag
Nagy tisztelettel megkérném a nagyérdeműt hogy akinek meglenne Szűcs Judit - Mondd mit tegyek hogy érezd klipp akkor nagyon szépen megkérném hogy töltse fel Nekem valahova. Előre is köszönöm.
 

natloz

Aktív tag
Sziasztok.

Valaki fel tudná tölteni a Kowalsky meg a Vega Nem minden szarka farka cimü videóklippet jó minőségben és lehetőleg logó nélkül?Bocsi,hogy nagy az igényem :)

Előre is köszönöm.
 

natloz

Aktív tag
Sziasztok.

Igaz a legutóbbi üzenet is az enyém volt.Újra irnék egy kérést.TCP-Olvadjon a Jég cimü videóklipjét sehol nem találom avi formátum vagy mpg formátumban jó minőségben.Valaki tudna segiteni vagy feltölteni nekem?

Előre is köszönöm.
 

natloz

Aktív tag
Sziasztok.

Keresném jó minőségben a Dj Harmath-Most kell el döntened és a Deja Vu-Rossz lány cimü videóklippeket.

Előre is köszönöm.
 

kitty18

Új tag
Sziasztok! Szeretném kérni és nagyon megköszönném ha valaki feltenné Mandy Smith-I just can't wait VOB eredeti viseoklippjét! Köszönöm! :)
 

natloz

Aktív tag
Sziasztok.

Videó klipet keresnék. Annyit tudok róla írni,hogy egy régebbi klip lehet és valami ketrecharc szerűség a klip története és egy feket hajú bőr szerkóban lévő csaj figyeli az eseményeket a ringen kívül és két férfi előadó az aki énekel egy szőke fürtös hajú és egy baseball sapkás vállán tetovált férfi.A zeneszövegben elhangzik,hogy mérgem és gyógyszerem valamint sebet hagytál a lelkemben. Ezekre emlékszem. Valaki felismeri melyik klip ez?

Köszönöm.
 

Mt Mester

Aktív tag
Kérem, hogy ha van valakinek Sárközi Anita-klipje, tegye elérhetővé. Ami a legjobban kéne, az a Mindörökké mosoly klipje, illetve a Z'Zi Labor - Rendőr van a járdán Bongó-sorsolásban előadott playback TV-felvétel, melyben ő is szerepel. Előre is köszönöm!
 

natloz

Aktív tag
Sziasztok.

A Vándorok együttestől keresném a Krisztina videoklipet jó minőségben.Meg ha valakinek olyan verzió esetleg meglenne,hogy nem vágott szélesvásznú klip lenne hanem az eredeti 4.:3 felbontás.

Előre is köszönöm a segitséget.
 
Oldal tetejére