Weisz Fanni modell - Gyűjtőtopic

csaacsii

Ismert tag
Sajnálom srácok de leiretkoztam Fanniról minden közösségi médiában! Annyira ellenszenves a jópofizás a barátja végképp hogy nem mehet a saját idővonalamon!
Őt még mindig szeretem, de amit tesz az minden csak nem az aki volt! Barátjárol meg csak annyit hogy az összes eladott labda, vezeti a ranglistát a mai napig... saját szakmájában (kosárlabda)! Talán kellett valaki aki csinál is valamit... Adok - veszek egy család lesznek, semmi valós és ha a képeket nézem főleg a srácról Fanni dróton rángatja és egy férfiiból csinál olyan ami nő... bár ettől a faszitól nem vártam mást!
Köszönöm ha osztatok képeket róla Mauro többet tud nálam de amit látok az a valóság! Amúgy hiába zár ki valaki valakit az instáról ha az nem privát (hagymaa)! de most komolyan nem találom a karácsonyi dobozok közt de ez egy őszinte mosoly?!
hagymaa_2019.12.19_25iz1c.jpg


többi képen is csak azt látod hogy Fanni irányít ő meg kihasználja... kész vége én itt fejeztem be fannival mert vagy vásárlás vagy, reklám, vagy mosás, vagy kutya... kész ennyi volt!
 
Oldal tetejére