YouTube probléma

2006 Február 26
1,694
119
0
#1
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, amire ezidáig semmilyen megoldást nem találtam.
Helyzet a következő: a youtube egyik napról a másikra, egyszerűen megadta magát nálam. Egyik este még nézegettem Jeff Dunham műsorát (ajánlom egyébként mindenkinek :) ), másnap pedig már az alábbi aranyos hibaüzenetet kaptam a képembe:

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Mivel ez eddig még soha nem fordult elő, gyorsan leszedtem ugye új Java-t meg Flash-t, de ez sem javított a problémán. Utána megpróbáltam más böngészőkkel (alapesetben a foxot használom), mind IE-vel, mind Operával ugyanazt a hibaüzenetet kaptam.
Temporary file-okat töröltem, cookie-kat töröltem, személyes adatokat töröltem, a hiba megmaradt.
A Flash tartalom alapvetően működik más oldalakon, a beágyazott youtube videók is, csak pl azok nem, amik közvetlenül youtube-on vannak. Semmi ötletem nincs, bízom benne, hogy Nektek van. :)
Előre is köszönöm a segítségeteket! :koccint:
 
Lájk: 1 person
2004 Október 27
4,532
253
0
#2
ilyen bajom nekem is volt, újraraktam a javát, flash playert, és utána se ment. de aztán meg megjavult... biztos a hangulatától függ... :)

bocsi hogy nem tudok érdemben segíteni...
 
2006 Február 26
1,694
119
0
#3
köszi, akkor legalább remény van még :)

kieg a témakezdő hsz-hez: természetesen a böngészők flash-es meg java-s beállításait végigpiszkáltam, eredménye nem lett...
 
2009 Január 23
244
46
0
44
#5
Szevasztok !
A gondom az, hogy mint felhasználó nem tudok bejelentkezni az oldalra, sőt regisztrálni sem enged. >>> Azt írja, hogy az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot >>> Azt tudni kell, hogy nemrég frissítettem 7-ről 8-ra az Explorert, és előtte feltelepült egy képrogi is, amit csak nagynehezen tudtak eltávolítani a szervízben !
Mi lehet a gond ?

A válsz(oka)t előre is köszönöm !