Új profil üzenetek

Szia Ftonyo kérni szeretnék vmit!Ratonyi Krisztarol találtam a ballast.surf.club insta oldalon insta storyt,a párjával van.Nem tudom letolteni és feltenni a topikjaba,mert vmiert nem működik az instam.kb.21-22 óráig elérhető.
ftonyo
ftonyo
csak ezt találtam

Csatolások

  • 98896766_4365999916822106_1216703962035621267_n.mp4
    1.4 MB · Olvasás: 2
ftonyo
ftonyo
csak ezt találtam
B
Budro
1000 kösz Ftonyo
Miért nem frissül az értesítésem, ha valamelyik általam követett személynek frissül a fóruma (képpel vagy hozzászólással)???
As people have less of a bond with each other, these apps help them to bring them close enough to contact. Moreover, the apps are safe to use when it comes to dating apps with verification and high ratings in the play store. For more Information Visit: latin feels reviews
Hello! Jövőkép C. Műsor vidokat szeretnék kérni Brigis jeleneteket bármit megadnék értük.
A császár legyen veled! :) Ha meg vannak még a képeid Forró Krisztináról, azt nagyon megköszönném :)
Kedves Judit!

Bár nem én üzemeltetem az oldalt, csak felügyelem, természetesen tiszteletben tartjuk a kérését és MINDEN anyagot eltávolítunk az oldalról.
Elnézését kérjük, ha kellemetlenség érte emiatt.

További szakmai sikereket és jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel,

Sztár.com
Szia.
A segítséged kérném majd ha lenne 1 perc időd, mert a letöltő progid nem tudom működésre bírni. A monitorozás is megy, de ha lementem a sztar.com-ról a weblapot, (weboldal, csak HTML) az 'open html' gombra kattintva betöltöm a mentett oldalt, és azt írja hogy picture 0 és semmit nem tölt. Mit csinálok rosszul, mert sok évvel ezelőtt gond nélkül ment a letöltés a progiddal.
Köszönöm.
Tamás

Csatolások

  • kep.jpg
    kep.jpg
    127.5 KB · Olvasás: 3
Oldal tetejére