Új profil üzenetek

Hi JBond25....I am looking for the Spring Break 2000 and 2001 videos...they are a very old content from the PB Cyber Club...do you have them??? I am also collecting the SE Covershoot videos...do you have any? If so, which one? Thanks in advance!!!!
Good morning Mr. Renoir,
this is Luisopiso, a collector of the USA american edition of PB magazine.
I have the lack of two magazines in my collection: May 1977 and February 1988.
I have searched them in the internet, but didn't found availables links.
Would you please mail them to luisopiso@hotmail.com??
Best regards
Hello. Elnézést a zavarásért csak érdeklődnék, hogy ez a Jilly Krisztis fókusz anyag amiből képeket raktál fel, esetleg videó formátumban is megvan e, és ha igen esetleg elérhetővé tudnád e tenni számomra. Előre is kőszi.
Én elég régóta (Kb. Basa korszak eleje óta) járom a fórumokat, ritkán regisztrálva. Inkább csak nézőként, de most ez jó anyagnak tűnt. Bírom Natáliát, de kevés róla az infó, én ezért raktam fel ide, amit találtam. Gondolom, Krémeri is valahogy így lehetett ezzel."

Üdv.
Kevés dolog van azon a facebook oldalon, azt is változtatgatják. A lényeg, hogy jó rég óta fent van, de szerintem nem akarnak neki nagy reklámot csapni, mert akkor már ott lenne a Blikknél és másoknál. Ráadásul a majd egy év alatt nem láttam, hogy bármit is reklámoznának, ezért is nyúltam hozzá bátran.
"Szerintem ketten találtunk rá Natália képes oldalára. Krémeri és én. A többiek, például Sherpapa csak mazsoláznak róla. Hogy Krémeri hogy talált rá nem tudom, én Natália facebook oldalát követem, amire raktak fel képeket, azoknak a forrása volt ez. De nem titkolták. Valójában már tavaly nyár közepén fent volt az infó (plusz más kép is), csak aztán leszedték.
Írtam Szanának, hogy mondom neked, mert te rendes tagnak tűnsz: borokkal foglalkozunk, két kollégámnak én vagyok a főnöke, egy IP címet használunk, őket letiltották, vagyis saját IP-ről folytathatják - "Laci" fogja is. De ezt ne reklámozd, mert IP és személyi kérdések ügyében nem lehet nyilvánosan tárgyalgatni.

Mindjárt meg y alevél azon fele, amit már korábban megírtam Szanának és neked.
Nekem az egész rész van meg, külőn a jelenet nincs, ha máshonnan nem tudod megszerezni, és érdekel át tudom küldeni a részt, aztán ha gondolod kivágod azt a jelenetet ami érdekel.
Oldal tetejére